d..b Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 "Κανονικά" όχι - αλλά με λίγη καλή θέληση, και 480 έχει μπει. Thx φορ δε τιπ...Εγω με ενα τριπλο ειμαι κομπλε οποτε δεν νομιζω να θελει τοση μοντα το δικο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να φωτογραφίσω το εσωτερικό παλιών cpu (πχ 486 dx2 66) και βρήκα ότι για να καταστρέψω το κεραμικό κάλυμμα και ταυτόχρονα να μείνουν ανέπαφα τα κυκλώματα χρειάζομαι υδροφθόριο. Έχει κανείς ιδέα πού μπορώ να βρω υδροφθόριο ή αν υπάρχει άλλος τρόπος να φέρω στην επιφάνεια το εσωτερικό της cpu όπως φαίνεται εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 να ρωτησω απο οσοι καναται case mod και βαψαται το κουτι σας με σπρει μετα απο τοσο καιρο πως ειναι το κουτι σας ; Εχει χαλασει το κουτι εννοω εχει βγαρθει το χρωμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα αν βάζεις βγάζεις συχνά hardware η καλύτερη λύση είναι να κάνεις ηλεκτροστατική βαφή στο εσωτερικό. Από την άλλη με καλό τρίψιμο, στάρωμα, 2πλη στρώση απο σπρέι και αν δεν σε νοιάζει να μην είναι ματ ρίξεις και μια στρώση βερνίκι ναι θα κρατήσει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα αν βάζεις βγάζεις συχνά hardware η καλύτερη λύση είναι να κάνεις ηλεκτροστατική βαφή στο εσωτερικό. Από την άλλη με καλό τρίψιμο, στάρωμα, 2πλη στρώση απο σπρέι και αν δεν σε νοιάζει να μην είναι ματ ρίξεις και μια στρώση βερνίκι ναι θα κρατήσει αρκετά. ο κοπριτης σημερα μου ειπε οτι οσονανε βγερνεται αλλα μου εδειξε το δικο σου και δεν ειπα οτι ειναι κανω ..... Δεν ξερω τι να κανω ; Υ.Σ. Αν του ριξω βερνικη δεν θα ειναι ματ πλεον ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Σίγουρα γδέρνεται με το Spray και θέλει και προσοχή. Εγώ του άλλαξα την Παναγία όμως μια και αφαίρεσα 1 κιλό λαμαρίνα απο μέσα. Μια και πήγες στον Γιώργο ρίξε του μια ηλεκτροστατική να μην σκας για τίποτα. Με το βερνίκι θα πάρει μία γυαλάδα αλλά θα έχει καλύτερη ανθεκτικότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Σίγουρα γδέρνεται με το Spray και θέλει και προσοχή. Εγώ του άλλαξα την Παναγία όμως μια και αφαίρεσα 1 κιλό λαμαρίνα απο μέσα. Μια και πήγες στον Γιώργο ρίξε του μια ηλεκτροστατική να μην σκας για τίποτα. Με το βερνίκι θα πάρει μία γυαλάδα αλλά θα έχει καλύτερη ανθεκτικότητα δεν ξερω το σκεφτομαι τα σπρε ποσο πανε ομως ; να ειναι καλα θελω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό που πήρα έκανε αρκετά. Ενα καλό και φτηνό σπρέι πάντως είναι και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 και ποσο εχει αυτο ; ειναι ματ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ναι είναι ματ ματ τελείως 5-6 ευρώ αν και γράφει επάνω 5.8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 α μονο ; ο κοπριτης μου ειπε οτι τα καλα ειναι και λιγο ακριβα ! δεν ξερω εχω κολησει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ε ναι ρε συ το δικό μου αν θυμάμαι καλά έκανε κάπου ~20 δεν θυμάμαι κιόλας. Απλά και αυτό θα σου κάνει δουλειά. Πάντως αν το σκέφτεσαι για το HAF η καλύτερη λύση είναι η ηλεκτροστατική. 2 σπρέι θα χρειαστείς άρα αν πας σε καλό πες 40 ευρώ περίπου, το αστάρι, ταινίες, λύσιμο, δέσιμο, χρόνος, κόπος. Αν τα υπολογίσεις θα βγει το ίδιο με την ηλεκτροστατική και στην περίπτωση της δεύτερης έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 αυτο μου ειπε και ο Γιωργος ξερεις κανενα μαγαζι που να το παω και να μου το βαψουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μαγαζί στην Αθήνα όχι δεν ξέρω, αλλά αν το δώσεις στον Γιώργο θα στο κανονίσει αυτός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 να μου το ειπε και των εχω υποψειν μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα