dos659 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχω θεμα αν ειναι εκτυπωση. τελος παντων θα βρω κατι... νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Οκ τότε αποφασίζεις τι και πως και του δίνεις να καταλάβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ετσι οπως βλεπαμε ταινια λεει ενα παιδια για ενα usb ψυγειο και μου κολλησε να βαλω στο πισι ενα ετσι για το μαμοτο. Το σκεφτομαι σε φαση θα κοψω θυρες απο τους σκληρους θα γινει ειδικη κατασκευη και θα τοποθετηθει εκει.Το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι δεν θα μεινει ετσι απλα αλλα μπενοβγαινει οποτε θα χρειαστουμε παλι ειδικη κατασκευη θα μπουν 2 μπουτον και το ενα θα το πηγαινει δεξια και το αλλο αριστερα. Ξερω σας ακουγεται αρκετα χαζο ή το οτιδιποτε αλλα εμενα με αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θα κανει τιποτα.δεν φτανει το ρευμα του usb για το ψυγειο. Εδω κατι warmer cups βρισκεις και δεν κανουν σχεδον τιποτα. Εχω δει παντως σαν gadget το ψυγειο που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θα κανει τιποτα.δεν φτανει το ρευμα του usb για το ψυγειο. Εδω κατι warmer cups βρισκεις και δεν κανουν σχεδον τιποτα. Εχω δει παντως σαν gadget το ψυγειο που λες. Αμα δεν με ικανοποιηση επιτοπου μετατροπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 δεν είναι modarismeno αλλά πιστεύω αρκετά τακτοποιημένο. η κάρτα γραφικών δεν έχει έρθει ακόμα αλλά τεσπα. (μόνο τις θήκες των σκληρών έχω βγάλει και την μια απο τις 2 την έχω βάλει κάτω) τις συμβουλές σας παρακαλώ θέλω να αλλάξω των πίσω ανεμιστήρα με έναν 14άρι αλλά με άσπρα λεντ πάνω (να ταιριάζει με τους άλλους 2) και να βάλω ταινίες με άσπρα led γύρο από το παράθυρο (όπως φαίνεται στη φωτογραφία ) για να φωτίζει όλο το σύστημα που όπως βλέπεται είναι αρκετά σκοτεινό Πιστεύω θα φαίνεται αρκετά καλό. Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω σε τι κατάστημα να πάω για να βρω αυτά που θέλω (τουλάχιστον εδώ στην πατρα ). μπορείτε να μου πείτε κάπου που θα μπορούσα να πάω ή να παραγγείλω αυτά τα πράγματα που θέλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλά είσαι απο Πάτρα και ρωτάς;;;;;; http://www.eworld.com.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλά είσαι απο Πάτρα και ρωτάς;;;;;; http://www.eworld.com.gr/ και έχω περάσει και πολλές φορές από εκεί :facepalm . λέω για αυτόν τον ανεμιστήρα. για το παράθυρο όμως να βάλω flex led ή να πάω για 1-2 cold cathode ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Λεντοταινία ψηφίζω και μάλιστα όχι εκεί που την προορίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 +1 για λεντοταινία,οι cathodes με τον καιρό χάνουν σε ένταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 και + ότι πρέπει να ξεχωρίσουμε μερικά πράγματα στο θέμα @grouspen δεν ανοίγεις ένα θεματάκι να τα πούμε αναλυτικά εκεί μια και είναι ο γιατρός εδώ που έχει και το κουτάκι; Βασικά είναι θέμα εδώ για να δείχνουμε κουτιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα.Που μπορω να βρω σετάκι με ποτυροτρύπανα μέχρι 118mm?Σχετικά φτηνά να είναι γιατί αγοράζω κομμάτια για υδροψυξη και δεν περισεψαν πολλά για εργαλεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 118mm και μεγαλυτερα σπυρου πατση αυτο που θες καπου 20-25ε θα παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να και το δικο μου..δεν μπορεσα να βγαλω καλυτερες φωτο!!ειναι απο iphone!!αν και πιστευω πως του αξιζει κατι καλυτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα