karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχει fan controller για τους 2 ανεμιστήρες κάτω; Νομίζω έχει Θες και άλλο; Μπροστά έχεις βάλει μόνο ένα dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλα δεν εχω μονο 2 ανεμηστιρες....εχω αλλους 5 120 ναι μονο ενα dvd εχω βαλει και οι σκληροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Και γιατί δεν βάζεις σε άλλη 5.25 έναν fancontroller αλλά θα καταργήσεις το DVD? 7 θέσεις δεν έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 στις 5.25 ειναι οι σκληροι στα bays δες φωτο πως ειναι....αν δεις εχει ενα σατα πανω ψηλα ψηλα..εκει ειναι το dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μάλιστα τότε ναι δεν βλέπω κάτι άλλο Οπότε βάζεις εξωτερικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 υπαρχουν με usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 yep (πάει στο εξωτερικό dvd Αυτό) και για να επανέλθουμε ontopic μια και άρχισα να αισθάνομαι Better Λοιπόν ίσως το προτελευταίο μου Update για τον dellako. Δεν θα δείτε κουτί σήμερα μια και έχει πάει για γενικό service το εξωτερικό του. Απλά το μόνο κομμάτι του που δεν πείραξα ακόμα ήταν οι μνήμες. Ε ήτανε δυνατόν να τις αφήσω έτσι; Nooooop Και ως συνήθως εννοείται δεχτές παρατηρήσεις σχόλια και τα σχετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 στα χρωματα του dell οι μνημες, πρεπει να του ταιριαζουν κοστουμι, πολυ καλη δουλεια, συνεχισε ετσι θεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 στα χρωματα του dell οι μνημες, πρεπει να του ταιριαζουν κοστουμι, πολυ καλη δουλεια, συνεχισε ετσι θεια παππού θα σου πω τίποτα για την γιαγιά ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 γυναικες, κλασσικα... Ποτε δεν κοιτανε τον καλο λογο, να στην πουνε κατευθειαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 άάάάάάάντρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 στο σκρουτζ που ειναι τα εξωτερικα dvd rw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives.html?keyphrase=dvd+external Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 οκ πλεον το συμμαζεψα και απο πισω...και χωραει και ανεμηστηρας . αν και κανει πολυ θορυβο,θα δω αν μπορεσω να το συνηθισω. αν οχι το αποσυνδεω και απο εβδομαδα που θα δω για fan controller θα το ξαναβαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 επισης αλλαξα την μια την λαμπα που ηταν κοντα στην καρτα γραφικων και την ξαπλωσα πανω στον ανεμηστηρα οσο πιο κοντα γινετε στο side panel. το εδεσα και με ενα δεματακι για να μην κουνιετε. μεγαλα σατα περιμενω απο δευτερα,και τοτε θα βγαλω το κουτι παλι φωτο. οσο για το dvd λεω να παρω εξωτερικη θηκη αμα βρει το καταστημα που μιλησα,για να ειναι και πιο φθηνο, και για να μην πεταξω αυτο που εχω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα