karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ! whocares ναι της AC είναι τα fans Κώστα επειδή θέλω ένα λευκό 12άρι ανεμιστήρα από θόρυβο πως πάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Cosmos S white pearlescent Δυστυχώς με την φωτογραφική δεν μπορούσα να πιάσω τους ιριδισμούς της πέρλας enjoy! Mεγάλε το μοναδικό Cosmos που κατάφερε να μου κάνει εντύπωση είναι το δικό σου! Καταπληκτικό το κουτί σου ΜΠΡΑΒΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 λογικό αφού έχει την ίδια επαφή με τους υπολογιστές που έχεις εσύ με το ποδόσφαιρο Κλείνω γιατί πρέπει να πάω σπίτι. Πέρασε όποτε είναι Που δε θα έριχνες σπόντα πριν φύγεις. Οκ ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasdio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Κώστα επειδή θέλω ένα λευκό 12άρι ανεμιστήρα από θόρυβο πως πάνε; δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά γιατι είναι 4 στον αριθμό και οι 3 πανω σε ψυγείο με πυκνά fins για τα δικά μου αυτιά δέν είναι αθόρυβοι αλλα ούτε και ενοχλητικοί. specs δες εδώ http://www.arctic.ac/en/p/cooling/case-fans/77/arctic-f.html?c=2183 είναι οι F12 στις 1350rpm. πάντως είναι φθηνοί έναντι στον ανταγωνισμό, τους πήρα 6€ απο hac στην στουρνάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά γιατι είναι 4 στον αριθμό και οι 3 πανω σε ψυγείο με πυκνά fins για τα δικά μου αυτιά δέν είναι αθόρυβοι αλλα ούτε και ενοχλητικοί. specs δες εδώ http://www.arctic.ac/en/p/cooling/case-fans/77/arctic-f.html?c=2183 είναι οι F12 στις 1350rpm. πάντως είναι φθηνοί έναντι στον ανταγωνισμό, τους πήρα 6€ απο hac στην στουρνάρη. Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά έχω πάρει αυτούς http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p4802_Fractal-Design-Fan-Silent-Series-120mm-retail---120x120x25mm--.html Απλά μετά απο αλλαγή πλάνων, θέλω ένα ακόμη ανεμιστήρα και ο PWM AC νομίζω είναι καλή επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μια και τελευταία μου ζητήθηκαν επίμονα μερικές φωτογραφίες από τον Σκορπιδιανό, ορίστε μερικές με παιχνιδάκια στο φωτισμό. Δυστυχώς είναι τρομερά δύσκολο να βγάλω καλές φωτογραφίες, μια και το case είναι ασήκωτο και δεν μπορώ να το πάω σε σημείο να έχω καλές συνθήκες για φωτογράφιση. Εκανα ότι καλύτερο μπορούσα... τρομερη δουλεια απολυτα επιβλητικο αποτελεσμα kostasdio οτι ειπε ο Doc και πολλα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 τρομερη δουλεια απολυτα επιβλητικο αποτελεσμα Βοηθάει και το επιβλητικό κουτί βρε Να είσαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ok...θελω και γω mod κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ok...θελω και γω mod κουτι... Πότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ποτε? ΑΜΕΣΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δώσε λίγο χρόνο ρε συ. Εχουμε και δουλειές αυτές τις μέρες. Θα πρέπει να κανονίσω και μία συνάντηση ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ναι βρε κυρα-καρμεν..κανε δουλεια σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 κυρά να πεις την θεια σου και όλο της το σόι ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 στο σοι λεω χειροτερα...trust me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα