arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 αχα. Τενκ γιου ουαν μορ ταιμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Karmen, http://www.guru3d.com/news/corsair-shows-psu-with-individually-sleeved-cables/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 τα δικά μου είναι πιο ωραία Για να κάνουμε και ένα τεστ χμμμμμ μάλλον πέτυχε το πείραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 τι τεστάραμε?δεν μας είπες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ενα ποτηροτρύπανο μωρέ να δω αν κάνει καλή δουλειά. Ετσι για να το έχω μελλοντικά υπόψιν μου αν θέλω να κάνω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ετσι ναι....απολυτη επιτυχία θα έλεγα!! σε αυτό βάλε 4 αποστάτες κ κάν'το βάση για λαπιτόπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αν χρησιμοποιούσα και το λαπτοπι θα ήταν μια καλή ιδέα. Το έχει φάει ο σκόρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 σε λιγες μέρες θα έχω τελείωσει με το μονταζ μερικών φωτωγραφιών απο το λάπτοπ που εκανα Mod.Δυστυχως οι αρχικές φώτο βγήκαν χάλια και δεν είμαι πολύ ειδικός στο photoshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ασε βρε το Photoshop Και προσπάθησε απλά να είναι καλά εστιασμένες οι φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 φιμέ πλέξι και λεντοταινία πράσινη. μόνο ποθ έπεσε πολύ φωτισμός και θα τον μειώσω. έγινε λατέρνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Einai ena valitsaki gia vinilia to opio evala mesa ton 64bito mou. Exi 2 anemistirakia akasa me ble leds (to ena xrisimopoiite sto water cooler tis GPU). Meta enas 12aris gia to big water cooler tis thermaltake. Sto epano meros tou koutiou vriskonte o SATA Raptor diskos mou ke to DVD-ROM+CD-RW. Stin dexia meria tou koutiou vriskete to PSU to opio exi 2 tripes gia ton exaerismo tou. Pano sto kouti evgala tripes gia ta vismata tis mobo mou ke kartas grafikon. Afto ine to moded valistaki mou to opio pai polla taxidia... φιλε respect.Μονο αυτο.+1000000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 φιλε respect.Μονο αυτο.+1000000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 wtf??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Πριν δω την ημερομηνία του quote κοίταξα τις τελευταίες 4 σελίδες μπας και ανέβασε κανείς κάτι τέτοιο τώρα τελευταία! Χάζεψα βραδιάτικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα