Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίος!!!,το κουτί του multirama δεν είναι? ..μια καλή ιδέα είναι να γυρίσεις αυτό για τους σκληρούς όπως είναι στα καινούργια κουτιάLink(4πριτσινάκια κάτω έχει κ 4 πάνω,δεν είναι τπτ,και 4 τρυπούλες να κάνεις στο κάτω μέρος για να το στερεώσεις με πριτσίνια ή με βίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άρα molex to sata θες

Από ένα Molex Να βγαίνουν πολλά sata Αν κατάλαβα καλά

http://technoshop.gr...roducts_id=8012

http://www.eworld.co...cts/details/837

αυτο απο e-world. το συγκεκριμενο το εψαχνα καιρο γιατι αναμεσα στα σατα υπαρχει μικροτερη αποσταση και τα καλωδια λυγιζουν ελαφρως ευκολοτερα

sane καλο θα ηταν να βαλεις και ενα να βαζει αερα απο μπροστα.

Δημοσ.

Καλόπαιδα απορία για ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ

Ψάχνω ΚΑΛΑ (ανεξάρτητα χρημάτων) ποτηροτρύπανα

1 για 12άριδες ανεμιστήρες άρα μιλάμε λογικά για 115mm ποτηροτρύπανο

1 για 14άριδες ανεμιστήρες οπότε υποθέτω για 135mm ποτηροτρύπανο

Δεν θέλω να ανοίξω 2 τρύπες και να ψάχνω δόντια. Για μέταλλο μιλάμε πάντα.

Εχω δει τα bosch καμιά άλλη πρόταση?

Δημοσ.

Χρόνια πολλά καλή Χρόνια και υγεία πάνω από όλα!

Αυτό ήταν το δώρο στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα haha :D

Δημοσ.

Χρόνια πολλά καλή Χρόνια και υγεία πάνω από όλα!

Αυτό ήταν το δώρο στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα haha :D

Ωραίος...

Εγώ δεν μου έκανα,,,,,,,,,,,,,,ακόμα :P

Δημοσ.

Βλέπω τα συμμαζεμένα pcιά σας και ζηλεύω που δεν μπορώ να μαζέψω καλώδια (κοντά καλώδια psu) για να κάνω καμιά μόντα μέσα :P .Υπάρχει καμιά προέκταση (καλώδια sata, pcie κτλ) για να μην αγοράζω τζάμπα τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Αντε περιμένω :P

edit: Ασχετο κάτι άσπριδερά σημεία που βλέπω στα μπροστά ελάσματα εκεί που μπαίνουν τα dvd είναι από το φλας ή σου ξέφυγαν?

Να το :P ....βασικα τα ειχα αφησει αυτα τα σιδερακια γιατι θα τα εβγαζα...

ωραίος!!!,το κουτί του multirama δεν είναι? ..μια καλή ιδέα είναι να γυρίσεις αυτό για τους σκληρούς όπως είναι στα καινούργια κουτιάLink(4πριτσινάκια κάτω έχει κ 4 πάνω,δεν είναι τπτ,και 4 τρυπούλες να κάνεις στο κάτω μέρος για να το στερεώσεις με πριτσίνια ή με βίδες

Ναι αυτο το κουτι ειναι...Τι ηθελα και σε ακουγα :P...Ολο το απογευμα εφαγα για να βγαλω τα πριτσινια...και ασε που χρειαστηκε να το βαψω ξανα σ αυτα τα σημεια γιατι εγινε χαλια..Αλλα οκ τελος καλο ολα καλα

sane καλο θα ηταν να βαλεις και ενα να βαζει αερα απο μπροστα.

Τι ακριβως εννοεις?

Μια τελικη ανανεωση...post-221482-0-70758400-1326315938_thumb.jpg post-221482-0-50491600-1326315953_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι αυτο το κουτι ειναι...Τι ηθελα και σε ακουγα :P...Ολο το απογευμα εφαγα για να βγαλω τα πριτσινια...και ασε που χρειαστηκε να το βαψω ξανα σ αυτα τα σημεια γιατι εγινε χαλια..Αλλα οκ τελος καλο ολα καλα

εγώ τα είχα βγάλει εύκολα χρησιμοποιώντας τρυπάνι..,μπορεί να πεδεύτικες λίγο παραπάνω αλλα το αποτέλεσμα σε δικαίωσε... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...