stm00192 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Cosmos S white pearlescent Δυστυχώς με την φωτογραφική δεν μπορούσα να πιάσω τους ιριδισμούς της πέρλας enjoy! Just perfect!!! Να σου στείλω και το δικό μου να το περιποιηθείς λίγο??
ColdFusion Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 kostasdio....... Cosmos S white pearlescent :shock: Το κουτί σου είναι κόσμημα μπράβο ............
D4rkst3EL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις το τελείωσα, μου πήρε λίγο Φανταστική δουλειά όποιος το φτιαξε http://www.million-dollar-pc.com/systems-2009/special/lessdegrees/pius-edelweiss.htm 1
Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις το τελείωσα, μου πήρε λίγο http://www.million-dollar-pc.com/systems-2009/special/lessdegrees/pius-edelweiss.htm :-(
whocares Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ! whocares ναι της AC είναι τα fans ευχαριστώ για την απάντηση kostasdio
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 new pics. το μπλε σατα θα το βγαλω οταν θα βαλω στην θεση του dvd fan controller. πισω γινετε ενα ψιλομπαχαλο αλλα με τοσους σκληρους δεν μπορεσα να κανω κατι καλυτερο. αφου κλεινει μια χαρα ειναι . πρωτες φωτο σελιδα 428,επομενες σελιδα 448 επισης τοποθετηθηκε και ενα fan στο side panel για να βγαζει αερα θα προσπαθησω να το συμαζεψω λιγο ακομα μπροστα απο τους δισκους. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 oh tentacle rape!
Padaz Bloody Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Overpower κάτι τέτοιο είχα και εγώ στο μυαλό μου, δεν τράβηξες όμως μία photo με το plexiglass επάνω για να φαίνεται πιο ολοκληρωμένο. Τα blue led fans έχουνε θόρυβο? Τι μάρκα είναι? Εγώ σκεφτόμουνα να βάλω στην πρόσοψη κάτι πιο απλό πχ 4 Χ noiseblocker χωρίς led όμως. Τελικά το blue δεν του πάει και τρελά χαλάει όλο το concept, δεν ξέρω, καλύτερα να έβαζες άσπρα cold cathode lights που είναι και πιο απλό. Γι' αυτό ήθελα να το αγοράσω σε γκρι γιατί με χάλαγε το κίτρινο μπροστά που δεν πάει πχ με κόκκινο ή μπλε γιατί μετά γίνεται λίγο σαν τσίρκο (χωρίς παρεξήγηση, αυτή είναι η γνώμη μου). Και πάλι, θέλουμε photo με το plexiglass επάνω αν γίνεται please.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ??? στη συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς cable management
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Overpower κάτι τέτοιο είχα και εγώ στο μυαλό μου, δεν τράβηξες όμως μία photo με το plexiglass επάνω για να φαίνεται πιο ολοκληρωμένο. Τα blue led fans έχουνε θόρυβο? Τι μάρκα είναι? Εγώ σκεφτόμουνα να βάλω στην πρόσοψη κάτι πιο απλό πχ 4 Χ noiseblocker χωρίς led όμως. Τελικά το blue δεν του πάει και τρελά χαλάει όλο το concept, δεν ξέρω, καλύτερα να έβαζες άσπρα cold cathode lights που είναι και πιο απλό. Γι' αυτό ήθελα να το αγοράσω σε γκρι γιατί με χάλαγε το κίτρινο μπροστά που δεν πάει πχ με κόκκινο ή μπλε γιατί μετά γίνεται λίγο σαν τσίρκο (χωρίς παρεξήγηση, αυτή είναι η γνώμη μου). Και πάλι, θέλουμε photo με το plexiglass επάνω αν γίνεται please.
Padaz Bloody Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίος... αλλά τα καλώδια πολύ χύμα, βαρέθηκες να μπεις στον κόπο ε?
