arianos16 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ακομα καλυτερα βαλε ενα τετοιο Link εχει και σε κοκκινο και σε πρασινο τετοιο ηθελα να σε δειξω επισης το ενδεχομενο να βαλω εγω ledακια το σκεφτομαστε καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δες και εδώ για ταινίες led αλλα και για led.και μονος μπορείς να κολλήσεις led αν έχεις κολλητήρι http://www.ledmegastore.gr/ταινίες-c-3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν εχει αλλα θα βαλω... κατι τετοιο εννοεις Link? Οχι καλυτερα σαν τα αλλα που σου εδειξαν τα παιδια που ειναι L.E.D. ποιανουν λιγοτερο χορο και φωτιζουν πιο πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Και ΝΑΙΙ Update!! Roccat Taito mouse pad για complete Roccat Look! και Asus GTX 580 DCII αντί για 560ti SLI ! Sorry για τα Unsleeved Pci-e cables, αλλά δυστυχώς τα extensions μου δεν λειτουργούσαν με την κάρτα λόγο του ότι ήταν 6pin το 8pin ενώ χρειάζομαι 8pin to 8pin. Μήπως ξέρει κανένας που θα βρω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ωραίος και πάλι Δικά σου http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1430 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμή pc-χαρτόκουτο v1.1 Η τρύπα είναι για intake, από Δευτέρα βλέπουμε. Το πρώτο boot. Παρακαλώ το κουτί να μείνει ασχολίαστο Δοκιμή του DSL (δεν μου πολυάρεσε). Δοκιμή του Puppy 5.3.1. Αρκετά καλό μπορώ να πω. Λείπει ένας σκληρός και πιστεύω πως θα κάνει δουλειά για κατεβάσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 τσάκω μία φρυγανιά με μέλι για μένα Α και ένα σκέτο παρακαλώ Ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι οτι θα έψαχνα για άλλο κουτί αλλά στο τέλος το συμπάθησα για τα χρώματα του! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμή pc-χαρτόκουτο v1.1 Η τρύπα είναι για intake, από Δευτέρα βλέπουμε. Το πρώτο boot. Παρακαλώ το κουτί να μείνει ασχολίαστο Δοκιμή του DSL (δεν μου πολυάρεσε). Δοκιμή του Puppy 5.3.1. Αρκετά καλό μπορώ να πω. Λείπει ένας σκληρός και πιστεύω πως θα κάνει δουλειά για κατεβάσματα. Ωραιος αλλα καλο θα ηταν να ξεκινησεις κατι με plexy Glass τι λες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ωραιος αλλα καλο θα ηταν να ξεκινησεις κατι με plexy Glass τι λες ; Καλό θα ήταν, ο χρόνος δε μου βγαίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ενα κομματι plexy Glass 1χ1 ποσα θα μου βγει? επισης που εχει μαγαζια στην θεσσαλονικα να παω να αγορασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εξαρτάται από το μαγαζί (μερικοί κόβουν φάτσες και τιμολογούν), εξαρτάται από το πάχος που θες, από το χρώμα κλπ Για το που θα βρεις στην Θεσσαλονίκη δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γι αυτό βάλε μια φόρμα με μπογιές πάνω, βάλε ένα μολύβι στο αυτί και είσαι έτοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ρε δεν κάνω πλάκα κόβουν φάτσες και χρεώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εξαρτάται από το μαγαζί (μερικοί κόβουν φάτσες και τιμολογούν), εξαρτάται από το πάχος που θες, από το χρώμα κλπ Για το που θα βρεις στην Θεσσαλονίκη δεν ξέρω φαντασου ποσο ομορφος ειμαι, που εμενα μου το εδωσε τζαμπα για ενα φιλο μου που ψαχναμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα