sotos 1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 μαζευομαι και εγω σιγα σιγα ειπα να κανω ενα καναλι για τα καλωδια που κατεβαινουν απο το front panel και να βαλω μια ταξη στο πισω μερος του κουτιου το γνωστο Π απο αλουμινιο χρησιμο και για καλυπτρα ασταρωμα-βαψιμο η τετραγωνες βασεις για τα cable ties ειναι ευγενικη προσφορα κοπριτης τρυπημα στο κουτι στο πλαι για να βιδωση ετσι φαινεται απο μπροστα καπως ετσι θα ειναι στο τελος λεπτομερειες εχει ακομα και ενα μικρο update στην ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ελα βρε άνθρωπεεεεεεεεεεεεεεε και έλεγα θα ποστάρει ή όχι; Αψογος ρε συ Τις είχα δει Prive αλλά το πας καλά. Να κάνουμε και αυτό που λέγαμε και θα τσακίζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ελα βρε άνθρωπεεεεεεεεεεεεεεε και έλεγα θα ποστάρει ή όχι; Αψογος ρε συ Τις είχα δει Prive αλλά το πας καλά. Να κάνουμε και αυτό που λέγαμε και θα τσακίζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι παλι δεν κοιμασαι;;;;; ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Κλασικά ρε συ. Μα γι' αυτό γράφτηκα στο Insomnia Είμαι η SerinorA άυπνη Περιμένω να μου πεις. Δεν ξεχνάω όπου τάξω Και σου χρωστάω κάτι μόλις γυρίσω απο Κρήτη. Φεύγω Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 με το καλο να περασουν η γιορτες να γυρισεις κιολας και θα τα πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλα απο κρήτη εισαί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 E ναι ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ηρακλειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα και σπούδασα Ηράκλειο απο τα 17 μου. Η καταγωγή είναι απο Ανώγεια Αγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα απαραίτητα περνάω κάθε φορά που κατεβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ααα! Μια χαρά σε κόβω! Ε αντε πέρνα απο Αγιο να σε δουμε χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 χαχαχα θα περάσω σίγουρα... Αν είναι θα δω και το case απο κοντά όλο και κάτι θα βρω να αλλάξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Σε εξοδα θα με βαλεις δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και μόνο που είμαι γυναίκα δεν έπρεπε καν να ρωτήσεις btw βάλε led strips. Βγάλε το nvidia που έχεις βάλει κάτω. Διόρθωσε το carbon έτσι ώστε να φαίνεται η μία γραμμή απο το πλαινό συνέχεια της άλλης Και αυτοκόλλητα να μην βλέπω μάρκες στα ανεμιστήρια και στα σχετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 μαζευομαι και εγω σιγα σιγα ειπα να κανω ενα καναλι για τα καλωδια που κατεβαινουν απο το front panel και να βαλω μια ταξη στο πισω μερος του κουτιου Σωτήρη μπράβο ρε φίλε βγαίνει άψογο!!! Επιμένω στο να ρίξεις λίγο χρώμα στα sleeve να σπάσει το τόσο μπλέ..θα δείξει πολύ πιο ωραίο. Πάντως μπράβο για το cable managment έγινε πολύ όμορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα