johnko1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 βασικά είναι παλιές οι φώτο.Μετα το περασα με ηλεκτροστατική γιατί με το σπρευ δεν κράτησε πολύ
dimitrisOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 βασικά είναι παλιές οι φώτο.Μετα το περασα με ηλεκτροστατική γιατί με το σπρευ δεν κράτησε πολύ απο που εκενες ηλεκτροστατικη ;
sotos 1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ειναι το παλιο μου κουτι και το ειχα αρκετο καιρο σαν πειραματoζωο για το 600αρι ηρθε ο καιρος να το μαζεψω λιγο ειναι μισο sleevaρισμενο γιατη το psu δεν ειναι κατι ιδιαιτερο 1
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 νομιζω το μονο που θελω ειναι λιγο cable managment στης προ-τελευται φωτογραφια διακρινεται ενας σκληρος,και στην τελευταια τα 2 ssd απο το ssd bay Που εχει το κουτι μεσα. ικανοποιημενος με αυτο το κουτι και με το παραπανω. η 6950 της asus να εχει απο τον ανεμιστηρα κανα 6-7 εκατοστα κενο. με ταλαιπωρησε πολυ το να βαλω τους σκληρους στα 5.25 bays που ειχε το κουτι...αν δειτε και σχετικο βιντεο θελει αρκετη δουλεια.
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κάνε ένα resize βρε αθεόφοβε Πολύ καλωδιούμπα πάντως
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 καμια ιδεα για να φυγει? ολο εκεινο ειναι τα power sata. resize πως γινετε?
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Απο ζωγραφική πχ μίκρυνε τις διαστάσεις. Επέλεξε το resize Βασικά πρέπει να δω καθαρά και να σου πω. Ολη η 27άρα dell δεν τις χώρεσε
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 παντως το καλωδιο της cpu και του fan απο την h50 μπορουν να κρυφτουν...ξεχαστηκα και εβαλα το καλωδιο της cpu στην κατω τρυπα που εχει(δες σχετικεσ εικονες νετ) και βαριεμαι να το αλλαξω να το παω πανω...θα το κανω οταν θα το καθαρισω σε κανα μηνα. επισης θα αγορασω και μεγαλυτερα σατα για εκεινα τα κοκκινα που περνανε απο μπροστα....εκεινα ειχα με εκεινα βολευτηκα.... πρεπει να κανω τωρα resize? Απο ζωγραφική πχ μίκρυνε τις διαστάσεις. Επέλεξε το resize Βασικά πρέπει να δω καθαρά και να σου πω. Ολη η 27άρα dell δεν τις χώρεσε βαλε οπερα και κανε σμικρυνση σελιδας...
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 πρεπει να κανω τωρα resize? βαλε οπερα και κανε σμικρυνση σελιδας... Πρέπει να βάλω opera?
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 αντε βαλε να μου πεις την γνωμη σου και αν θελω κατι παραπανω απο οσα ειπα ηδη (δεν κανω sleeve)
johnko1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 απο που εκενες ηλεκτροστατικη ; μου την έκανε ένας φίλος που είχε τα εργαλεία οπότε εγώ πλήρωσα μόνο το χρώμα Είχε πάρει από εδώ και σκέφτομαι να το τσιμπήσω και εγώ κάποια στιγμη http://www.electrostaticmagic.co.uk/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα