ultraex2003 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 καλως σας βρηκα να βαλω και εγω το κουτακι μου !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για το hardware που έχει μέσα μια χαρά τακτοποιημένο το έχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Λίγο sleevάρισμα που έχουμε καιρό να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Damn Doc, damn! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Damn Doc, damn! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 εγώ θα το δώ απο κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 εγώ θα το δώ απο κοντά Μπα θα το κρύψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 όπου να το βάλεις το μυρίζομαι εγώ χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Λίγο sleevάρισμα που έχουμε καιρό να δούμε! Ωραιος ρε φιλε.Κατι τετοιο θελω να φτιαξω και γω.Ποσο σου πηγε περιπου?Ολα τα sleev-αρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 όπου να το βάλεις το μυρίζομαι εγώ χαχαχαχαχα Ωραιος ρε φιλε.Κατι τετοιο θελω να φτιαξω και γω.Ποσο σου πηγε περιπου?Ολα τα sleev-αρες? Ευχαριστώ φίλε. Εγώ είχα αγοράσει τα sleeve εδώ και μήνες με τις παλιές τιμές και το έκανα με τα sleeve που μου έμειναν γιατί είχα κάνει και το άλλο psu,τώρα έχει ανεβάσει τις τιμές ο Nils και δεν ξερω πόσο ακριβώς βγαίνει.. Όλα τα έχω sleevάρει,εξαρτάται και απο το πόσα χρώματα θα μπούν και με τι συνδυασμό. Εγώ για να είσαι κομπλέ θα πρότεινα 20m απο το κάθε χρώμα που θες να βάλεις αν πας για τριχρωμο ή απο 30m για 2 χρώματα. θα σου περισσέψει κιόλας για μελλοντικές αλλαγές-διορθώσεις. Συν τα sata και τα heatshrink (αν το κάνεις με heatshrink σε όλα τα καλώδια). Πλέον δεν συμφέρει και τόσο εκεί που πήγαν και οι τιμές για τα tools :/ Edit: Ορίστε πόσο πάει η παραγγελία που σου λέω. 131 και πρίν την αλλαγή τιμών θα ήταν αρκετά κάτω απο τα 100 ευρώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ φίλε. Εγώ είχα αγοράσει τα sleeve εδώ και μήνες με τις παλιές τιμές και το έκανα με τα sleeve που μου έμειναν γιατί είχα κάνει και το άλλο psu,τώρα έχει ανεβάσει τις τιμές ο Nils και δεν ξερω πόσο ακριβώς βγαίνει.. Όλα τα έχω sleevάρει,εξαρτάται και απο το πόσα χρώματα θα μπούν και με τι συνδυασμό. Εγώ για να είσαι κομπλέ θα πρότεινα 20m απο το κάθε χρώμα που θες να βάλεις αν πας για τριχρωμο ή απο 30m για 2 χρώματα. θα σου περισσέψει κιόλας για μελλοντικές αλλαγές-διορθώσεις. Συν τα sata και τα heatshrink (αν το κάνεις με heatshrink σε όλα τα καλώδια). Πλέον δεν συμφέρει και τόσο εκεί που πήγαν και οι τιμές για τα tools :/ Edit: Ορίστε πόσο πάει η παραγγελία που σου λέω. 131 και πρίν την αλλαγή τιμών θα ήταν αρκετά κάτω απο τα 100 ευρώ!!! Ακριβο χόμπι ρε γαμωτο.Να φανταστω ηταν απο mdpc η αγορα???Δεν το πετυχαινω ποτε ανοιχτο για εγγραφη να δω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ακριβο χόμπι ρε γαμωτο.Να φανταστω ηταν απο mdpc η αγορα???Δεν το πετυχαινω ποτε ανοιχτο για εγγραφη να δω τι παιζει Nαι απο MDPC-X είναι,έχει κανα 2μηνο που ανοίγει κάθε δεύτερη μέρα μόνο για κανα μισάωρο! Eγγραφή μπορείς να κάνεις κανονικά,παραγγελία δεν μπορείς να κάνεις όσο είναι κλειστό. Ανοίγει σήμερα στις 20:00 αλλα αν θές να δείς τιμές μπές απο το γερμανικό section που τα δείχνει κανονικά όλα http://de.mdpc-x.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Nαι απο MDPC είναι,έχει κανα 2μηνο που ανοίγει κάθε δεύτερη μέρα μόνο για κανα μισάωρο! Eγγραφή μπορείς να κάνει κανονικά,παραγγελία δεν μπορείς να κάνεις όσο είναι κλειστό. Ανοίγει σήμερα στις 20:00 αλλα αν θές να δείς τιμές μπές απο το γερμανικό section που τα δείχνει κανονικά όλα http://de.mdpc-x.com/ Για καποιο λογο ουτε εγγραφη μπορω να κανω.Θα προσπαθησω σημερα.Αλλιως υπαρχει κανα μαγαζι εδω Ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για καποιο λογο ουτε εγγραφη μπορω να κανω.Θα προσπαθησω σημερα.Αλλιως υπαρχει κανα μαγαζι εδω Ελλαδα? Μόνο το eworld φέρνει sleeve αλλα δέν το έχω δοκιμάσει ποτέ για να σου πω ποιότητα! http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/153 Απο εδώ δεν συμφέρει με την καμία κατα την γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα