Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@ macabre_sunsets

Διακρίνω ένα λάθος στο πως έχεις τοποθετήσει το radiator και τα fan. Βλέπω πως έχεις βάλει από κάτω το radiator και από πάνω τους ανεμιστήρες αλλά οι ανεμιστήρες φύσανε προς τα έξω και όχι προς το radiator. Μήπως κάνει θόρυβο επειδή βράζει το υγρό μέσα στα tubes?

img_03.jpg

img_05.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ macabre_sunsets

Διακρίνω ένα λάθος στο πως έχεις τοποθετήσει το radiator και τα fan. Βλέπω πως έχεις βάλει από κάτω το radiator και από πάνω τους ανεμιστήρες αλλά οι ανεμιστήρες φύσανε προς τα έξω και όχι προς το radiator. Μήπως κάνει θόρυβο επειδή βράζει το υγρό μέσα στα tubes?

Κοίτα το να βράζει που λες δεν παίζει..ο ήχος είναι κλασσικό θεματάκι των Η80-100!

Απο εκεί και πέρα είσαι σωστός στο ότι δεν έχε την καλύτερη δυνατή ψύξη με τον τρόπο που τα έχει τοποθετήσει..

Κοίτα το να βράζει που λες δεν παίζει..ο ήχος είναι κλασσικό θεματάκι των Η80-100!

Απο εκεί και πέρα είσαι σωστός στο ότι δεν έχε την καλύτερη δυνατή ψύξη με τον τρόπο που τα έχει τοποθετήσει..

ναι οκ το να βράζει δεν παίζει είναι τρόπος του λέγειν, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρησιμοποίει την max απόδοση της ψύχρας

Οι ανεμιστήρες έχουν μπει εσκεμμένα έτσι, γνωρίζοντας πως χάνω κάτι από την απόδοση. Σκοπός ήταν να βάλω 2 λεπτούς Scythe από κάτω, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος.

Όσο για το «βράσιμο» του υγρού, αυτή την στιγμή έχω τους ανεμιστήρες στο πρώτο επίπεδο. Εάν τους βάλω στο τρίτο, λογικά δεν θα έπρεπε να μειώνεται ο θόρυβος; Γιατί όταν το δοκίμασα, ο θόρυβος παρέμεινε στο ίδιο επίπεδο. Επίσης, δεν θα έπρεπε να έχω αυξημένη θερμοκρασία στον επεξεργαστή; Idle είναι περίπου στους 35°C τώρα.

Εμένα πάντως η H100 δεν κάνει κανένα περίεργο θόρυβο. Μπορώ να πω, ο σκληρός ακούγεται περισσότερο από την H100 στο low.

Ε είπαμε σε κάποιες :P

Μερικά update από εμένα!!

Κάθετη καλύπτρα από πλέξι με carbon vinyl

Κρυφός φωτισμός πίσω από την καλύπτρα

Επιτέλους νέο τροφοδοτικό για SLi σε λίγο καιρό!!

post-221529-0-62978300-1324328778_thumb.jpg

post-221529-0-80625400-1324328788_thumb.jpg

post-221529-0-96925700-1324328798_thumb.jpg

post-221529-0-27023000-1324328809_thumb.jpg

post-221529-0-62885900-1324328817_thumb.jpg

Merciii!!

Oι πάνω βγάζουν, το h60 βάζει, ο δεξής πίσω από την καλύπτρα κανει pull στους δυο μπροστινούς που βάζουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...