nick#18 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Αυτα και ως κανενα sleeve παραπανω δε με περνει αυτη τη στιγμη και απο αποψη χρονου αλλα και χρηματων.... Σαν ιδεες εγκρινεις modding leader?
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ναι η καλύπτρα στο Psu είναι Must και κάποια στιγμή πρέπει να το σκεφτούν όλοι οι κατασκευαστές και να την βάζουν Στο χρωματικό δεν φέρω γνώμη είναι δικό σου γούστο Απλά να πω κάτι. Μην το παραφορτώσεις με ledakia και γενικά ότι κάνεις να το κάνεις με μέτρο... Από εκέι και πέρα ακολουθείς το ένστικτο και το γούστο σου Αν χρειαστείς βοήθεια σε κάτι ποστάρεις και βοηθάμε GL
nick#18 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Led οχι θα αλαχτουν απο τα μαμα fan +4 στο 1 fan της h60. Δε θα γινει του καγκουρα το καγκελο do not worry... Ειχα σκεφτει και για ledοταινιες μικρες που εχω βρει αλλα σε πρωτη φαση θα το κανω ετσι και βλεπουμε. Ισως παιξω και με μοβ που η αποχρωση των led ειναι πολυ ωραια θαρρω... Το καπακι για το psu ποσο θα μου παει περιπου? Εχεις καμια ιδεα? Thank you!
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ε κοίτα με πλέξι λογικά θα το κάνεις. Ε πόσο να πάνε 2 κομμάτια πλέξι βρε; Δεν μπορώ να σου πω και περίπου τιμή καθώς παίρνω μπόλικα κάθε φορά και όχι μεμονομένα κομμάτια. Δεν θα κάνουν τρελά λεφτά πάντως. Με μερικά ευρώ θα την βγάλεις (5-6max λογικά)
nick#18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ωραια αν εχει τοσο χαμηλο κοστος εχω και μια ακομα ιδεα που μπορει να υλοποιησω. Κατι ακομα... εχει κανεις υποψιν που μπορω να βρω non-uv μωβ led? Eιχα βρει παλιοτερα αλλα αυτος λεει δε θα ξαναφερει...
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ebay ψάξου ή αν είσαι Αθήνα κατέβα στον Φανό στην Σολωμού
nick#18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Πηρα τηλ στο Φανο.. εχει και παω να παρω μερικα
johnko1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 λοιπόν ήρθε ο καιρός να φτιάξω και εγώ το δικό test bench.Δε λέω καλό το haf 932 που το'χω Moddarei τρελά αλλά άλλη χάρη να φτιάχνεις το κουτάκι from scratch . Τα υλικά τα έχω (αλουμίνιο και ξύλο),απο αύριο θα έχω updates
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα