Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 (παλι εγω φταιω δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είπα ότι φταις. Είπα ότι το έκανα για να μην λες ότι αφήνω πράγματα στην αποθήκη Μεταξύ μας βέβαια πρέπει να στήσω πολλά pc για να αδειάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ε ναι ρε συ.κοιτα εδω ας πουμε τι ωραιο πραγματακι εφτιαξα απο μια tnt2 καρτα γραφικων για το Northbridge μου. Χωραει κιολας απλα δεν το εχω βαλει ακομα.Fallout φαση εχουμε γινει.Φανταζομαι τι θησαυρους θα εχεις στην αποθηκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αν θες και άλλα τέτοια σφύρα Γαμάτη σκέψη πάντως edit: Συναρμολογημένος Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2011 από karmen1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Το μωρο μου ειχε ορεξη σημερα και να πως κατάντησε ο υπολογιστης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 :lol: :lol: Το +1 μου πάει στη Σοφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 :lol: :lol: Το +1 μου πάει στη Σοφία Χαχα ευχαριστει λεει. Το θεμα ειναι...οτι μου αρεσε και εμενα....... UV λαμπες τωρα,ledακια στους ανεμιστηρες και π@π@ριες...Εδω ρε.τα λαμπακια ρε.Θα τα κρατησω και μετα τις γιορτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Χαχα ευχαριστει λεει. Το θεμα ειναι...οτι μου αρεσε και εμενα....... UV λαμπες τωρα,ledακια στους ανεμιστηρες και π@π@ριες...Εδω ρε.τα λαμπακια ρε.Θα τα κρατησω και μετα τις γιορτες. χαχαχαχαχα καλό Πάσχα Θάνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εδω ρε.τα λαμπακια ρε.Θα τα κρατησω και μετα τις γιορτες. Απλά κάντο σε τέτοιο στύλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 χαχαχαχαχαχα τρελοκομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Χαχαχαχα και τα κλαδια που θα τα βαλω ρεεεεεεεεεεε.(και οχι εκει που σκεφτήκατε κολοπαιδα ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Χαχαχαχα και τα κλαδια που θα τα βαλω ρεεεεεεεεεεε.(και οχι εκει που σκεφτήκατε κολοπαιδα ). Mόνο τα λαμπάκια ρε χωρίς κλαδιά Οntopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 λέει λέει. πόσα θέλεις να μου φτιάξεις το πλαινό του psu? δίνω όσο μου πείς. Απο overclock.net είσαι και εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 yeap χαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 yeap χαχαχαχαχαχαχα Θα αρχίσω το εμπόριο χαχαχα /offtopic ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα