Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον μεγαλο προσεχε μην κολλησεις και εχουμε αλλα.. χαχα

ωραια ωραια χαιρομαι που σου εμεινε, εγω κανω προσπαθειες με το παππου αλλα που θα παει θα το συνηθισω :-D

Ασχετο αλλα θα το πω, απο τοτε που πηρα την Η80 με το που ανοιγει ή επανερχεται το pc απο sleep βαζει στο φουλ τους ανεμιστηρες και μετα απο λιγο κλεινουν, εχεις καμια ιδεα πως να το σταματησω; οχι μονο εσυ αλλα και τα υπολοιπα παιδια φυσικα, οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!

ετσι κανει και σε εμενα που δεν τους εχω πανω στην αντλεια

περαξενη συμπεριφορα αφου ειναι πανω σε fan controller

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εμένα μου το κάνει η Η100.

Προφανώς φταίει οτι στην αρχή δίνει κανονικά ρεύμα και μετά ρίχνει την τάση ανάλογα με την επιλογή.

τα fan τα εχεις πανω στην αντλια;

thank Vaggos02

τα fan τα εχεις πανω στην αντλια;

thank Vaggos02

Μπορείς να λες "Thank God" για συντομία.

@Karmen

Πώς κι έτσι; Φαντάζομαι δεν έχεις προλάβει να πάρεις γιατί pc να τη βάλεις δε νομίζω να σου λείπει!

@Karmen

Πώς κι έτσι; Φαντάζομαι δεν έχεις προλάβει να πάρεις γιατί pc να τη βάλεις δε νομίζω να σου λείπει!

Μπα μάλλον βλέπω όλα τα pc Μου να καταλήγουν με custom wc :P

Εγώ βλέπω όλα τα pc μου να καταλήγουν στο WC στο τέλος αλλά τι να κάνουμε;

Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου μέχρι τον Νοέμβρη να έχω πάρει 600Τ και custom wc. Λες να τα καταφέρω;

Εγώ βλέπω όλα τα pc μου να καταλήγουν στο WC στο τέλος αλλά τι να κάνουμε;

Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου μέχρι τον Νοέμβρη να έχω πάρει 600Τ και custom wc. Λες να τα καταφέρω;

Αν συνεχίσεις τις κακές παρέες το προβλέπω πριν τον Ιούνιο :P

Να με και γω :D

Δεν έχω Η80 καρντιά μου και σε αδράνεια δεν βάζω ποτέ το Pc Μου :P

ε τι να κανουμε, εσυ εχεις υδροψυξη με φουλ εξατμισεις, που πιανει τα 299km/h και ειναι και αθορυβη, μια δεν κανει η Η80 μπροστα της χαχα

και εγω εχω ψιλοκοψει το sleep mode με την Η80, μερικες φορες οταν παω στο σαλονι και αφηνω το pc ανοικτο, ακουω απο το δωματιο μετα απο λιγα λεπτα ενα θορυβο σαν να απογειωνεται αεροπλανο...

Και το κανει και αρκετα συχνα, παει να μπει η βλ@κεια σε sleep mode απο μονο του δεν τα καταφερνει και ξανανοιγει.

Γι'αυτο ρε παιδια, εαν καποιος ξερει πως να αντιμετωπισουμε (εγω, ο sotos, ο vagos και οποιος αλλος εχει corsair w/c kit) το προβλημα ας δωσει μια χειρα βοηθειας :-)

ε τι να κανουμε, εσυ εχεις υδροψυξη με φουλ εξατμισεις, που πιανει τα 299km/h και ειναι και αθορυβη, μια δεν κανει η Η80 μπροστα της χαχα

και εγω εχω ψιλοκοψει το sleep mode με την Η80, μερικες φορες οταν παω στο σαλονι και αφηνω το pc ανοικτο, ακουω απο το δωματιο μετα απο λιγα λεπτα ενα θορυβο σαν να απογειωνεται αεροπλανο...

Και το κανει και αρκετα συχνα, παει να μπει η βλ@κεια σε sleep mode απο μονο του δεν τα καταφερνει και ξανανοιγει.

Γι'αυτο ρε παιδια, εαν καποιος ξερει πως να αντιμετωπισουμε (εγω, ο sotos, ο vagos και οποιος αλλος εχει corsair w/c kit) το προβλημα ας δωσει μια χειρα βοηθειας :-)

Να σου πω την αλήθεια εμένα δε με ενοχλεί. Τη μια φορά που το κάνει όταν τον ανοίγω το πρωί τις πιο πολλές φορές δεν την ακούω καν.

Να σου πω την αλήθεια εμένα δε με ενοχλεί. Τη μια φορά που το κάνει όταν τον ανοίγω το πρωί τις πιο πολλές φορές δεν την ακούω καν.

Μήπως δεν έχεις πιει ακόμα καφέ; :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...