κοκολινος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Σε ξέχασα αδερφέ! Αύριο το πρωί που θα ανοίξω το κουτί να βγάλω τη μία θα βγάλω και φώτο! Σε ευχαριστωωω ρε συ..!!!Κοιτααα μην τρελαινεσαι κιολας,οποτε βρεις χρονο ρε συ.!!! Σε ευχαριστω και παλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Σε ξέχασα αδερφέ! Αύριο το πρωί που θα ανοίξω το κουτί να βγάλω τη μία θα βγάλω και φώτο! Να σε ευχαριστησω και εγω ακομη μια φορα εκ μερους του κοκολινου. Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας του. Και η απαντηση του κοκολινου θα ειναι ΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΟΧΑΠΟΧΑΟΠΧΑΟΧΟΑΠΟΧΠΑΟΧΠΟΩΨΞΔΣΒΝ[ς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Να σε ευχαριστησω και εγω ακομη μια φορα εκ μερους του κοκολινου. Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας του. Και η απαντηση του κοκολινου θα ειναι ΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΟΧΑΠΟΧΑΟΠΧΑΟΧΟΑΠΟΧΠΑΟΧΠΟΩΨΞΔΣΒΝ[ς Εισαι τερμα ΒΛ@κ@Σ..!!Απλαα.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Off topic on Θάνο, τo avatar σου ειναι απο το Wangan midnight? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οχι φιλε.ουτε ξερω τι ειναι αυτο που λες.στειλε ενα Pm με περισσοτερες πληροφοριες εαν θελεις να μου πεις τι ειναι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Να σε ευχαριστησω και εγω ακομη μια φορα εκ μερους του κοκολινου. Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας του. Και η απαντηση του κοκολινου θα ειναι ΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΟΧΑΠΟΧΑΟΠΧΑΟΧΟΑΠΟΧΠΑΟΧΠΟΩΨΞΔΣΒΝ[ς Μη τον trollαρεις ρε! Κρίμα είναι! Εισαι τερμα ΒΛ@κ@Σ..!!Απλαα.!!! ΒΛΑΚΑΣ. Είδες; Γίνεται να το γράψεις και κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasy2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 να και το δικο μου thermaltake VA8000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 να και το δικο μου thermaltake VA8000 Υπαρχουν ακόμη ανθρωποι που χρησιμοποιούν το Nero? :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ναι και εγώ και μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Υπαρχουν ακόμη ανθρωποι που χρησιμοποιούν το Nero? :shock: Εισαι και εσυ απο αυτους που κοιτανε το desktop των αλλων οταν ποσταρουν φτογραφιες μπας και βγαλουν κανενα λαβρακι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εισαι και εσυ απο αυτους που κοιτανε το desktop των αλλων οταν ποσταρουν φτογραφιες μπας και βγαλουν κανενα λαβρακι???? Ναι ναι ναι, ειμαι μεγάλη κουτσομπόλα!!! :P :mrgreen: Κυρα Κατίνα σκέτη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λεω να ξεκινησω σιγα σιγα γιατι καποια με εχει καψει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λεω να ξεκινησω σιγα σιγα γιατι καποια με εχει καψει..... Ποια αραγε?? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κοκολίνο! Εδώ είσαι. Αυτές ήταν και οι τελευταίες τους φωτογραφίες μαζί Η από κάτω βρίσκεται στα χέρια του συμφορουμίτη Tony Ts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ποια αραγε?? :P Αυτη που θα φτιαξει ολο το κυκλωμα κατα πασα πιθανοτητα.γιατι δεν σκαμπαζω εγω απο νερα. Ενταξει τον υπολογιστη τον στηνω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα