karmen1983 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 γενικά παίζει στα 65ευρώ στην Ευρώπη. Είμαστε η χώρα που κάνει την διαφορά και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ναιι ομως με μεταφορικα.......Την τρως παλι..!!ΑΑΑαααα ρεεεε Ελλαδαραα..!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Περιμένεις το amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Από εδώ τι παίζει με μεταφορικά; Δεν έχω ιδέα από Γερμανικά γι αυτό ρωτάω. http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B006I2H0YS/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1330553932&sr=8-1&condition=new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.amazon.com/Corsair-Carbide-300R-Mid-Tower-Gaming/dp/B006I2H0YS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330553994&sr=8-1 FREE with Super Saver Shipping???????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.amazon.com/Corsair-Carbide-300R-Mid-Tower-Gaming/dp/B006I2H0YS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330553994&sr=8-1 FREE with Super Saver Shipping???????????????? Ειδικά από Αμερική σώθηκες. Λογικά το free delivery είναι εντός US και αν στο στείλουν, λόγω μεγέθους, βάρους, τιμής και αποστολέα θα περάσει τελωνείο 100000%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Από εδώ τι παίζει με μεταφορικά; Δεν έχω ιδέα από Γερμανικά γι αυτό ρωτάω. http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B006I2H0YS/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1330553932&sr=8-1&condition=new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Karmen φαντασου να ηξερε και γερμανικα ρε παιδι μου εε????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Θενκς! Karmen φαντασου να ηξερε και γερμανικα ρε παιδι μου εε????? Απ τα ελάχιστα που θυμάμαι (έχω και πτυχίο να φανταστείς έτσι!) κατάλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander437 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 last ever update απο εμενα με προσθετο φωτισμο καποια extra fans και sleeved καλωδια της bitfenix. Μερικες ερωτησεις για να μαθαινουν και οι ασχετοι : Αυτη η ψυκτρα των μνημων κανει σε ολες τις μνημες ; Τα Sleeved καλωδια που πανε στην 24pin θυρα τις ΜΟΒΟ ειναι σαν προεκταση του καλωδιου που φευγει απο το PSU ; Κατι τετοιο δηλαδη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalthazarX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 1) Λογικά ναι.Οι Ripjaws είναι ψιλές μνήμες.. 2) Στη συγκεκριμένη περίπτωση ναι.Μπορείς βέβαια να κάνεις sleeve και ο ίδιος. Ωραία υπογραφή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 φοβερο το κουτι!!συγχαριτηρια και για το review παρα πολυ καλο να ρωτησω κατι που εχω απορια εδω και καιρο?πως οι διαφορες εταιριες στελνουν κουτια-επεξεργαστες-ψυκτρες κλπ για review?τσαμπα?και μετα τα κρατας τα κομματια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 λογικα καθε ιστοσελιδα δεινει κατι σαν τραπεζικο λογαριασμο ετσι ωστε αν δεν γυρισει το αντικειμενο,χρεωνεσε. αποκλειεται να τα κρατανε γιατι φαντασου υπαρχουν πανω απο 100 ιστοσελιδες με reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 λογικα καθε ιστοσελιδα δεινει κατι σαν τραπεζικο λογαριασμο ετσι ωστε αν δεν γυρισει το αντικειμενο,χρεωνεσε. αποκλειεται να τα κρατανε γιατι φαντασου υπαρχουν πανω απο 100 ιστοσελιδες με reviews. To αποκλείεται μου άρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 To αποκλείεται μου άρεσε γιατι μπορω δηλαδη εγω να παρω hi end parts και να στησω ενα συστημα με κοματια που θα μου δωσουν για να κανω review? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα