karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ασημακόπουλος ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΤΣΗ 11 Oι λάμπες είναι αυτές εδώ; Αν όχι μπορείς να μου πεις που μπρώ να βρω warm white; Δεν είναι λάμπες αλλά λεντοταινία edit: Επίσης θα βρεις και στον Φανό στην Σολωμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Την λεντοταινια την ασπρη που την βρηκες? εχεις καποιο λινκ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Είπα βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 χ0α0χα0χ0αχ0α...Εγω που ειμαι Κρητη που θα τον βγω αυτον το Φανο στην Σολωμου μου λες?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 χ0α0χα0χ0αχ0α...Εγω που ειμαι Κρητη που θα τον βγω αυτον το Φανο στην Σολωμου μου λες?????? Και εγώ τι να κάνω; Πήγαινε βόλτα σε πράκτικερ, σε ηλεκτρολόγο γειτονιάς κλπ Δεν είναι δα και το εξωγήινο υλικό η λεντοταινία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Σήμερα πήγα και πήρα λεντοταινία, όπως μου είπε η karmen. Έχω όμως ένα τόσο δα προβληματάκι, πως θα δώσω ρεύμα εγώ σε αυτό το πράγμα;; Στην παρακάτω foto σας δείχνω πως είναι οι άκρες της λεντοταινίας. Βγάζει ένα καλωδιάκι μαύρο και ένα κόκκινο. Εγώ πως τα συνδέω αυτά στο τροφοδοτικό μου; Ελπίζω να μην είναι τόσο ηλίθια η ερώτηση που κάνω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Σε ένα καλώδιο molex επάνω βάλε το κόκκινο καλώδιο στην 12άρα και το μαύρο στην γείωση 12άρα εννοώ το κίτρινο καλώδιο του molex και γείωση το ενα απο τα δύο μαύρα Αν έχεις τέτοιο molex Που είναι για ανεμιστήρες σαν πρωτάρη θα σε βολέψει καλύτερα. Στο βύσμα που έχει για ανεμιστήρα (με κόκκινο μαύρο) βάζεις αντίστοιχα κόκκινο μαύρο απο την λεντοταινία. Απλά τσέκαρε ότι τα καλώδια που πάνε στο βύσμα υποδοχής fan είναι απο το κίτρινο καλώδιο του Molex και ένα μαύρο) Ελπίζω να κατάλαβες μιας και ακόμα δεν έχω πιει καφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου λες. Ελπίζω να ευχαριστηθείς τον καφε σου γιατί παίζει και να μην τα καταφέρω. Όπως και να χει θα κάνω edit με τα αποτελέσματα. Καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αν έχεις απορία κάπου πόσταρε μία εικόνα και θα την δω Μέρααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Βλέπω την απάντησή σου και γεμάτος χαρά, αφού έχω ακριβώς αυτό που μου έδειξες, πάω να δοκιμάσω. Έλα όμως που από την μεγάλη μου χαρά ξέχασα να κλείσω το pc.... Epic Fail, και συνεχίζουμε. Βλέπω ένα τσαφ, και το pc κλείνει. Ευτυχώς έκανε επανεκίνηση αμέσως από μόνο του, δεν μυρίζει τπτ καμμένο και όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αντελίφθην που πρέπει να τοποθετήσω τα καλώδια. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μείνουν εκεί σταθερά. Σου παραθέτω μια foto με το βύσμα που έχω για ανεμιστήρα και συνδέεται με το molex. Σε περίπτωση που δεν φαίνεται καλά, γράφει πάνω ότι είναι 12V. Μπορεί να έχει και σημασία γιαυτό το λέω. Όμως αυτό το βύσμα βγάζει 2 μικρά pinάκια. Πως θα "κουμπώσω" λοιπόν πάνω σε αυτό τα 2 γυμνά καλώδια της λεντοταινίας. Εκτός αν πρέπει να γδύσω το βύσμα και να δέσω τα αντίστοιχα καλώδια μεταξύ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Κολλητήρι έχεις; Αν ναι κόψε το βύσμα και κόλα τα καλώδια εκεί βρε. Βάλε είτε θερμοσυστελόμενο στην κόλληση μετά είτε μονωτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Κατάλαβα, θα κόψω το βύσμα για το fan, θα γυμνώσω τα καλώδια και θα τα ενώσω με τα αντίστοιχα της λεντοταινίας. Κολητήρι δεν έχω δυστυχώς, οπότε θα τα στρίψω μεταξύ τους και θα τα καλύψω μετά με μονοτική. Ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρω θα ανεβάσω και φοτο από το αποτέλεσμα κάποια στιγμή. Για την γκαουτσιά που έκανα με το pc ανοιχτό δεν είδα κανένα σχόλιο. Υπάρχει περίπτωση να έκαψα τίποτα και να τρέχω; Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου :shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 δε νομίζω θα είχε φανεί ηδή Με το να τα πιάσεις όπως λες δεν είναι και το πιο ορθό. Θα χάνει την επαφή και θα το κάνεις bar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Karmen και πάλι χίλια ευχαριστώ. Το αποτέλεσμα λογικά δεν σας εντυπωσιάζει, έτσι κι αλλιώς το κουτί μου δεν έδινε και πολλά περιθώρια, πάντως για μένα είναι μια αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Τίποτα ρε συ Αφού χάρηκες εσύ όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα