Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, κατάλαβα τι λες. Το πρόβλημα με εμένα είναι ότι δεν καθορίζω εγώ το χώρο, καθώς είμαι σε εστία και το γραφείο είναι περιορισμένων διαστάσεων (το μισό το πιάνει η 2412 και το άλλο μισό μένει για το κουτί και δεν ξέρω καν αν θα ανοίγει το dvd player χωρίς να στρέψω την οθόνη :P ) και με το 600Τ είμαι πολύ οριακά καθώς θα μπει πλάγια, με το παράθυρο προς τα εμένα. Όσον αφορά το καινούργιο side panel, που μπορώ να βρω ένα που να ταιριάζει με το κουτί έτσι ώστε να μπορέσω να πειραματιστώ χωρίς να χαλάσω αυτό που έχει; Απλά επειδή είναι η 1η φορά που θέλω το pc να διακοσμεί κάπως και το δωμάτιο (όλα τα προηγούμενα ήταν χωμένα κάτω από γραφεία) και είμαι εντελώς άσχετος. Κρίμα πάντως που το arc δεν έχει παραθυρο, πιστεύω ότι θα το ανέβαζε πολύ ως σύνολο.

Δεν νομίζω ότι θα βρείς σκέτο το panel να το αγοράσεις (εγώ εννοούσα να κάνεις άλλο custom)..αν γνωρίζει κάποιος θα στο πεί!

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Evolution πολυ ενδιαφερον τον χρωμα.πολυ ωραιο.ελπιζω για ανεμιστηρες να εχεις στο μυαλο κατι τετοια ε?Xigmatek XLF XLF-F1253

Ο μπλε θα φυγει αργοτερα ομως προς το παρων ειναι αλλα πραγματα που εχουν προτερεοτητα

Ανεμηστηρες βασικα μονο ο πισω που θα φενετε (για τους υπολοιπους εχω ηδη αρκετους coolermaster r4) για οτι φενετε θα μπουν 1 , 2

To επομενο στη λιστα ειναι να αγορασω ενα τανκ που να περνει επανω D5 ωστε να ξανα στηθει η υδροψυξη οι ανεμηστηρες ειναι το τελευταιο που με καιει :)(βασικα mono o πισω φενετε ετσι και αλλιως (και πανω που θα μπει ψυγειο δεν φενοντε ανεμηστηρες :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Για το cover,θές να είναι μαύρο απλά ή θα το ντύσεις και εσύ με carbon πχ;

Δε ξερω ακομα για το χρωμα... Αν το κανω carbon θα πρεπει να ντυσω και κατι ακομα και δε ξερω τι... δε με εμπνεει κατι... Επισης σκεφτομαι επιδη θα κοβει το airflow απο το μπροστα ανεμηστηρα να του κανω και μια τρυπα για 12ρη να φυσαει προς τα πανω. Τωρα ενα αλλο ερωτημα που με απασχολει ειναι το πως θα το στηριξω και λιγο το κοστος που δε νομιζω να υπερβαινει το 15ρι...

Δημοσ.

@evo έστω και καθυστερημένα (ξέρεις το λόγο) έχω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο. B)

Cougar ψηφίζω και εγώ και το ξέρεις. Keep creating

Δημοσ.

Δε ξερω ακομα για το χρωμα... Αν το κανω carbon θα πρεπει να ντυσω και κατι ακομα και δε ξερω τι... δε με εμπνεει κατι... Επισης σκεφτομαι επιδη θα κοβει το airflow απο το μπροστα ανεμηστηρα να του κανω και μια τρυπα για 12ρη να φυσαει προς τα πανω. Τωρα ενα αλλο ερωτημα που με απασχολει ειναι το πως θα το στηριξω και λιγο το κοστος που δε νομιζω να υπερβαινει το 15ρι...

Δωσε μου Πληροφοριες για το κουτι σου και θα βρεθει λυση :)

Δημοσ.

Δωσε μου Πληροφοριες για το κουτι σου και θα βρεθει λυση :)

Lancool pc-k62... Υπαρχει και μια photo πιο πισω οπως ειναι τωρα... (Ειναι αθλιο το ξερω αλλα θα γινει οπως παλια μολις ερθει η μητρηκη απο rma!) Για τυχον διαστασεις κλπ πες μου να μετρησω ο,τι θες!

Δημοσ.

Lancool pc-k62... Υπαρχει και μια photo πιο πισω οπως ειναι τωρα... (Ειναι αθλιο το ξερω αλλα θα γινει οπως παλια μολις ερθει η μητρηκη απο rma!) Για τυχον διαστασεις κλπ πες μου να μετρησω ο,τι θες!

Ενα link γιατι δεν μπορω να το βρω και αποφασισε τι ακριβως θες να καλυψεις :) μονο τροφοδοτικο η και τα 5.25 οπως εκανα εγω?

Δημοσ.

Ενα link γιατι δεν μπορω να το βρω και αποφασισε τι ακριβως θες να καλυψεις :) μονο τροφοδοτικο η και τα 5.25 οπως εκανα εγω?

http://img690.imageshack.us/img690/8219/1002404b.jpg Στο δικο σου νομιζα πως ηταν το πλαινο καπακι! Τωρα το παρατηρησα! ωραιο! Τροφοδοτικο μονο... για 5.25" αν ειναι να βαλω κατι μονο στο πλαι να κοβει τις τρυπες και να μπαινοβγαινει ευκολα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Αλλά το δικό σου το μηχάνημα είναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!! θα ξανανεβάσω φωτό όταν φτιάξω και το πλαινό παράθυρο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Αλλά το δικό σου το μηχάνημα είναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!! θα ξανανεβάσω φωτό όταν φτιάξω και το πλαινό παράθυρο.

Στείλε το στο Γιώργο το δικό σου να γίνει πιο φοβερό από το δικό μου :)

Δεν έκανα κάτι εγώ πέρα από το να sleevaro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...