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 αν λες απο πισω δεν γινοταν αλλιως τα καλωδια του τροφοδοτικου ειναι κατω...ολα τα αλλα ειναι πανω αριστερα και προς τα δεξια. εχουμε και λεμε: πανω αριστερα εχω 2 sata power απο dvd και εναν σκληρο,2 power απο φανς,το ρευμα της cpu. κατω αριστερα μες στο psu εχω καλωδια που περισεβαν,καλωδιο 24πινο επισης. κατω απο τους ssd εχω τα καλωδια gpu,sata και την πλαστικη μ@λ@κι@ απο τις λαμπες και δεξια εχω fan power(rear),2 gpu power και τα μεγαλα σατα που δεν μπορουσα καπως να τα βολεψω αν δεν εισαι με πολλους σκληρους,δηλαδη αν δεν γεμισεις και το πισω μερος εχει καλο cable management ξεχασα να πω οτι τα φαν ειναι μαιμου που θα αλλαχτουν σχετικα συντομα με led παλι. λογικα ασπρα....θα δω και καποιες παραπανω πληροφοριες που δεν εχουν τα site. στις atx δεν περνει αποστατες στην κατω σειρα (σε νορμαλ κουτι στη δεξια) στο λεω γιατι αμα το παρεις προσεχε την πιεση που θα ασκεις. επισης το 120 fan που εχει δεν εχει καλο airflow. οι σκληροι για να μπουν στα bays θελει πολυ δουλεια.εμενα μου πηρε 1 ωρα, ισως φτεει το οτι ηταν το 1ο κουτι που εφτιαξα. επισης αν το γεμησεις θα χρειαστεις και 2ο ατομο να βαλετε το power απο κατω....ειναι πολυ βαρυ
Padaz Bloody Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τα καλώδια sata που είδα από μπροστά ότι κρέμονται, πέρνατα πρώτα από πίσω και μετά βγάλτα μπροστά για να πάνε drives. Στα fans τα 12cm κάνε λίγο οικονομία στα καλώδια molex. Δεν είναι ανάγκη σε κάθε βύσμα να συνδέεις μόνο 1 κουλεράκι, βάλε και 2 fans μαζί σε ένα molex (μη φοβάσαι δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί γενικά τα κουλεράκια καίνε πάρα πολύ λίγα watt και ο τρόπος αυτός είναι προβλεπόμενος) - έτσι θα είναι και πιο ωραία ταξινομημένα και θα κάνεις και οικονομία στα περιττά καλώδια του τροφοδοτικού, ειδικά αν έχεις από εκείνα που είναι modular psu. Ένα άλλο που είδα, στο πίσω μέρος, βάλε κανέναν ζωστήρα για να συμμαζευτούνε λίγο τα καλώδια, κάντα σε ομάδες, γιατί μετά χάνεις την μπάλα. Έτσι θα ξέρεις και εσύ τι έχεις συνδέσει, και σε ποιό μέρος πάει το καθένα, πολύ πιο άνετα από το να τα έχεις χύμα. Αν αλλάξεις πάντως τα μπροστινά κουλεράκια που είναι μπλε και δεν του πάνε καθόλου θα είσαι οκ. Το έχεις υπερφορτώσει με τα led και δεν χρειάζονται τόσα φώτα. Όποτε έχω χρόνο θα ποστάρω και εγώ καμία photo από το δικό μου Αυτό με τους αποστάτες, γιατί θα έχω πρόβλημα με μία ATX μητρική?
overpower Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειπα οτι θα εχεις προβλημα,απλα στην τελευταια σειρα δεν μπαινουν αποστατες. και απλα σου ειπα οτι αν το παρεις να προσεχεις την πιεση που θα βαλεις,πχ για να αλλαξεις μια gpu χωρις να βγαλεις την Mb. αυτο με τα φανς δεν το επιασα.δηλαδη απο το βυσμα του ενος,να βαλω και τα αλλα 2 pins απο το αλλο? για το cable managment ισως ασχολιθω αυριο και θα ανεβασω παλι φωτο. απλα θελω να βολεψω τα σατα που βρισκονται μπροστα.οσο για τα φωτα,αμα θελω να δω ταινια κλεινω τις λαμπες και τοποθετω τα πλαστικα που εχει.πανω στα φιλτρα κουμπωνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα