nick#18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά εγω να δω ποιον θα βρω Υπομονη... τελειωνεις και εσυ και εγω με τα του σχολειου το καλοκαιρι και νομιζω πως εχουμε αρκετο χρονο να φτιαξουμε ο,τιδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Υπομονη... τελειωνεις και εσυ και εγω με τα του σχολειου το καλοκαιρι και νομιζω πως εχουμε αρκετο χρονο να φτιαξουμε ο,τιδηποτε Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε και κάνα money καλά θα είναι γιατι αλλιώς με το περίμενε θα ήμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε και κάνα money καλά θα είναι γιατι αλλιώς με το περίμενε θα ήμαστε Αυτο αστο... πονεμενη ιστορια... ολο και κατι θα κανουμε πιστευω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το εσωτερικό του υπολογιστή Τα καλώδια στην πίσω μεριά Η H100... ...και οι ανεμιστήρες της Προσθήκη 120mm ανεμιστήρα στην κάρτα γραφικών Η H100 κάνει έναν συνεχή θόρυβο, σαν μηχανικό σκληρό δίσκο εν ώρα ανάγνωσης. Είναι «φυσιολογικό» αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιο τακτοποιημένο και μαμάτο το φουρφούριο στην vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Η H100 κάνει έναν συνεχή θόρυβο, σαν μηχανικό σκληρό δίσκο εν ώρα ανάγνωσης. Είναι «φυσιολογικό» αυτό; Αλλοι που είχαν το ίδιο θέμα τις έκαναν RMA..είναι ένα απο τα θεματάκια που έχουν κάποιες Η80-100! Αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος άστην αλλιώς RMA all the way! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς είναι ενοχλητικός ο θόρυβος. Διάβασα σε ένα forum πως μπορεί να έχει αέρα μέσα και πως σε μερικές μέρες μπορεί να στρώσει. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο; Όσο για το RMA, την γυρνάω στο amazon ή είναι καλύτερα να μιλήσω απευθείας με Corsair, εάν τελικά συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 καλύτερα με την corsair. Εχω το mail ενός Έλληνα αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς είναι ενοχλητικός ο θόρυβος. Διάβασα σε ένα forum πως μπορεί να έχει αέρα μέσα και πως σε μερικές μέρες μπορεί να στρώσει. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο; Όσο για το RMA, την γυρνάω στο amazon ή είναι καλύτερα να μιλήσω απευθείας με Corsair, εάν τελικά συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Στείλε mail στην Corsair μην μπλέκεις με Amazon..Στείλε στον Jackflash ή στον Redbeard κατευθείαν! [email protected] ή [email protected] EDIT: Σχετικά με τον θόρυβο απο αέρα, σε όσους το είπαν απο το forum της Corsair δεν είδαν να αλλάζει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Θα στείλω e-mail και ελπίζω να βρεθεί άκρη. Ευχαριστώ για την βοήθεια. @karmen1983 Εάν μπορείς στείλε μου το e-mail μέσω π.μ. και αχρείαστο να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Θα στείλω e-mail και ελπίζω να βρεθεί άκρη. Ευχαριστώ για την βοήθεια. @karmen1983 Εάν μπορείς στείλε μου το e-mail μέσω π.μ. και αχρείαστο να είναι. ο κοκκινογένης που σου έδωσε ο Μάνος είναι. Δεν μιλάει πολλά Ελληνικά αλλά θα σε εξυπηρετήσει αμεσότατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα βρήκα ευκαιρία να το βγάλω και τελειωμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 καλά ρε μιλάει.... μπράβο κουκλί είναι. λοιπόν θέλω και εγώ εεεε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Χαχαχα οκ ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα