karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Θα σε πάρω το πρωί που θα είμαι επί της Στουρνάρεως! ok ίσως να κατέβω και εγώ αύριο. Οπότε θα τα πούμε Μιας και κάηκε το τροφοδοτικό αύριο πουρνό πουρνό θα κάνω μια βόλτα στην Στουρνάρη (ή ο,τι έχει απομείνει από αυτή) μπας και βρω ετοιμοπαράδοτο ένα Silverstone ST75 ή το Corsair AX850, modular αμφότερα. Μια και στην γρήγορη ανάγνωση μου διέφυγε. Τι θα το κάνεις ωρέ το 850άρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μια και στην γρήγορη ανάγνωση μου διέφυγε. Τι θα το κάνεις ωρέ το 850άρι; Δεν πάω με το wattage αλλά με το πόσο αθόρυβο είναι και σε τί load. Κάνοντας μια εβδομαδιαία έρευνα στο internet κατέληξα σε συγκεκριμένα τροφοδοτικά που τυχαίνει να είναι 600W+. Αλλά ψήνω και ένα αλογάκι(aka ATi) 6970 οπότε ας υπάρχουν watts... Να κατέβεις αύριο πριν πελαγώσω! Κερνάω καφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν πάω με το wattage αλλά με το πόσο αθόρυβο είναι και σε τί load. Κάνοντας μια εβδομαδιαία έρευνα στο internet κατέληξα σε συγκεκριμένα τροφοδοτικά που τυχαίνει να είναι 600W+. Αλλά ψήνω και ένα αλογάκι(aka ATi) 6970 οπότε ας υπάρχουν watts... Να κατέβεις αύριο πριν πελαγώσω! Κερνάω καφέ! Επειδή ξέρω για ποια δουλειά το θες η 6970 κάνει ΦΑΣΑΡΙΑΑΑΑ χαλάρωσε και θα κατέβω να τα πούμε απο κοντά. Το κουτί θα μου το φέρεις σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή ξέρω για ποια δουλειά το θες η 6970 κάνει ΦΑΣΑΡΙΑΑΑΑ χαλάρωσε και θα κατέβω να τα πούμε απο κοντά. Το κουτί θα μου το φέρεις σπίτι Έχω καβάτζα 2600XT fanless! Αλλά και η 4870 που έχω αν δεν παιζω games, ο ανεμιστήρας ίσα που γυρνά. Είναι όντως αθόρυβη δηλαδή. Φανταζομαι το ίδιο θα ισχύει και στην 6970, ε;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ΟΧΙ και στο λέω γιατί έχω ευαίσθητα αυτιά όπως τα μικρόφωνα Ελπίζω να με πιάνεις. Θα στα πω απο κοντά. Εχω 2 τέτοιες και έβαλα νερό γιατί δεν άντεχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ίδωμεν tommorow... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ωχ κατάλαβα... Εγώ θα λέω τα μείον και εσύ θα πάρεις την 6970 Ετοίμασε το κέρασμα και τα λέμε Στουρνάρη Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2011 από karmen1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ωχ κατάλαβα... Εγώ θα λέω τα μείον και εσύ θα πάρεις την 6970 Ετοίμασε το κέρασμα και τα λέμε Στουρνάρη Τσ τσ τς... Καληνύχτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Νύχτες μάλλον μέρεεεες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ΟΧΙ και στο λέω γιατί έχω ευαίσθητα αυτιά όπως τα μικρόφωνα Ελπίζω να με πιάνεις. Θα στα πω απο κοντά. Εχω 2 τέτοιες και έβαλα νερό γιατί δεν άντεχα Εγώ πάντως δέν συμφωνώ καθώς η κάρτα ακούγεται μόνο οταν κάνεις profile στο ΑΒ που σημαίνει οτι θα παίζει πάντα πανω απο 40%...αλλιώς αν την αφήσεις auto σε idle δέν την ακούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Οντως και εγω σε auto δεν υπαρχει περιπτωση να την ακουσω αλλα μου την σπαει που οταν ειναι στο auto να βλεπω θερμοκρασιες 50 βαθμους σε browsing φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Οντως και εγω σε auto δεν υπαρχει περιπτωση να την ακουσω αλλα μου την σπαει που οταν ειναι στο auto να βλεπω θερμοκρασιες 50 βαθμους σε browsing φαση. Δεν έχει πρόβλημα ρε συ..απο το να σε πιάνει πονοκέφαλος με 50%+ καλύτερο αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να βγω λίγο off αλλά πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό topic για να βάλω την απορία μου. Δεν πρόκειται για mod συγκεκριμένα αλλά για μια απορία που πιστεύω πως κάποιος από εσάς που παρακολουθείτε συγκεκριμένο θέμα θα ξέρει να μου απαντήσει. Πριν κάνα 3μηνο έβαλα την Η100 (είχα ανεβάσει και φώτο αλλά αυτό είναι ελαφρώς άσχετο) και είμαι λίγο περίεργος για τον τρόπο λειτουργίας της. Έχει ένα κουμπί πάνω στην αντλία που ρυθμίζει την ταχύτητα απ τους ανεμιστήρες. Από εκεί αλλάζει και η ρύθμιση της αντλίας; Αν ισχύει αυτό, σε περίπτωση που βάλω τους ανεμιστήρες πάνω στο fan controller (για να μην είναι στο τέρμα, ήδη στο 1 ακούγονται γιατί το rad είναι έξω απ το κουτί) και βάλω την αντλία στο φουλ, θα υπάρχει διαφορά στις επιδόσεις με τους ανεμιστήρες πάλι στο low; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί να βγω λίγο off αλλά πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό topic για να βάλω την απορία μου. Δεν πρόκειται για mod συγκεκριμένα αλλά για μια απορία που πιστεύω πως κάποιος από εσάς που παρακολουθείτε συγκεκριμένο θέμα θα ξέρει να μου απαντήσει. Πριν κάνα 3μηνο έβαλα την Η100 (είχα ανεβάσει και φώτο αλλά αυτό είναι ελαφρώς άσχετο) και είμαι λίγο περίεργος για τον τρόπο λειτουργίας της. Έχει ένα κουμπί πάνω στην αντλία που ρυθμίζει την ταχύτητα απ τους ανεμιστήρες. Από εκεί αλλάζει και η ρύθμιση της αντλίας; Αν ισχύει αυτό, σε περίπτωση που βάλω τους ανεμιστήρες πάνω στο fan controller (για να μην είναι στο τέρμα, ήδη στο 1 ακούγονται γιατί το rad είναι έξω απ το κουτί) και βάλω την αντλία στο φουλ, θα υπάρχει διαφορά στις επιδόσεις με τους ανεμιστήρες πάλι στο low; Οχι η αντλία δουλεύει πάντα σε ίδιο tempo..το μόνο που αλλάζεις απο το κουμπί είναι οι στροφές των ανεμιστήρων σε 1300-2000-2600rpm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Σε κάποιο review/unboxing το είχα ακούσει αλλά δεν ήμουν σίγουρος. ΥΓ: Μόλις βρήκα και αυτό http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=99304 Ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα