arianos16 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ηρθε το κουτακι χθες.. Κατα τυχη βρηκα ενα κομματι plexy στην αποθηκη και το εβαλα... dremel δεν ειχα οποτε τον τροχο(800watt) και βουρ...Μετα γυαλοχαρτο στον τροχο και κομπλε η υποθεση. Τωρα για να στερεωσω το plexy το βαλα με πιρτσινια 16 στο συνολο μπηκαν. Εγω εμεινα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα και αυριο θα ανεβασω και φοτος!
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αμα έμεινες ευχαριστημένος τότε όλα καλά Αναμένουμε φώτος όμως
arianos16 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αμα έμεινες ευχαριστημένος τότε όλα καλά Αναμένουμε φώτος όμως Απο αυριο..με εσπασε τα νευρα.. Ειδικα αυτο το cable managment πολυ πιο δυσκολο απ'οτι περιμενα...
jordan23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 πέρασμα φιλέτο λαστιχένιο περιμετρικά στο τζάμι(να σαι καλά karmen) και κόντυμα λεντοταινίας γιτί χτύπαγε άσχημα τόσο φως. έλλλλλλλλλλλλλαααααα τα πισιααα
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 πέρασμα φιλέτο λαστιχένιο περιμετρικά στο τζάμι(να σαι καλά karmen) και κόντυμα λεντοταινίας γιτί χτύπαγε άσχημα τόσο φως. έλλλλλλλλλλλλλαααααα τα πισιααα Aυτό το u-channel δεν θα το συμπαθήσω ποτέ.. Το αυτοκόλλητο της ocz με χαλάει μόνο κατα τα άλλα ωραίος!
jordan23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 το λάστιχο χρειαζόταν γιατί απλά έκοψα με κοφτάκι την διάτρητη σίτα που είχε το πλαινό καπάκι και φαινόντουσαν τα δοντάκια άσχημα. ούτε και εμένα με τρελαίνει το φιλέτο το δικό σου αν δεν κάνω λάθος , το άσπρο με τα βινύλια αυτοκόλλητα (το έχω δει και στο διπλανό φόρουμ) είναι τέλειο. άλλη φάση .
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 το λάστιχο χρειαζόταν γιατί απλά έκοψα με κοφτάκι την διάτρητη σίτα που είχε το πλαινό καπάκι και φαινόντουσαν τα δοντάκια άσχημα. ούτε και εμένα με τρελαίνει το φιλέτο το δικό σου αν δεν κάνω λάθος , το άσπρο με τα βινύλια αυτοκόλλητα (το έχω δει και στο διπλανό φόρουμ) είναι τέλειο. άλλη φάση . Nαι το ξέρω πως χρειαζόταν ρε συ απλά δεν το πάω καθόλου Thanks
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 jordan ωραίος αλλά νομίζω πήρες πολύ χοντρό u-channel ή κάνω λάθος; Επίσης στρώσε το στις γωνίες λίγουλάκι Κατά τα άλλα ωραίος
jordan23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 πήρα 3 πάχη (1 ευρώ το μέτρο μου τα χρέωσε ) και έβαλα το στενότερο. πιο στενό ακόμα θα φαινόντουσαν τα δοντάκια από το κόψιμο. οι γωνίες δεν στρώνουν άλλο (τα κοψίματα δεν είναι ίσια και δεν κάθεται σωστά ) . αναμένουμε τα δικά σου μαστορέματα.
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Υπομονή και θα ενημερώσω Πάντως στρώσε το κάποια στιγμή το κοψιματάκι να δείξει καλύτερα edit: Αν και τώρα που το βλέπω χωρίς U-channel σε προηγούμενη φώτο μου αρέσει να σου πω την αμαρτία μου
arianos16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερες ! Οπως ειπα χθες εβαλα ενα πλεξυ στο πλαινο καπακι αλλα ξεχασα να υπολογισω κατι συμαντικο... Οταν παω να κουμπωσω το καπακι τα πιρτσινια απο την αριστερη μερια οπως το κοιταμε βρισκουν και δεν κλεινει το καπακι. Τα εκοψα λιγο ωστε να μειωθει το μεγεθος και παλι λιγο τζιφος το αποτελεσμα.Με τα απο ωρα ομως λεω δεν γ@@@@@ε και το ζορισα λιγο και το τοπο8ετησα. Η απορια μου ειναι αμα θα υπαρχει κανα προβλημα!?
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πρόβλημα hardware εννοείς; που σου βρίσκει; Καμιά φώτο μπορούμε να έχουμε;
arianos16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πρόβλημα hardware εννοείς; που σου βρίσκει; Καμιά φώτο μπορούμε να έχουμε; Τωρα δυσκολα φοτο ... δεν βρησκει σε καποιο hardware μονο σε ενα μερος του κουτιου
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ε τότε τι πρόβλημα να έχεις πέρα από το να γρατζουνισει ίσως το κουτί εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα