Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επεσε πολυ πατεντα και ο αυτοσχεδιασμος αυξανοταν καθως η τσεπη αδειαζε(βλεπε ηχομονωση απο συσκευασιες μητρικων-vga:mrgreen: :mrgreen: )

Μολις τελειωσω την μετακομιση χαλκιδα και ερθει στο μακρυυυ μελλον το ιντερνετ θα ανεβασω φωτο με τελειοποιημενο το πισακι

και μια το κ*λ@ρακι

post-41252-129062938859_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάτι σαν χειροποίητο συρτάρι για rack ? ετοιμάζεις και άλλα ?

καλοοοοό καλοοοοοοό .

τα περισότερα κουτιά κάτω από 100 Ε

είναι σκουπίδια,οπότε είναι σα να τα γλίτωσες

σκόρδα

ναι συρταρι!αρχικος μου στοχος ηταν να αδειασει τελειως το γραφειο απο πισια.μονο ενα πληκτρολογιο και ενα ποντικι.αν ειχα τα λ7 θα ανεβαζα και την τφτ στον τοιχο.θα γινει κιαυτο αλλα κατα το καλοκαιρι

εδωσα και μετρα στον τζαμα.πιστευω το τελικο αποτελεσμα θα με "καθυσηχασει" για πολυ καιρο:roll:

αντε και μια τελευταια στη νυχτα χωρις φλας

post-41252-129062938861_thumb.jpg

Ασχολήθηκες για τα καλά!!!

Nice!

Μόνο που θα μπορούσες να "καμουφλάρεις" λίγο καλύτερα τις μονώσεις, ώστε να μην φαίνονται... Τι λές;

Bravo! Καλή δουλειά!

εχμμμ.....γκχμμμ......dvd-r???εδω υπαρχει ενα minor προβληματακι.....

στα σχεδια ξεχασα να κανω μια 5,25 στην προσοψη.......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

το dvdr στεγαζεται προσωρινα μεσα μιας και ο χωρος σηκωνει δυο μητρικες(!!!)

επομενες κινησεις ειναι να αγορασθει ρικοφον ενιαιο για να δειχνει πιο ομορφο

να ανοιχθει τρυπα 5,25 στην προσοψη και να μονταρω σωστα κατω απο την ηχομονωση τα καλωδια να μη βοσκουν αριστερα δεξια

χαιρομαι πολυ που σας αρεσε:-D :-D :-D

σε λιγο καιρο θα ανεβασω και ενα tiny tiny towerακι το οποιο το τροποποιησα μερικως

ντουζιερας ευχαριστω. αν εννοεις το ρικοφον οχι δεν επηρρεαζει την θερμοκρασια.ο αερας κυκλοφορει πολυ καλα μεσα στο κουτι και δεν νομιζω να εχω ποτε προβλημα.το κουτι ετσι οπως φαινεται στις φωτο ισα που ακουγεται.οταν θα μπει και στο συρταρι μαλλον δεν θακουγεται τιποτα

Πρότζεκτ για σκότωμα χρόνου, με πράγματα που υπήρχαν στο σπίτι και δεν τα χρησιμοποιούσα (κρίμα γιατί τα είχα πληρώσει) υδρόψυξη σε p3 800Mhz, πιθανότατα δεν χρειάζεται αλλά ο περιορισμένος χώρος μέσα στο κουτί με έκανε να το προσπαθήσω...ιδού οι πρώτες φωτογραφίες από το μισοτελειωμένο αποτέλεσμα...

compaq deskpro...ήταν κάπως έτσι όταν μου το έφεραν σπίτι....

dsc02339uo5.th.jpg

εδώ μετά την περιποίηση...

dsc02340mi0.th.jpg

κάτοψη...

dsc02341vw6.th.jpg

Λόγω έλλειψης χώρου τα πράγματα είναι είναι λίγο...ασφυκτικά

dsc02343zy7.th.jpgdsc02347kx2.th.jpgdsc02348sm8.th.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες μετά το πέρας πρότζεκτ....

Πολύ ωραίος papabiris και πανέξυπνη η σύλληψη.Φαντάζομαι πόσο γουστάρεις να χαζεύεις το δημιούργημά σου!!!

2 παρατηρησούλες μόνο(Σπαστικός και έτσι)

1)Το δίσκο σου δεν θα τον ψύχεις κάπως;

2)Για κραδασμούς(και κατά συνέπεια θόρυβο)το τσέκαρες;Γιατί μιλάμε για ξύλο...Βέβαια το ξύλο είναι πιο μαλακό από το αλουμίνιο οπότε μάλλον θα απορροφά καλύτερα.Anyway μάλλον το σκέφτηκες, οπότε θέλω να μου πεις αν το ξεπέρασες κάπως.

@ ODT : που το εχεις παει ρε συ με την υδροψυξη? ποση θερμοκρασια ποιανει?(2ο?) προφανως το ψυγειο δε χρειαζεται ανεμηστηρα? να υποθεσω οτι ειναι 8χ100 ο επεξεργαστης σου? αν ναι τοτε ριχτου αφοβα 133!!!με τη μια 1064!! και γιατι οχι 144---> 1152.... εγω τον δικο μου τον coppermine-T απο 866(6,5χ133) τον πηγα 936(144χ6,5) με τισ μνημεσ επισης τοσο και δεν εχει κανενα προβλημα αλλα για να ειμαι καλημενος τον πηγα στα εργοστασιακα διοτι το πισι το εχει ο αδερφος μου στο χωριο και αμα γινει τιποτα θα μεινει διχος πισι και αφετερου με την εργοστασιακη ψηκτρα και κυριος ανεμιστηρα εκανε θορηβο και ηταν λιιιγο ζεστος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...