karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Που σαι ρε Σώτο και έχουμε γιορτέςςςς; Window Στο νέο pcaki 1)κατάλληλο μέτρημα και μαρκάρισμα 2) Κόψιμο να βγει το βασικό σχέδιο 3) Καλό τρίψιμο , στρογγύλεμα στις άκρες 4) Και τελος uchannel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εσυ ποσταρεις και ο κινεζος κανει τον κινεζο!!!!χαχαχαχα! Μια χαρα σε βλεπω!Το πλεξι πως θα το βαλεις?Βιδες ή ταινια διπλης οψης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Να σαι καλά βρε vas και πες στο κινέζο να αφήσει τις μακακίες μην πάω απο εκεί Μπήκε το πλέξι. Μυστικό το πως μπήκε δε σου λέω Συνέχεια και να δούμε αν το προλάβω απόψε. Χλωμό το βλέπω αλλά μένουν πολλά ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Α εσυ πας γρηγορα!!!!!Τι αλλο εχει μεινει?Η καλυπτρα μια χαρα αλλα led που θα βαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μυστικό Πάω για συνέχειααααααααααααααααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Πολλα μυστικα και θα επρεπε να ντρεπεσαι γι αυτο που κανεις!!!! Μια χαρα παει αντε καλη συνεχεια και οταν το τελειωσεις θα τα πεις ΟΛΑ!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Θα κλαψω.....good job.(και εγω εχω ενα μυστικο,μολις μονταρα εναν 40αρι στην βαση της hyper)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Να σαι καλά βρε vas και πες στο κινέζο να αφήσει τις μακακίες μην πάω απο εκεί Μπήκε το πλέξι. Μυστικό το πως μπήκε δε σου λέω Συνέχεια και να δούμε αν το προλάβω απόψε. Χλωμό το βλέπω αλλά μένουν πολλά ακόμα πολυ καλη δουλεια πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 νεα παραλαβη νεες περιπετειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία χρώματα διάλεξες βρε Ειδικά το μπλε και το πράσινο μου αρέσουν πάρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 εχεις ξεφυγει τελειως λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 εχεις ξεφυγει τελειως λέμε Εγώ βρε ή εσύ που παράγγειλες όλο τον Nils Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δε πρόλαβα τελικά. Η ριμάδα η Ολυμπιακή δε μπορούσε να κάνει μία ώρα καθυστέρηση; Πάντως για δουλειά μίας μέρας νομίζω το παρέδωσα αρκετά καλά Μένουν αρκετά ακόμα και νομίζω θα δείξει πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αντι να χαρεις που ηρθε κανονικα στην ωρα του κανεις και παραπονα.....(γυναικες!!!!!) Το κουτακι τα σπαει ετσι οπως ειναι!Αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησεις ετσι!!!Καλη συνεχεια και περιμενουμε και κανενα o/c να δουμε τι κανει η μητρικη!!!! Καλοριζικος και καλοφαγωτος!!!!!Και χρονια πολλα στον παραληπτη του δωρου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώωωωωω και ευχαριστείιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα