arianos16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ε τότε τι πρόβλημα να έχεις πέρα από το να γρατζουνισει ίσως το κουτί εκεί; δεν ξερω απλα ρωταω μηπως μπορει να γινει το οτιδιποτε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα άλλο πέρα απο γρατζουνιά αν βρίσκει πιρτίνι με λαμαρίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα άλλο πέρα απο γρατζουνιά αν βρίσκει πιρτίνι με λαμαρίνα κομπλε τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Karmen καπου ειχα δει φωτο απο το κουτι σου και ειχες σκεπασει το τροφοδοτικο το εκλεισες βσκ.. Τη χρησιμοποιησες για να το κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 plexiglass black mat εδω είσαι http://www.thelab.gr/1063144509-post7956.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 plexiglass black mat εδω είσαι http://www.thelab.gr/1063144509-post7956.html μια ζωη πιο αμεση απαντηση σε φορουμ εκτος απο εσενα δεν εχω δει Ευχαριστω για ακομα μια φορα :bow: Επισης απλα πηρες 2 κομματια τα ενωσε και το σκεπασες η τα εχεις στερεωσει πανω στο case? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Είναι δύο κομμάτια που έχουν εννωθεί μεταξύ τους με βίδες όπως είδες. Εννοείται και δεν άφησα απλά αυτό το Γ από πλέξι έτσι μέσα στο case. Το στήριξα στα κατάλληλα σημεία μέσα στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 μερικά πειράματα της κόρης μου στην διακόσμηση edit και κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ.αύριο μάλλον θα τοποθετηθεί και το πλέξει γύρο γύρο και μετά ο κρυφος φωτισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ωπα ρε Νικο,τι ωραιο Project ειναι αυτο.τουλαχιστον τωρα ειδα τι προσπαθουσα να κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 αψογος Νικολα εχεις πολλες επιλογες οσων αφορα τα χρωματα στο πλεξι και τον φωτισμο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Νίκο είδες που οι γυναίκες έχουν γούστο; Ωραίος ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ωπα ρε Νικο,τι ωραιο Project ειναι αυτο.τουλαχιστον τωρα ειδα τι προσπαθουσα να κανω... Θάνο γι αυτό σου είπα πως δεν έχω καθόλου ανεμιστήρες,δεν χρειάζονται καν.όταν τους είχα το μονο που πρόσφεραν ήταν θόρυβος και τίποτε άλλο Νίκο είδες που οι γυναίκες έχουν γούστο; Ωραίος ρε συ να φτιάξω και μια λιμνούλα στη μέση να βάλω και τα ψαράκι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 να φτιάξω και μια λιμνούλα στη μέση να βάλω και τα ψαράκι μου έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 αψογος Νικολα εχεις πολλες επιλογες οσων αφορα τα χρωματα στο πλεξι και τον φωτισμο του το κακό είναι πως όταν έχεις πολλές επιλογές μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις μάλλον για 2-3 μήνες θα μείνει λευκό.τώρα φτιάχνω μερικά λεντακια και αύριο θα γίνει το ντύσιμο περιμετρικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το κακό είναι πως όταν έχεις πολλές επιλογές μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις μάλλον για 2-3 μήνες θα μείνει λευκό.τώρα φτιάχνω μερικά λεντακια και αύριο θα γίνει το ντύσιμο περιμετρικά μια χαρα ειναι και λευκο το αλλαζεις οταν το βαρεθεις μπορεις να βαλεις και χρωματιστα βοτσαλα που να τα εχει βαψει η μικρη :D κανε δουλεια και περιμενουμε νεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα