Doc1355 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παρακολουθώ τόσο καιρό αυτό το θέμα και σαν παιδί κι εγώ ζήλεψα και είπα να ανεβάσω το καινούριο μου pc! http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc0055is.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/443/dsc0056ah.jpg/ Ομοφρο και προσεγμένο! Ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoskolovos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ doc! Να σας κανω μια ερώτηση ρε παιδιά... Θα φτιάξω παράθυρο στο κουτί μ και θελω στην τρύπα γύρω-γύρω να βάλω ένα λάστιχο. Πως να το ζητήσω αυτό και σε τι κατάστημα να ρωτήσω;;; Πήγα στο πράκτικερ και με κοιτούσαν, δεν καταλάβαιναν τι ζητούσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ doc! Να σας κανω μια ερώτηση ρε παιδιά... Θα φτιάξω παράθυρο στο κουτί μ και θελω στην τρύπα γύρω-γύρω να βάλω ένα λάστιχο. Πως να το ζητήσω αυτό και σε τι κατάστημα να ρωτήσω;;; Πήγα στο πράκτικερ και με κοιτούσαν, δεν καταλάβαιναν τι ζητούσα... u-channel Θέλεις. Πήγαινε σε μαγαζί που κόβει τζάμια ή σε αλουμινάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoskolovos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Υπέροχα. Θέλω να πιστεύω οτι απο την άλλη βδομάδα θα έχω έτοιμο και το παράθυρο. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τίποτα καλά κοψίματα και αναμένουμε αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν Doc παρατήρησα σε κατι photos σου πως έχουμε την ίδια καρέκλα για το γραφείο Τρελό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν Doc παρατήρησα σε κατι photos σου πως έχουμε την ίδια καρέκλα για το γραφείο Τρελό?? :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έχετε ανεβάσει τόσο τον πήχη που έχω ένα κουτί κούκλα και καμιά τύχη μαζί σας... Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μερικές καλλιτεχνικές + new blue ram from G.skill!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ωραίος και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μια και έχω μέρες να δημιουργήσω σήμερα είπα να κάνω το κάτι... Μνήμες corsair vengeance που είχα φαγωθεί να τις βρω κόκκινες ΤΟΤΕ πλέον δε μου κάνανε. Οπότε χαιρετάμε το κόκκινο. Αφαιρέθηκαν αυτοκόλλητα, τρίφτηκαν, σταρώθηκαν, βάφτηκαν,φουρνίστηκαν και βερνικώθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αγαπη ο φουρνος θελει καθαρισμα. Ρε και τι μπελα ειχαμε κανει να τις βρουμε τοτε τις κοκκινες,πηγε και τις εβαψε αυτη.... Και τι θα κανεις ρε συ τωρα,θα βαψεις και την μητρικη?Btw ωραιες εγιναν. Αντε και λαμαρινας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τα παράπονα σου για το φούρνο στην Μυρσίνη όχι σε εμένα Εχεις δίκιο σας έφαγα τότε να τις βρω, τώρα είναι ευκολόβρετες οι ρουφιάνες. Αλλά κάθονται τόσα kitakia στην αποθήκη και χρειάζομαι κάποια σε μπλεδομαύρο. Οπότε αμαρτία ήταν να τις σκοτώσω σε αγγελία και να στερηθώ τη χαρά της δημιουργίας thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoskolovos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραίες οι μνήμες. Μπράβο! Εγώ έχω βρει το μπελά μ... Εκοψα το πλαινό πήγα αγόρασα πλεξι και δεν μπορώ με τίποτα να βρω u-channel!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Και τι θα κανεις ρε συ τωρα,θα βαψεις και την μητρικη?Btw ωραιες εγιναν. Κάτσε αυτό τώρα το είδα. Τρελάθηκες ωρέ ή τρελός παπάς σε βάφτησε; Να βάψω την formula? Γιατί ποιος σου είπε ότι θα μπουν στον Thuban? Πολύ ωραίες οι μνήμες. Μπράβο! Εγώ έχω βρει το μπελά μ... Εκοψα το πλαινό πήγα αγόρασα πλεξι και δεν μπορώ με τίποτα να βρω u-channel!!! Βάλε το εξωτερικό τότε το Plexi με φρεζάτες βιδούλες Δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα