Vatos_locos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Παμε για διαγωνισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tredor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 THNX GUYS ! ωραιος αλλα μου χτυπαει λιγο ασχημα το dvd μωρε... δε μπορεις να το βαψεις το πλεξυ μαυρο απο τη κατω μερια ουτοσωστε να μη χτυπαει ασχυμα? θα διχνει και πολυ cool ετσι...αμα θες κρατας βεβαια και ενα "παραθυρο" εκει που ειναι το μομπο... εισαι αριστεροχειρας ε? Μαλλον θα βαψω το DVD μαυρο , απλως το ειχα αφησει ασημι γιατι ταιριαζε με το ολο συνολο ! Αριστεροχειρας ναι Tredor RuleZZZZZZ!Nice...... Αν δεν πενεψεις το σπιτι σου......... nice valitsaki...................................... grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! telika pio einai to pio oraio valitsaki???!!!?!!?!?!?? Ευχαριστω Παμε για διαγωνισμό Εγω δεν περνω μερος την πρωτεια την περνει ο Gredais που αν δεν κανω λαθος ποσταρε πρωτος στο φορουμ Βαλιτσακι pc :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Gredais is the winner τοτε !!!!! και το βραβείο τι θα είναι ? ούτε εγώ ήθελα την πρωτειά ... ούτος η αλλος το Pc-βαλίτσα εγώ το έφιαξα αλλά δεν είναι δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iolaum Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το συστημα μου μετα απο αλλαγη απο 2x7800GTX 256MB SLi σε 8800GTX 768MB MB:Asus Α8Ν SLi Premium, CPU:AMD X2 3800+2000@2600MHz, MEM:2X 1GB OCZ PC4000@522MHz, VGA:Albatron 8800GTX 768MB Core:575@625 Mem 1800@2000MHz, HDD:2x80GB Raid0 (OS) 4x120GB Raid10 (Data), PSU1 :550W, PSU2:450W, LCD: Samsung 214T para poly kalo,ap ta kalytera edw mesa.Mia parathrisi omws.Den blepw na exeis kalo airflow sto case kai h 8800 prepei na brazei.Sto lew giati exw thn idia kai otan eftiaksa to airflow sto case mou pige apo tous 70c stous 60c(se idle kai me 60%fan speed). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 το hec 6a19b μου.... φιλοξενει εναν pentium 3 @866MHz, 512mb ram (1x256MB ss και 2x128MB ds) μια asus 6200 128mb (ΧΩΡΙΣ turbo cache), μια soundblaster 5ετιας, 1 maxtor 160GB (master) 1 WD 80GB (slave) και το dvd ειναι ενα nec το οποιο δε θυμαμαι μοντελο...ολα αυτα σε μια asus cusl2-c.....απλα εκοψα ο πλαινο και κολησα με μια κολλα που δε θυμαμαι πως τη λενε, μια πορτοκαλο-μπεζο-κοκκινη (μοιραρακη...) ητανε, ενα πλεξυ.ακομα εβαλα δυο ccufl τα διακοπτακια των οποιων τα μετετρεψα και τα εβαλα στη προσοψη και μαληστα οταν τα πατας αναβει μαζι με το ccufl και ενα led .ακομα, εβαψα και το dvd διοτι ηταν ασπρο...στα σχεδια ηταν να βαλω και ενα αυτοκολητο απο μεσα μερια με το ονομα του αδερφου μου στα ιαπωνεζικα αλλα δε προλαβα πριν τις γιορτες να παω σε ενα φωτοτυπαδικο να το φτιαξει και ετσι εκρεμει αυτο οπως και μια κορωιζα απο αλουμινιο που ηθελα να βαλω γυρο απο το πλεξυ(αυτο μαλλον δε θα γινει καθολου λογω του οτι ειναι κοπως δυσκολο να το κανω μιας και δεν εχω δικα μου εργαλεια κλπ...)...κατα τα αλλα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τη δουλεια και το αποτελεσμα... σορυ για τις φωτογραφειες αλλα ειναι απο κινητο μιας και δεν υπαρχει φωτογραφικη... και ενα βιντεακι με τα διακοπτακια και τα ccufl... http://www.youtube.com/watch?v=2HYpjOtUz8s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FocusX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Να και το δικό μου, δεν έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη μοντα. Αυτό που μένει είναι να μπουν 3 12άρηδες SilenX, γιατί όμορφα και καλά τα led fans αλλά ακούγονται... Επίσης θέλει και ένα κάποιο μάζεμα στα καλώδια. Ειδικά αυτό που πάει στην audigy μου τη σπάει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 NA KAI TO DIKO MOU XAOTIKO KOUTI ME TA TERATA MESA TOU !!! THELI SIGOURA SIMAZEMA ALLA DE BARISE THN DOULIA TOU THN KANEI MIA XARA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMMTECH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 para poly kalo,ap ta kalytera edw mesa.Mia parathrisi omws.Den blepw na exeis kalo airflow sto case kai h 8800 prepei na brazei.Sto lew giati exw thn idia kai otan eftiaksa to airflow sto case mou pige apo tous 70c stous 60c(se idle kai me 60%fan speed).Ευχαριστώ για τα καλα σου λογια. H vga μου σε idle με το cooler στο 59% που ειναι μαμα δεν περναει τους 61c συνηθως βαζω το cooler της vga στο 75% που δεν κανει φασαρια ακομα και η θερμοκρασια πεφτει στους 56. Ετσι δουλευω και την vga σε συχνοτητα 630ΜΗz τον πυρηνα και 1000ΜΗz την μνημη. Η ψυξη στο εσωτερικο του case μου ειναι πολυ καλη εχει εναν 12αρη μπροστα εναν πισω η cpu ειναι με υδροψυξη και το stacker στο δεξι πλαϊνό εχει το crossflow fan που φυσαει πανω στο m/b και στις μνημες α εχει και εναν 8αρη πανω + τα 2 cooler που εχουν τα 2 τροφοδοτικα και φυσανε και αυτα προς τα εξω. Τα cooler αν και πολλα ολα δουλευουν σε πολυ χαμηλες στροφες με αποτελεσμα πολυ καλη ροή του αερα στο εσωτερικο και καθολου θορυβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
progx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Πείτε μια γνώμη και για τον δικό μου. Είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Το λινκ με το βιντεακι παραθέτεται παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=Hu1bVnm-s2M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 mporo na po oti me exeplixe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 axaxaxaxaxaxaxa αν και δεν ακούω τέτοια μουσική μπορώ να πω ότι ήταν παρα πολύ ωραία μπράβο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 φιλοτιμη προσπαθεια δε λεω αλλα σαν αυτη εδω...http://www.youtube.com/watch?v=r5jp6do4o5U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predalien Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Πείτε μια γνώμη και για τον δικό μου.Είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Το λινκ με το βιντεακι παραθέτεται παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=Hu1bVnm-s2M Πολύ καλό! By the way, ποιό είναι το τραγούδι που παίζει στο video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 pakito - liviing on video Νροπη σου που δεν το ξερεις !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predalien Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 pakito - liviing on video Νροπη σου που δεν το ξερεις !! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα