karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Είμαι δουλειά και δεν είναι ώρα για κουίζ Πάντως όπως σου ξαναπα σηκώνει ποοοοοοολλλλυυυυυυ βελτίωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρες παιδιά! Μιας που τελείωσα με το δωμάτιο και άνοιξα και το pc μου να σας δείξω το τελευταίο update που έκανα τον Δεκέμβριο αλλα δεν πρόλαβα να βγάλω φώτος λόγο μετακόμισης Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1) Πήραν δρόμο τα covers απο χαρτόνι που είχα κάνει και κόπηκαν νέα απο λευκό plexi (Οχι διάφανο,γαλακτερό)! 2) Στο cover των σκληρών έκοψα ένα κομμάτι ώστε να κουμπώσει ο ssd.. 3) Σχεδίασα τα αυτοκόλλητα που βλέπετε τα οποία κόπηκαν πάνω σε μαύρο ματ αυτοκόλλητο βινυλίου. Θέλω να φτιάξω λίγο καλύτερα τον φωτισμό στο μεγάλο cover αλλα οκ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καταπληκτικό φιλαράκο... έτσι απλά. θα πάω το βράδυ να τον ψήσω τον άλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καταπληκτικό φιλαράκο... έτσι απλά. θα πάω το βράδυ να τον ψήσω τον άλλον Thanks Βασίλη.. Ναι άντε ρε να το βγάλετε θα γίνει γαμάτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 θα πάω ρε άλλο που το βλέπαμε έξω και άλλο τοποθετημένο στο κουτί. τώρα έδειξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μπράβο βρε Γερμαναρά πολύ καλό το γαλατάκι με την μαύρη σοκολάτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μπράβο βρε Γερμαναρά πολύ καλό το γαλατάκι με την μαύρη σοκολάτα Οχι και Γερμαναράς...δεν θέλω λαλακίες Τy ty!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Γ@μεί η δουλειά σου,Doc. Υπέροχο και πολύ "καθαρό"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Γ@μεί η δουλειά σου,Doc. Υπέροχο και πολύ "καθαρό"! Thanks Πετράν να'σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μπραβο Μανο πολυ καλη ιδεα το λευκο πλεξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρες παιδιά! Μιας που τελείωσα με το δωμάτιο και άνοιξα και το pc μου να σας δείξω το τελευταίο update που έκανα τον Δεκέμβριο αλλα δεν πρόλαβα να βγάλω φώτος λόγο μετακόμισης Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1) Πήραν δρόμο τα covers απο χαρτόνι που είχα κάνει και κόπηκαν νέα απο λευκό plexi (Οχι διάφανο,γαλακτερό)! 2) Στο cover των σκληρών έκοψα ένα κομμάτι ώστε να κουμπώσει ο ssd.. 3) Σχεδίασα τα αυτοκόλλητα που βλέπετε τα οποία κόπηκαν πάνω σε μαύρο ματ αυτοκόλλητο βινυλίου. Θέλω να φτιάξω λίγο καλύτερα τον φωτισμό στο μεγάλο cover αλλα οκ.. Πολυ ωραιο αλλα πως εφτειαξες αυτα τα κουτακια που εχεις μεσα το τροφοδοτικο και το διπλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SMARTPIXEL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ρε τι εφτιαξα παλι ο π...της? πολυ ωραιο Μανο μπραβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μπραβο Μανο πολυ καλη ιδεα το λευκο πλεξι Να΄σαι καλά Σωτηράκη Πολυ ωραιο αλλα πως εφτειαξες αυτα τα κουτακια που εχεις μεσα το τροφοδοτικο και το διπλα ; Οπως λέω και στο ποστ μου τα covers εγιναν απο plexiglass κομμένο και κουρμπαρισμένο όπως το είχα σχεδιάσει.. Για more info ρίξε pm αν θες! ρε τι εφτιαξα παλι ο π...της? πολυ ωραιο Μανο μπραβο!!! Ομορφαααααντρα μου Τι έγινε ρε όλα good? Thanks thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 καρμεν μονο τα σατα να φυγουν τωρα μενουν...τελικα τα καλωδια ρευματος εφτασαν και πλεον περισευουν για αλλους 2 σκληρους..... τα καλωδια απο τις λαμπες πηγαν απο πισω. το κουμπι το περασα πανω. και οτι ρευματα ειχα εξτρα απο ενμηστιρες και κανα 2-3 σκληρους (ρευματα sata που δεν προερχονται απο το psu) τα πηγα απο πισω....μπορω να πω οτι το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πάνω σε μία εικόνα Δεξί κλικ και άνοιγμα σε ζωγραφική Πατάμε Στο παράθυρο που ανοίγει πατάμε πιξελ και στο πρώτο κουτάκι βάζουμε 1000. Μετά οκ save και μετά ανεβάζεις εδώ Μετά κάτι θα καταλάβουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα