Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καλύτερο πάμε δε στο λέμε για κακό. Αν ήθελα το κακό σου δεν θα καθόμουν να σου γράφω προτάσεις για να γίνει καλύτερο

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βρε το ξερω οτι δεν το λες για κακο.απλα για αρχη καλα ειναι....το πασχα που θα το καθαρισω θα το συμαζεψω και απο πισω

ηδη τωρα εκανα ενα προχειρο συμαζεμα,και κλεινει πιο ευκολα και λυγιζει τοσο που θα πρεπει να εισαι τελειως κοντα για να το δεις.

Δημοσ.

Το ότι δεν έχεις στήσει τριψήφιο αριθμό pc δε λέει κάτι από μόνο του. Ξέρω άτομα που το έχουν κάνει κι ακόμα δεν παίρνουν απόφαση να συμμαζέψουν τα πράγματα πριν το κλείσουν και το αμολήσουν!

Δημοσ.

κατι ακομα. βλεςπω videos στο νετ ή και φωτο και βλεπω οτι το φωτακι μπροστα ειναι συνεχομενα αναμενο ενω σε εμενα δεν ειναι μονιμα. ανοιγει για 2-3 sec οταν ανοιγβ το pc και μετα κλεινει. ολα τα καλωδια ειναι συνδεδεμενα

Δημοσ.

λατρεύω το πράσινο Pcb και ειδικά όταν το βλέπω σε vga :wub:

απο οτι ειδες ειναι στις δυο ακρες λιγο μπλε...εμενα δεν ειναι!

Εγώ το είδα εσύ το hdd led το σύνδεσες;

Δημοσ.

το συνδεσα. αλλα για να σου δωσω να καταλαβεις που. ετσι οπως ειναι η μιτρικη στο κουτι μου το συνδεσα πανω δεξια...τουλαχιστον εκει ελεγετο manual.....μηπως αντι για το + να το εβαζα στο -?

Δημοσ.

Αρκεί να μπουν στο σωστό πιν. Μονό καλώδιο είναι αν εννοείς τα γράμματα πάνω στα πλαστικά που λένε HDD led εκτός αν το raven τα έχει διαφορρετικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...