karmen1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλά το φαντάστηκα. Δεν παίζει να περάσω καλώδια απο πίσω. Φτου Ρε Karmen θες και αλλο ;;; 3 εχεις κανει ! 3 έχεις δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ενδεχομένως, μιας και έχω παρατηρήσει πως το κατέχεις το άθλημα, θα μπορούσες να κάνεις κάποιες τρύπες (ή αυλάκια) και να μπορέσεις εκμεταλευτείς και τον κενό χώρο μεταξύ μητρικής και «πλάτης». Έτσι θα έχεις κάτι παραπάνω από 1 εκατοστό χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 3 έχεις δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Θα έχει πολύ καλώδιο το νέο κουτί και δε παίζει να με χωρέσει απο πίσω. Δε θέλω να μπω και σε διαδικασία καναλιών να κρύψω καλώδια απο μπροστά. Απλά θέλω ένα μικρό κουτί με χώρο απο πίσω και ας μην έχει τρύπες. Αυτές τις κάνω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Στους απανταχού moddddddddddersssssssssssssssss του insomnia Χρόνια Καλά, χρόνια πολλά, χρόνια ευτυχισμένα, με πολλές νέες ιδέες και δημιουργίες Καλη Πρωτοχρονιά να έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Θα έχει πολύ καλώδιο το νέο κουτί και δε παίζει να με χωρέσει απο πίσω. Δε θέλω να μπω και σε διαδικασία καναλιών να κρύψω καλώδια απο μπροστά. Απλά θέλω ένα μικρό κουτί με χώρο απο πίσω και ας μην έχει τρύπες. Αυτές τις κάνω κι εγώ. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25184&cat=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ωραίγιοοοοοοοοοοο Λίγο το μπλε με χαλάει απο μέσα αλλά είναι κουκλί και μικρούλι. Thanks pano Γενική ερώτηση. Mπας και έχει πετύχει κανείς κανένα shroud 2x120mm σε αυτό το στυλ? http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p9550_Koolance-2-way-140mm-fan-shroud--black.html edit: Εφαγε άκυρο το κουτί. Φτου μόνο mATX παίρνει; καλά είδα; (αλλά με τέτοιες διαστάσεις τι περίμενα; ) γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzapas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια βοηθεια!!!μια θυρα το cpu fan δε δουλευει δηλαδη δουλευει κατι δευτερα και μετα σταματα τι γινεται Ειναι η κατω θυρα οπως διχνει η φοτο υ.γ. τα καλωδια θα φτιαχτουν ακομα φταχνεται το κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 3πινο ανεμιστήρα εννοείς; Δοκίμασες τον ανεμιστήρα σε άλλη υποδοχη; btw είναι απορία για να κάνεις άλλο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzapas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασα και ενα αλλο 3πινο ανεμιστηρακι αλλα παλι δουλεψε δευτερολεπτα και σταματησε ο ανεμιστηρας δουλευειι μια χαρα τσεκαρισμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ε τότε μάλλον θέμα της υποδοχής της μητρικής είναι Αλλά άνοιξε ένα θέμα στο hardware Γενικά ή στο επεξεργαστές και μητρικές για τα περαιτέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzapas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ε τότε μάλλον θέμα της υποδοχής της μητρικής είναι Αλλά άνοιξε ένα θέμα στο hardware Γενικά ή στο επεξεργαστές και μητρικές για τα περαιτέρω πιο παλια δουλευα καλλα γιατο παραξενευτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ολα τα πράγματα κάποια στιγμή δούλευαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzapas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οκ καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Να και το δικό μου mod(s) http://modders-pg.blogspot.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα