karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μικρό update σήμερα μια και διορθώθηκε το θέμα της κάτω λάμπας. Δεν ήθελα να φαίνεται οπότε μπήκε μία καλύπτρα αλουμινίου Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον Σωτήρη για την καλύπτρα. Επίσης θα θυμάστε τον enermax τον οποίο έβαψα μπλε. Μπήκε πάνω στην Η60 για να έχω Push pull. Διαφορά θερμοκρασίας 5 ολόκληροι βαθμοί περικαλώ Μένουν μερικές λεπτομέριες και κάποιες πινελιές με το προσωπικό γούστο του μωρό μου και θα πάρει την τελική του μορφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilbellos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Φοβερές δημιουργίες... αυτά είναι... θα ήθελα πολύ το δικό μου μπρίκι να του μοιάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μικρό update σήμερα μια και διορθώθηκε το θέμα της κάτω λάμπας. Δεν ήθελα να φαίνεται οπότε μπήκε μία καλύπτρα αλουμινίου Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον Σωτήρη για την καλύπτρα. Επίσης θα θυμάστε τον enermax τον οποίο έβαψα μπλε. Μπήκε πάνω στην Η60 για να έχω Push pull. Διαφορά θερμοκρασίας 5 ολόκληροι βαθμοί περικαλώ Μένουν μερικές λεπτομέριες και κάποιες πινελιές με το προσωπικό γούστο του μωρό μου και θα πάρει την τελική του μορφή. Karmen στην H60 εχεις το στοκ fan σαν push και την enermax σαν pull? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 yep! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εγω εχω σαν push το stock fan και σαν pull ενα sickleflow αλλα ρε συ οταν δουλευει full ο sickleflow δεν βλεπω διαφορες στην θερμοκρασια.... Κατι παίζει... Μιπως πρεπει να δουλευουν ιδιες στροφες και οι δυο μαζι? ο push ειναι συνδεμενος στην CPU_fan και ο pull σε ενα fan controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Κάτσε εγώ μίλησα για 5 βαθμούς διαφορά όταν είχα 1 ανεμιστήρα επάνω (τον μαμά) σε σχέση με όταν έβαλα τον enermax σε pull. Διαφορά θα δεις λογικά 1-2 βαθμούς σε load. edit: Και αυτό επειδή έχει πολύ μικρό ψυγείο η Η60. Δε νομίζω να δεις παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα εγω ειτε τον εχω ανοιχτο τον pull ειτε κλειστο ειναι το ιδιο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ε είσαι περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα εγω ειτε τον εχω ανοιχτο τον pull ειτε κλειστο ειναι το ιδιο πραγμα Βάζεις ή βγάζεις αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μικρό update σήμερα μια και διορθώθηκε το θέμα της κάτω λάμπας. Δεν ήθελα να φαίνεται οπότε μπήκε μία καλύπτρα αλουμινίου Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον Σωτήρη για την καλύπτρα. Επίσης θα θυμάστε τον enermax τον οποίο έβαψα μπλε. Μπήκε πάνω στην Η60 για να έχω Push pull. Διαφορά θερμοκρασίας 5 ολόκληροι βαθμοί περικαλώ Μένουν μερικές λεπτομέριες και κάποιες πινελιές με το προσωπικό γούστο του μωρό μου και θα πάρει την τελική του μορφή. βιαστικο βιαστικο αλλα εγινε κουκλα το pc να'σε καλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Βάζεις ή βγάζεις αέρα; βάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 βάζω Και οι 2 πάνω βγάζουν ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Την καλησπέρα μου... Κάνοντας τις προάλλες μια βόλτα από το Πλαίσιο, πήρε το μάτι μου ένα CM Silencio 550 στα 85€ και είπα να το τσιμπήσω. Μιας και κάηκε το τροφοδοτικό αύριο πουρνό πουρνό θα κάνω μια βόλτα στην Στουρνάρη (ή ο,τι έχει απομείνει από αυτή) μπας και βρω ετοιμοπαράδοτο ένα Silverstone ST75 ή το Corsair AX850, modular αμφότερα. Είδα πως το Silencio έχει χώρο πίσω από την μητρική για καλώδια καθώς και διάφορες τρύπες που δίνουν πρόσβαση στο πίσω μέρος. Έχουμε κανένα tip για συμμάζεμα καλωδίων; Εκτός του sleeving μιας και όλα τα καλώδια είναι sleeved. Υπάρχουν ας πούμε rounded SATA II/III καλώδια; Δώστε μου τα φώτα/LED σας! YΓ: Μην με κράξετε για το κουτί πως θα βράζει κλπ... Please! Ήταν συνειδητή επιλογή, εξ ου και συμβιβασμός! Δεν θα προσανατολιστώ σε Fanless PSU! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Την καλησπέρα μου... Κάνοντας τις προάλλες μια βόλτα από το Πλαίσιο, πήρε το μάτι μου ένα CM Silencio 550 στα 85€ και είπα να το τσιμπήσω. Μιας και κάηκε το τροφοδοτικό αύριο πουρνό πουρνό θα κάνω μια βόλτα στην Στουρνάρη (ή ο,τι έχει απομείνει από αυτή) μπας και βρω ετοιμοπαράδοτο ένα Silverstone ST75 ή το Corsair AX850, modular αμφότερα. Είδα πως το Silencio έχει χώρο πίσω από την μητρική για καλώδια καθώς και διάφορες τρύπες που δίνουν πρόσβαση στο πίσω μέρος. Έχουμε κανένα tip για συμμάζεμα καλωδίων; Εκτός του sleeving μιας και όλα τα καλώδια είναι sleeved. Υπάρχουν ας πούμε rounded SATA II/III καλώδια; Δώστε μου τα φώτα/LED σας! YΓ: Μην με κράξετε για το κουτί πως θα βράζει κλπ... Please! Ήταν συνειδητή επιλογή, εξ ου και συμβιβασμός! Δεν θα προσανατολιστώ σε Fanless PSU! Νίκο κάνε ένα τηλέφωνο και θα το στρώσουμε το silencio μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Νίκο κάνε ένα τηλέφωνο και θα το στρώσουμε το silencio μαζί Θα σε πάρω το πρωί που θα είμαι επί της Στουρνάρεως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα