Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες ο Τασος με έπιασε τι ακριβώς θέλω να κάνω.

Εχω καλώδιο κουλούρα, έχω crimps και έχω και connectors. Απλά πως θα έβαζα τα καλώδια ήθελα.

Οπότε thanks all και προχωράω στο καλώδιο. :)

Απλά, στο αρσενικό 8p (το μεσαίο φις του καλωδίου) μην έχεις πάνω από 2 καλώδια ανά pin*.

*μην πάρεις από μία 12άρα του 8p, και τις δύο 12άρες του 4pin. Αντίστοιχα και για να ground.

;)

Ναι βρε εξάλλου και να πήγαινα να το κάνω βάζοντας πάνω από 2 ανα pin θα μου κλώτσαγε το crimp tool :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυρίες και κύριοι.

Ψάχνω ένα power switch.

Δεν με ενδιαφέρει το σχήμα, το μέγεθος ή το χρώμα.

Έχει κανείς ιδέα μου μπορώ να βρω;

Η λύση ebay δεν νομίζω πως θα εξυπηρετήσει μιας και δεν έχω πιστωτική/prepaid.

Κάνουν? http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/208

edit: Σε Push button http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p4316_Phobya-push-button-19mm-Aluminum-black--red-ring-lighting-6pin.html

ή διάφορα άλλα και ποικιλία στον Φανό Σολωμού 39

Είχα στο μυαλό μου κάτι με έτοιμα τα καλώδια γιατί με αυτά δεν τα πάω και πολύ καλά.

Πάντως αυτά απ το eworld ωραία μου φαίνονται.

Τι άλλο χρειάζονται αυτά για να δουλέψουν;

Είχα στο μυαλό μου κάτι με έτοιμα τα καλώδια γιατί με αυτά δεν τα πάω και πολύ καλά.

Πάντως αυτά απ το eworld ωραία μου φαίνονται.

Τι άλλο χρειάζονται αυτά για να δουλέψουν;

αυτα απο το eworld δεν θα σε βολεψουν για αυτος ο διακοπτης ειναι 2 θεσεων on - off και μενεις και κουνηται χειροκηνειτα

ενω τα αλλα ειναι μιας θεσεως ειναι on - off αλλα το πατας κο μπι και μετα παει στην αρχικη θεση οπως ειναι του υπολογιστη

μπορεις να βαλεις το δικοπτη απο των eworld θα τον κουνας και θα αναβει ο υπολογιστης αλλα οταν πατσεις τερματισμο στο τελος θα σου βγαλει ενα μυνημα κλειστε τον υπολογιστη με ασφαλαι και θα πρεπει να γυρνας τον διακοπτη

καταλαβες την διαφορα ;

αλλα υπαρχουν και διακοπτες τετοιο στυ που τους γυρνας και αυτην ξαναγυρνουν

Δεν με πειράζει αυτό.

Ίσα ίσα που μου αρέσει και περισσότερο.

Αλλά όπως είπα, εγώ θέλω απλά ένα διακόπτη. Δεν έχω κάποια προτίμηση εκτός του ότι θα ήθελα να είναι plug 'n' play για να μη τα κάνω σκ@τα με τα καλώδια.

Δεν με πειράζει αυτό.

Αλλά όπως είπα, εγώ θέλω απλά ένα διακόπτη. Δεν έχω κάποια προτίμηση εκτός του ότι θα ήθελα να είναι plug 'n' play για να μη τα κάνω σκ@τα με τα καλώδια.

Πήγαινε στον Φανό τότε και πες στο καμάρι που είναι εκεί να στο φτιάξει για plug 'n play τρομάρα σου :P

Αντε πάνε οι θείες να ξαπλώσουν. Πωπωπω με έχει διαλύσει η κώλ0ίωση

Δεν με πειράζει αυτό.

Ετοιμο καλωδιο μαζι με διακοπτη δσκολα νομιζω πως θα βρεις

εΕγω παντος εκεινο των εχω βαλει στον ματι εδω και καιρο για να ανοιγοκλεινω τους αναμηστηρες του κουτιου ^_^

Πήγαινε στον Φανό τότε και πες στο καμάρι που είναι εκεί να στο φτιάξει για plug 'n play τρομάρα σου :P

Τον Νομικο να ζητησεις ^_^

Ευχαριστώ πολύ!

Άντε να αρχίσω να μαζεύω σιγά σιγά τα πράγματα να το βάλω μπροστά το έργο!

Καλο ξεκινητο !!!

Τι κουτι εχεις ;

και τι σκεφτεσαι να κανεις ;

βλεπω πως το καθιερωσες μια χαρα το θεια, ειδες, για να στο λεω κατι ξερω χαχα ^_^

Ο dellακος που εχεις τωρα που το θυμηθηκα πως τα παει; του εχεις κανει καμια μοντια ακομα;

Φιλε vaggo και αλλα παιδια (στο φορουμ, δεν θυμαμαι nicknames τωρα) εχουν κανει μοντιες με χαρτοκουτα και πιο συγκεκριμενα με κουτι παπουτσιων, ριξε μια ματια στο νετ να παρεις ιδεες ;)

βλεπω πως το καθιερωσες μια χαρα το θεια, ειδες, για να στο λεω κατι ξερω χαχα ^_^

Ο dellακος που εχεις τωρα που το θυμηθηκα πως τα παει; του εχεις κανει καμια μοντια ακομα;

χαχαχαχα ε τι να κάνω; Θεία μία, θεία δύο μου έμεινε :P

Ο dellakos Αρχίζει μόλις γίνω καλύτερα μην του κολλήσω κανένα πυρετό και έχουμε άλλα :P

Τον μεγαλο προσεχε μην κολλησεις και εχουμε αλλα.. χαχα

ωραια ωραια χαιρομαι που σου εμεινε, εγω κανω προσπαθειες με το παππου αλλα που θα παει θα το συνηθισω :-D

Ασχετο αλλα θα το πω, απο τοτε που πηρα την Η80 με το που ανοιγει ή επανερχεται το pc απο sleep βαζει στο φουλ τους ανεμιστηρες και μετα απο λιγο κλεινουν, εχεις καμια ιδεα πως να το σταματησω; οχι μονο εσυ αλλα και τα υπολοιπα παιδια φυσικα, οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...