stm00192 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 billst21 Μάλλον δεν δουλεύει το eyefinity φίλε μου To πιο??? :huh: Ααααα ναι το eyefinity με τις Dell! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 skipper+ Πολύ ωραίο σύστημα φίλε μου. Οι βίδες πίσω στις pci είναι βαμμένες; Επίσης έχει δίκιο ο stm00192. Βάλε κάτι αφού πρώτα προσπαθήσεις να το διορθώσεις λίγο. Εξαιρετικό πάντως billst21 Μάλλον δεν δουλεύει το eyefinity φίλε μου μιά χαρά δουλεύει φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 skipper+ Πολύ ωραίο σύστημα φίλε μου. Οι βίδες πίσω στις pci είναι βαμμένες; Επίσης έχει δίκιο ο stm00192. Βάλε κάτι αφού πρώτα προσπαθήσεις να το διορθώσεις λίγο. Εξαιρετικό πάντως ναι τις έχω βάψει όπως και το εσωτερικό του case μαύρο (Cooler Master Cosmos S). Ζόρικο κουτί για να κρύψεις καλώδια. Θέλει αρκετές διορθώσεις -εντάξει- αλλά το διαμορφώνω σιγά σιγά. Τις τρύπες -επειδή είναι και μεγάλες- προσπαθούσα να βρω τρόπο να τις κλείσω. Next step θα είναι να ρίξω νερό. Να γράψω και τα specs: AMD FX-8150, ASUS Crosshair V Formula, ASUS HD7970-DC2T-3GD5, 16GB Corsair Vengeance 1866MHz, Cooler Μaster Silent Pro Gold 1200W, Corsair F80A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 μιά χαρά δουλεύει φίλε μου. Πλάκα έκανα φίλε μου μην παρεξηγείς Next step θα είναι να ρίξω νερό. ρε τι πάθαμε τελευταία. Πλημμυρίσαμε με τα νερά. Πάντως είμαι απο αυτούς που δεν πείθομαι για κάτι τέτοιο. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 οχι ρε σύ δεν σε παρεξηγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω 12άρι case fan με πολύ μεγάλο καλώδιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω 12άρι case fan με πολύ μεγάλο καλώδιο ? μπορεις να παρεις προεκταση http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/195 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Μερικές photo και από το δικό μου. Silverstone Raven RV 03 Αυτό το case Silverstone Raven RV03 και το Haf 932 AMD Edition ( Το Haf 932 το πούλησα σε παιδί εδώ στο Insomnia) είναι τα 2 πιο αγαπημένα μου κουτιά από όλα όσα έχουνε περάσει από τα χέρια μου. Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών και που μερικές είναι και λίγο θαμπωμένες από τα φώτα. Επειδή η κάμερά μου είχε χαλάσει, τις τράβηξα λίγο πρόχειρα με το κινητό μου που έχει χάλια ανάλυση, πιστεύω να με καταλαβαίνετε. 2 Sharkoon 30cm Green Cold Cathode, Scythe Kaze Q-12 Channel Fan Controller , 2 Noctua NF-F12PWM Case Fan 120, Silverstone 120mm Magentic Fan Filter in Black : FF122B, τα υπόλοιπα όπως τα βλέπετε ακριβώς και στην υπογραφή μου. Εδώ γλίτωσα και μία θύρα pciexpress με αυτήν την πατέντα διακόπτη. Τις βάσεις από τους σκληρούς δίσκους τις έχω αφαιρέσει όλες, γιατί τους πήγα όλους μπροστά, έτσι είναι και πιο τακτοποιημένα, ούτως η άλλως δεν τις χρησιμοποιώ. Αυτά, καινούριο είναι ακόμα δεν έχω κάνει πολλά πράγματα. Σκέφτομαι να κάνω σε λίγο καιρό και αερογραφία, θα αξίζει τον κόπο? Υπάρχει κανένα μαγαζί Αθήνα που κάνει custom αερογραφίες? Να διαλέξω τι σχέδιο θέλω και να μου το φτιάξει. Παίζει κάτι τέτοιο? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2012 από Padaz Bloody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNoverGP Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 γιατί δεν παίρνεις σπρέι να το κάνεις μόνος σου με stencil ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναι το έχω σκεφτεί να το κάνω έτσι, αλλά θέλω κάτι καλύτερο σε έγχρωμο, μάλλον θα το πάω σε μαγαζί σε επαγγελματία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ρε το φως μπροστα σου ειναι παντα ανοιχτο? εμενα γινετε κοκκινο μονο οταν δουλεβει καποιος σκληρος :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Πάντα ανοιχτό είναι το φως το άσπρο. Το κόκκινο ανάβει ανάλογα με τη χρήση του σκληρού δίσκου. Μήπως δεν έχεις συνδέσει κάτι σωστά? Κοίτα ένα ένα τα καλώδια του case που είναι συνδεμένα στην motherboard. Standard έχεις κάνει λάθος. overpower έτσι πρέπει να σου είναι δες και στο παρακάτω βιντεάκι στο 1.30 σημείο. http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8mdOvcIjqjU&feature=endscreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μια LG FLATRON W2253TQ ενος χρονου ποσο να την δωσω??? σορρυ λαθος,καποιος ας το μεταφερει στο αντιστοιχο με τις τιμες..ή ας το διαγραψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ε δεν ξερω τι να πω....ολα τα εχω συνδεσει....για να ειναι το φως παντα ανοιχτο,εχει ξεχωριστο καλωδιο εκτος απο το hd led? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Νομίζω ναι και λέγεται power led. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα