Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Περικαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως δέν συμφωνώ καθώς η κάρτα ακούγεται μόνο οταν κάνεις profile στο ΑΒ που σημαίνει οτι θα παίζει πάντα πανω απο 40%...αλλιώς αν την αφήσεις auto σε idle δέν την ακούς! Οντως και εγω σε auto δεν υπαρχει περιπτωση να την ακουσω αλλα μου την σπαει που οταν ειναι στο auto να βλεπω θερμοκρασιες 50 βαθμους σε browsing φαση. Μιλάμε για στούντιο και μικρόφωνα που πιάνουν τον ήχο απο τροφοδοτικό παίδες. Εψαχνε fanless psu σε κάποια φάση. Αρα η 6970 είναι όντως φασαριόζα ακόμα και στο 40% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μιλάμε για στούντιο και μικρόφωνα που πιάνουν τον ήχο απο τροφοδοτικό παίδες. Εψαχνε fanless psu σε κάποια φάση. Αρα η 6970 είναι όντως φασαριόζα ακόμα και στο 40% Δεν είπε κάτι τέτοιο οπότε να μυρίσουμε τα νύχια μας χλωμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εμ δεν προσέχεις όταν γράφω ΟΧΙ και στο λέω γιατί έχω ευαίσθητα αυτιά όπως τα μικρόφωνα Ελπίζω να με πιάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εμ δεν προσέχεις όταν γράφω Επρεπε να καταλάβω απο αυτό ότι έχει στούντιο ε; οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Επρεπε να καταλάβω απο αυτό ότι έχει στούντιο ε; οκ ναι ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Θα συμφωνησω με τον Μανο εδω (Μανο κανονισε την πορεια σου και κανε κανα Overclock). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Θα συμφωνησω με τον Μανο εδω (Μανο κανονισε την πορεια σου και κανε κανα Overclock). Σε τι θες να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Σε τι θες να κάνω; Στις UV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Στις UV Aυτές έχουν μείνει και το dvd χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Aυτές έχουν μείνει και το dvd χαχαχαχαχα Και τι περιμένεις; :lol: το μαμήσαμε πάλι έφυγα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αγάπη μπόμπα το Silencio και το Silvestone. Μάλλον θα πειράξουμε το παλιό pc και θα γίνει project fanless με πλαϊνό plexy και μπλε-κόκκινο φωτισμό. Αλλά θα γίνει στυλ, φεεεεεεεέτα.... εν καιρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αγάπη μπόμπα το Silencio και το Silvestone. Μάλλον θα πειράξουμε το παλιό pc και θα γίνει project fanless με πλαϊνό plexy και μπλε-κόκκινο φωτισμό. Αλλά θα γίνει στυλ, φεεεεεεεέτα.... εν καιρώ! μουαχαχαχχααχχα τέλειααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν αρκετά ασχολήθηκα με μπλε κόκκινα κλπ pc. Πάμε στο αγαπημένο μου κουτάκι Λοιπόν τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα, απλά έγινε το κατάλληλο κόψιμο στην οροφή για να μπει το διπλό ψυγείο. Αρχικά μάρκαρα την περιοχή και έγινε το πρώτο κοψιματάκι για τον ένα ανεμιστήρα Στη συνέχεια προχώρησα και στο κόψιμο για το δεύτερο φουρφούριον Και αφού έγιναν αυτά λοιπόν, ανοίχτηκαν τρυπούλες και μπήκε πρόχειρα επάνω ένα grillaki για να δω πως θα φαίνεται Του έχω αλλάξει τα φώτα του καημένου τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Kαλά Αγάπη δεν παίζεσαι πραγματικά. Ότι και να πώ είναι λίγο! p.s το grill ταιριάζει τέλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα