overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δόξααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στον Υψιστο λέμε Ναι τώρα οκ βλέπονται Τα κόκκινα sata Που παιρνάνε πάνω απο την Mobo να τα εξαφανίσεις asap Το 24πινο τράβα το όλο πίσω και πιάσε το με δεματικά Τον διακόπτη για τις λάμπες κατάργησε τον μην τον έχεις σαν τσουτσούκι εκεί πίσω εκτός αν θες να τις σβήνεις ενώ το Pc λειτουργεί Το 8πινο να μην περνάει πάνω από την Η50 Και τα 6πινα επίσης όπως το 24πινο τράβα τα να πάνε πίσω ξεσκόνισε Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ποιο κουτί είναι αυτό είπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ποιο κουτί είναι αυτό είπαμε; rrrrrrrrrrrrrrravennnnnnnnn grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν τραβαω τιποτα πισω....ο χωρος καποτε τελειωνει,και στην δικια μου περιπτωση τελειωσε αν ηταν modular κατι θα γινοταν,αλλα τωρα πραγματικα δεν χωραει τιποτα...δηλαδη να φανταστεις ετσι οπως το βλεπω,λυγιζει λιγο το side panel . ειναι και οι σκληροι εκει που λιγο ακομα να τους πιεσω ισως γινει τιποτα και φοβαμαι.... ναι τα σατα λογικα απο εβδομαδα,το 8πινο θα παει πιο πισω και θα περαστει κατω απο την h50 (εχει λιγο χωρο το κουτι ακομα πανω,για αυτο χωραει το 8πινο) και τα ρευματα της καρτας λιγο δυσκολα και εκεινα. τον διακοπτη το θελω γιατι οταν βλεπω ταινιες τα κλεινω ολα (για τους ανεμηστηρες μπροστα βαζω τα πλαστικα που ειχε το κουτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ποιος χώρος σου τελείωσε ωρέ; βγάλε μου μία φώτο απο πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ελα πες το επιτηδες το κανεις εεε? μια ωρα εκανα να το κλεισω...προσπαθουσα να βρω πως θα τα βολεψω για να κλεισει αντε αυριο θα την εχεις...τωρα βαριεμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ελα πες το επιτηδες το κανεις εεε? μαι ωρα εκανα να το κλεισω...ρποσπαθουσα να βρω πως θα τα βολεψω για να κλεισει ρε συ είναι ΤΕΡΑΣ και ζορίζεσαι να το κλείσεις; Δεματικά έβαλες; Φώτο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ρε συ είναι ΤΕΡΑΣ και ζορίζεσαι να το κλείσεις; Δεματικά έβαλες; Φώτο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αρκετα εχω βαλει....αν εχεις δει πως ειναι το κουτι,εχω χωσει καποια και εκει που μπαινουν οι σκληροι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 rrrrrrrrrrrrrrravennnnnnnnn grrrrrrrrrrrrrrrrrrr Γιατι τόσος ενθουσιασμός πια; Δεν το έχω δει από κοντά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 οκ όπως θες. Αφού έχεις βάλει αρκετά με το Hardware που βλέπω στο raven εγώ πάω πάσο Γιατι τόσος ενθουσιασμός πια; Δεν το έχω δει από κοντά! Γιατί με τρελαίνει και δε μπορώ να το βλέπω έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Full tower είναι; Και δεν μπορεί να τα βολέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γι' αυτό χτυπιέμαι ελαφρώς Από πίσω βάζει και εμένα http://techgage.com/viewimg/?img=/reviews/silverstone/raven_rv03/silverstone_raven_3_26.jpg&desc=SilverStone%20Raven%2003%20Full-Tower%20Chassis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τι πράμα ειν τούτο; Αυτό δε θέλει cable management, απλά τα πετάς απο πίσω και ξεμπέρδεψες. Δε μου αρέσει που είναι στραβό όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια σοζ κιολλας αλλα τι περιμενετε απο εναν που φετος εστησε το πρωτο pc του? πιστευω πως οτι εχω κανει, για αρχαριος ειναι πολυ καλα. ουτε και βοηθεια ειχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα