karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 καλορίζικο το cf sir edit: btw δεν είναι απαραίτητες οι δύο γέφυρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 α ναι?και εγω εψαχνα σαν τρελος!!εχω παραγγειλει κι αλλη απο ebay!!!γιατι δεν ειναι χρησιμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Με μία κάνεις το cf Με την δεύτερη κάνεις το triple fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 αααα ασχετος!!!κακο δεν του κανει παντως εε?η να το βγαλω..?να σου πω ποια να βαλω πρωτη?εν τω μεταξυ αυτη που μου ηρθε σημερα κανει για ενα δευτερολεπτο ενα θορυβο πολυ γρηγορα ο ανεμιστηρας της!με το που το ανοιγω το πισι!γτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Οποια θες βάλε πρώτη. Δεν έχει σχέση ποια κάρτα θα είναι πάνω και ποια κάτω. Οι ίδιες είναι Για το θόρυβο ίσως έχει να κάνει μέχρι να φορτώσει το προφίλ το msi AB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 οχι ρε συ με το που παταω το Power στον υπολογιστη μου το κανει!οχι μολις μπει στα windows!το AB που κολαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Κόλλαγε στο αν είχες κάνει προφίλ για τους ανεμιστήρες ρε συ. Ε μέχρι να ανοίξει να φορτώσει το πρόγραμμα, δεν έχει μπει σε εφαρμογή το προφιλ. Τουλάχιστον εμένα έτσι έκαναν. Τώρα έχουνε σκάσει εντελώς. Αλλά για περαιτέρω άνοιξε ένα θέμα καλύτερα στις κάρτες γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 δεν νομιζω πως ειναι καποιο προβλημα απλα παραξενευτηκα επειδη η δικια μου δεν το εκανε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να και το δικο μου..δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερες φωτο!!ειναι απο iphone!!αν και πιστευω πως του αξιζει κατι καλυτερο... Nice nice μεγιες το cf ... Τα καλωδιάκια όμως και σε αυτή την περιπτωση όπως και στο γραφείο θα μπορούσαν να είναι καλύτερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα...μονο της καρτας γραφικων η τροφοδοσια ειναι ρε συ!!ισως να γινεται λιγο καλυτερα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα...μονο της καρτας γραφικων η τροφοδοσια ειναι ρε συ!!ισως να γινεται λιγο καλυτερα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο! Γτ αυτα στο πηγάδι κατουρησαν και δεν έχουν περαστεί από την πισώ μερια?? :P Το συγκεκριμένο κουτι είνια απλα αψογο στο c/m πέρνα τα και αυτα απο πίσω και οδηγησε τα αργα σταθερά και απαλά ... (μην τα πονέσουμε κιόλες) μεσα απο την πιο κοντινή ¨τρύπα¨ στις κάρτες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα....πρεπει το φτιαξω καποια στιγμη εχεις δικιο!!καναλια για τα καλωδια του γραφειου πο μπορω να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα....πρεπει το φτιαξω καποια στιγμη εχεις δικιο!!καναλια για τα καλωδια του γραφειου πο μπορω να παρω? πράκτικερ έχει σίγουρα αλλά ψάξου καλύτερα γιατί σφάζει στις τιμές σε μερικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ειμαι απο τριπολη...οποτε δεν γινεται για πρακτικερ!!κανα ιντερνετικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα....πρεπει το φτιαξω καποια στιγμη εχεις δικιο!!καναλια για τα καλωδια του γραφειου πο μπορω να παρω? σε οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρολογικο υλικο KAYKAS,HLEKTRORAMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα