Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι βασικά το δεύτερο καλώδιο θέλω να φτιάξω επι 3. Να δώσω ρεύμα και από 8πιν και από 4πιν

Η μία mobo είναι η formula της υπογραφής

2897_18_full.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο οτι δειχνεις στις φωτο caution, τα καλωδια που θα πρεπει να βγαλει,απο το σκιτσο την καρμεν θα πρεπει να ειναι απο τα 3,4 και 7,8

απο οτι δειχνεις στις φωτο caution, τα καλωδια που θα πρεπει να βγαλει,απο το σκιτσο την καρμεν θα πρεπει να ειναι απο τα 3,4 και 7,8

και ποια η διαφορά;

12άρα η μία 12 άρα η άλλη

γείωση η μία γείωση η άλλη

Ή το έχασα κάπου?

δεν ξερω απο αυτα απλα ετσι το ειπα.

γιατι αν δειτε στις φωτο πρωτα ειναι τα 8,και μετα μενουν τα 4 απο πανω που το δοντακι που κουμπονει το βυσμα ειναι στα δεξια,ενω στο σκιτσο σου ειναι αριστερα. απλα το ανεφερα δεν ξερω αν παιζει ρολο ή οχι...

ακομα και εσυ που εβαλες μια φωτο με ενα καλωδιο ειναι παρομιο του caution απλως πλαγιασμενο που και παλι εχουν παρθει τα 4 καλωδια απο τα ιδια βυσματα.

1 τετοιο: http://www.ebay.ca/itm/14-8-6-2-Molex-4Pin-Convert-2-PCI-E-8-6-2-Cable-/110731451836 με ενα τετοιο αν θες

1 τετοιο: http://www.befr.ebay.be/itm/8inch-PCI-Express-8-Pin-to-Two-Molex-4-Pin-Power-Adapter-Y-Cable-Cord-PC-029-/280742262769?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415d8af7f1

και δυο τετοια: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=24013 (στελνει Ελλαδα)

Aμα τα sleevαρεις ολα, θα φαινονται μια χαρα..

Ελπιζω να σε καλυπτουν (λυση μεσω "λαμιας") και προπαντων να δουλευουν :)

το τριτο που εβαλες πως λειτουργει? απλως συνδεεις ενα molex πανω και εχει 4 μαζι με απο οσο ειδα κανα 10 3 pin fan?

αληθεια οταν λεμε αρσενικο και θυληκο τι εννοουμε? ας πουμε σε molex, το βυσμα του ανεμιστηρα που θα συνδεθει στο βυσμα του τροφοδοτικου τι ειναι? αρσενικο ή θυληκο? ή και ενα καλωδιο επεκτασης usb, αυτο που θα συνδεθει πανω τι ειναι? και η αλλη ακρη που θα συνδεθει με τον υπολογιστη τι θα ειναι?

Παίδες φρένοοοο

Δε θέλω να πάρω από molex για να δώσω στην Mobo

Θέλω από το 8Pin eps του Psu μία διακλάδωση 8+4pin

Οτι έχω στη φώτο. Ούτε pci-e καλώδιο ζητάω ούτε molex

αληθεια οταν λεμε αρσενικο και θυληκο τι εννοουμε? ας πουμε σε molex, το βυσμα του ανεμιστηρα που θα συνδεθει στο βυσμα του τροφοδοτικου τι ειναι? αρσενικο ή θυληκο? ή και ενα καλωδιο επεκτασης usb, αυτο που θα συνδεθει πανω τι ειναι? και η αλλη ακρη που θα συνδεθει με τον υπολογιστη τι θα ειναι?

Πιο απλά δε μπορώ να στο πω. Το αρσενικό είναι αυτό που μπαίνει στο θηλυκό :P

post-204649-0-52621100-1326592608_thumb.jpg

8p θηλυκό ----pin to pin----> 8p αρσενικό ----δύο 12άρια + δύο grounds----> 4p αρσενικό.

Απλά, στο αρσενικό 8p (το μεσαίο φις του καλωδίου) μην έχεις πάνω από 2 καλώδια ανά pin*.

*μην πάρεις από μία 12άρα του 8p, και τις δύο 12άρες του 4pin. Αντίστοιχα και για να ground.

;)

ααααα τωρα καταλαβα πως παει το μπαινει :P εγω περδευομουν με το πλαστικο...εννοεις οτι τα Pins μπαινουν στο θυληκο...και στην περιπτωση των usb πως παει? και κατι ακομα αυτο που ρωτησα πιο πανω πως λειτουργει? Link

παίδες έχει πετυχει κανείς πουθενά τέτοιο καλώδιο?

eps από 8Pin Να βάζει 4+8?

12v.jpg

αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι ίδιο με αυτό της φωτό σου.νομίζω πως το έχουν όλα τα thermaltake.έτσι είναι και στο δικό μου τροφοδοτικό

post-127917-0-16350200-1326618739_thumb.jpg

post-127917-0-46567500-1326618786_thumb.jpg

αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι ίδιο με αυτό της φωτό σου.νομίζω πως το έχουν όλα τα thermaltake.έτσι είναι και στο δικό μου τροφοδοτικό

Στο ebay δεν βρήκα κάτι άμεσα, αλλά ΝΟΜΙΖΩ πως μπορείς να το κάνεις έτσι:

8 pin to 4+4

4 pin to 8

Οι τιμές είναι χαμηλότατες, και αν το ψάξεις λίγο θα βρεις και όμορφα (αν σε ενδιαφέρει). Το πρώτο για παράγειγμα, είναι κουκλι και βγαίνει σε διάφορα χρώματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...