billst21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 πές μου πόσα μέτρα και τα παραγγέλνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 @ macabre_sunsets Διακρίνω ένα λάθος στο πως έχεις τοποθετήσει το radiator και τα fan. Βλέπω πως έχεις βάλει από κάτω το radiator και από πάνω τους ανεμιστήρες αλλά οι ανεμιστήρες φύσανε προς τα έξω και όχι προς το radiator. Μήπως κάνει θόρυβο επειδή βράζει το υγρό μέσα στα tubes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 @ macabre_sunsets Διακρίνω ένα λάθος στο πως έχεις τοποθετήσει το radiator και τα fan. Βλέπω πως έχεις βάλει από κάτω το radiator και από πάνω τους ανεμιστήρες αλλά οι ανεμιστήρες φύσανε προς τα έξω και όχι προς το radiator. Μήπως κάνει θόρυβο επειδή βράζει το υγρό μέσα στα tubes? Κοίτα το να βράζει που λες δεν παίζει..ο ήχος είναι κλασσικό θεματάκι των Η80-100! Απο εκεί και πέρα είσαι σωστός στο ότι δεν έχε την καλύτερη δυνατή ψύξη με τον τρόπο που τα έχει τοποθετήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα το να βράζει που λες δεν παίζει..ο ήχος είναι κλασσικό θεματάκι των Η80-100! Απο εκεί και πέρα είσαι σωστός στο ότι δεν έχε την καλύτερη δυνατή ψύξη με τον τρόπο που τα έχει τοποθετήσει.. ναι οκ το να βράζει δεν παίζει είναι τρόπος του λέγειν, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρησιμοποίει την max απόδοση της ψύχρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα βρήκα ευκαιρία να το βγάλω και τελειωμένο! φοβερα βγαινουν Μανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Οι ανεμιστήρες έχουν μπει εσκεμμένα έτσι, γνωρίζοντας πως χάνω κάτι από την απόδοση. Σκοπός ήταν να βάλω 2 λεπτούς Scythe από κάτω, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος. Όσο για το «βράσιμο» του υγρού, αυτή την στιγμή έχω τους ανεμιστήρες στο πρώτο επίπεδο. Εάν τους βάλω στο τρίτο, λογικά δεν θα έπρεπε να μειώνεται ο θόρυβος; Γιατί όταν το δοκίμασα, ο θόρυβος παρέμεινε στο ίδιο επίπεδο. Επίσης, δεν θα έπρεπε να έχω αυξημένη θερμοκρασία στον επεξεργαστή; Idle είναι περίπου στους 35°C τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 φοβερα βγαινουν Μανο Thanks Σωτήρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα πάντως η H100 δεν κάνει κανένα περίεργο θόρυβο. Μπορώ να πω, ο σκληρός ακούγεται περισσότερο από την H100 στο low. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα πάντως η H100 δεν κάνει κανένα περίεργο θόρυβο. Μπορώ να πω, ο σκληρός ακούγεται περισσότερο από την H100 στο low. Ε είπαμε σε κάποιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μερικά update από εμένα!! Κάθετη καλύπτρα από πλέξι με carbon vinyl Κρυφός φωτισμός πίσω από την καλύπτρα Επιτέλους νέο τροφοδοτικό για SLi σε λίγο καιρό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλόοοοοοοοοοοοοο Αντε και με το sli σε λίγο Ασχετο οι πάνω ανεμιστήρες βάζουν αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Merciii!! Oι πάνω βγάζουν, το h60 βάζει, ο δεξής πίσω από την καλύπτρα κανει pull στους δυο μπροστινούς που βάζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ok απλά μου φάνηκε σαν να βάζανε οπότε όλα good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίο φίλε!! Περιμένουμε και τα υπόλοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίο φίλε!! Περιμένουμε και τα υπόλοιπα Ευχαριστώ dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα