Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

last ever update απο εμενα με προσθετο φωτισμο καποια extra fans και sleeved καλωδια της bitfenix.

post-221529-0-80455600-1328924222_thumb.jpg

post-221529-0-89613200-1328924230_thumb.jpg

post-221529-0-57188800-1328924239_thumb.jpg

post-221529-0-88931800-1328924247_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλο καλό καλό :)

Συμβουλή

•  
  • Βάλε ένα μαύρο αυτοκόλλητο πάνω στην αντλία της H60 να φύγει απο τη μέση το καράβι με τον κουρσάρο
  • Πάρε ένα 24 πινο είτε άσπρο είτε μαύρο Sleevarismeno όπως αυτά που πήρες τα μπλε και πέταξε τις πινελιές στα υπάρχοντα
  • Σκέψου ένα logo και τύπωσε το σε ένα αυτοκόλλητο και βάλε το, είτε κάθετα στο drive bay είτε στην καλύπτρα του psu
  • Ενα Γ αλουμινίου στην κάτω λάμπα θα έκανε καλύτερο φωτισμό είτε να έβαζες ένα Π αλουμινιου και να μετακόμιζες την λάμπα πάνω στην καλύπτρα του psu.
  • Tέλος όπως σου ξαναείπα βάλε μπλε thumbscrews στα pci brackets

Νομίζω θα είναι τέλειο μετά...

Δημοσ.

Το αυτοκολλητο ψαχνω αλλα τι να βαλωωωωωωωω?? Δεν ξερω πραγματικα... Τα thumbscrews θα μπουνε σε μερικες μερες. Δεν ξερω αλλα για καποιο λογο μου αρεσει εκει η λαμπα. Εχω και αλλη μια μικρη και φωτιζει το κατω μερος της motherboard.

Δημοσ.

Bάλε μαύρο ματ αυτοκόλλητο βινύλιο και αν αποφασίσεις logo για το case κάνε άλλο ένα και βάλε το επάνω. Μαύρο το πίσω μπλε το logo ;)

Αν η λάμπα σου αρέσει εκεί εμένα μου περισσεύει. Απλά προτάσεις κάνω τι θα μου άρεσε εμένα περισσότερο :)

Δημοσ.

Μωρε μπλε logo απλα δεν εχω βρει το σχεδιο ακομα... Θελω κατι καθετα απο κατω πρως τα πανω να εχει γραμματα και ισως καποιο σχεδιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...