nikos73 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 δυστυχώς η αντλία που έχω από το ενυδρείο είναι βυθιζόμενη και θέλει πολλές μετατροπές .την έχω για να αλλάζω νερό στο ενυδρείο μέσα σε βαρέλι.ακόμα και να την καθαρίσω δεν χωράει στο rezervoir που εφτιαξα.πως εξηγείται πως όταν αφαίρεσα το ψυγείο ο θόρυβος μειώθηκε αρκετά ισα ισα ακουγόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το ψυγείο ήταν DIY? Αν ναι μήπως έχει δυσκολία το νερό να κινηθεί μέσα στο ψυγείο και ζορίζει την αντλία; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ναι το ψυγείο diy είναι.to σκέφτηκα μήπως φταίει αυτό όμως δεν είναι και κάνα θηρίο .δεν ξέρω μπορεί ανά φταίει και αυτό ίσος ψάξω για μεταχειρισμένο για δοκιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αθήνα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ναι στα σεπολια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ωραία αν δεν βρεις κάτι στείλε μου ένα πμ να περάσεις απο βδομάδα να πάρεις ένα διπλό για την δοκιμή. Θα σου έλεγα να περνούσες και Σ/Κ αλλά είμαι με πυρετό edit: Επίσης ο stringofonias έχει βάλει και μία αγγελία ένα τριπλό αν καταλήξεις σε ψυγείο (πολύ καλό παλικάρι δε θα έχεις κανένα θέμα στην συνεννόηση) http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/31488-v8-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%85%CE%B4%CF%81%CF%8C%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 σε ευχάριστο,σου έστειλα και pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 κ εγώ πιστεύω οτι φταίει κ το ψυγείο(αν δεν είναι προβληματική κ η αντλία)...οι σωλήνες αν συκρίνεις με τα έτοιμα είναι σχεδόν ίδιοι,ΑΛΛΑ τα έτοιμα έχουν ένα μικρό τανκ στην είσοδο κ στην έξοδο κ στέλνουν το νερό σε 3 σωλήνες ταυτόχρονα...οπότε εσύ έχεις "τριπλασιάσει" την πίεση...κρίμα γιατί είμαι φαν των DIY!! Aν βρείς ψυγείο από AC ρίξε μία ματιά,νομίζω κ αυτά μοιράζουν την κυκλοφορία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 παίδες έχει πετυχει κανείς πουθενά τέτοιο καλώδιο? eps από 8Pin Να βάζει 4+8? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ναι σε ένα thermaltake του κολλητού μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μιλάω για extension έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 άκυρο τότε, λάθος μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Γαμώτο και θα στο αγόραζα όσο όσο edit: επειδή δεν ψάχνω 1 αλλά 3 τέτοια αν υπάρχει και κάποιο διάγραμμα για να το κάνω ή κάποια μοντιά καλοδεχούμενη εδιτ2: Επειδή έχω pin/βύσματα κλπ πείτε μου αν στέκει αυτό που λέω. Λογικά στέκει απλά επιβεβαίωση θέλω πριν πάρω καμιά mobo στο χέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Απλά στο 8άρι, θα τα κάνει occupy όλα τα pin, όχι μόνο τα 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ωπα σε έχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα