Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δυστυχώς η αντλία που έχω από το ενυδρείο είναι βυθιζόμενη και θέλει πολλές μετατροπές .την έχω για να αλλάζω νερό στο ενυδρείο μέσα σε βαρέλι.ακόμα και να την καθαρίσω δεν χωράει στο rezervoir που εφτιαξα.πως εξηγείται πως όταν αφαίρεσα το ψυγείο ο θόρυβος μειώθηκε αρκετά ισα ισα ακουγόταν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ψυγείο ήταν DIY? Αν ναι μήπως έχει δυσκολία το νερό να κινηθεί μέσα στο ψυγείο και ζορίζει την αντλία;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο :eek:

ναι το ψυγείο diy είναι.to σκέφτηκα μήπως φταίει αυτό όμως δεν είναι και κάνα θηρίο .δεν ξέρω μπορεί ανά φταίει και αυτό ίσος ψάξω για μεταχειρισμένο για δοκιμη

Ωραία αν δεν βρεις κάτι στείλε μου ένα πμ να περάσεις απο βδομάδα να πάρεις ένα διπλό για την δοκιμή.

Θα σου έλεγα να περνούσες και Σ/Κ αλλά είμαι με πυρετό

edit: Επίσης ο stringofonias έχει βάλει και μία αγγελία ένα τριπλό αν καταλήξεις σε ψυγείο (πολύ καλό παλικάρι δε θα έχεις κανένα θέμα στην συνεννόηση)

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/31488-v8-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%85%CE%B4%CF%81%CF%8C%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%82/

κ εγώ πιστεύω οτι φταίει κ το ψυγείο(αν δεν είναι προβληματική κ η αντλία)...οι σωλήνες αν συκρίνεις με τα έτοιμα είναι σχεδόν ίδιοι,ΑΛΛΑ τα έτοιμα έχουν ένα μικρό τανκ στην είσοδο κ στην έξοδο κ στέλνουν το νερό σε 3 σωλήνες ταυτόχρονα...οπότε εσύ έχεις "τριπλασιάσει" την πίεση...κρίμα γιατί είμαι φαν των DIY!!

Aν βρείς ψυγείο από AC ρίξε μία ματιά,νομίζω κ αυτά μοιράζουν την κυκλοφορία!!

Γαμώτο και θα στο αγόραζα όσο όσο :P

edit: επειδή δεν ψάχνω 1 αλλά 3 τέτοια αν υπάρχει και κάποιο διάγραμμα για να το κάνω ή κάποια μοντιά καλοδεχούμενη

εδιτ2:

Επειδή έχω pin/βύσματα κλπ πείτε μου αν στέκει αυτό που λέω. Λογικά στέκει απλά επιβεβαίωση θέλω πριν πάρω καμιά mobo στο χέρι

post-204649-0-36846800-1326585702_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...