billst21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 πολύ ωραίο μάνο μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 πολύ ωραίο μάνο μπράβο Πρέπει να ανανεώσουμε αυτή την φώτο :P :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 χεχεχεχ έτσι έτσι... τα μπροστά δεν βλέπω και με στεναχωρείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 χεχεχεχ έτσι έτσι... τα μπροστά δεν βλέπω και με στεναχωρείς... Τελικά έπρεπε να το δοκιμάσω για να έχω άποψη.. Με σκέτο μαύρο μου αρέσει περισσότερο απο όλα τελικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ναι ρε οκ όπως το βλέπει αισθητικά ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilbellos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μάνο πολύ όμορφο το κουτί σου! Εδω και λίγο καιρό γλυκοκοιτάζω αυτό το κουτί και ψήνομαι να το τσιμπήσω αλλα έχω μια απορία. Το side panel είναι custom made, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μάνο πολύ όμορφο το κουτί σου! Εδω και λίγο καιρό γλυκοκοιτάζω αυτό το κουτί και ψήνομαι να το τσιμπήσω αλλα έχω μια απορία. Το side panel είναι custom made, σωστά; Nαι φίλε μου custom είναι..αν το πάρεις το κουτί ότι θές πές το μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Και ένα τελευταίο update απο εμένα.. Μπήκε full acrylic side panel,το logo της asus έγινε λευκό ώστε να φωτίζει απο την uv,αλλαγή στα led του 200mm ανεμιστήρα μπροστά με μπλέ και έβαλα και μία καλύπτρα στην uv για να μην χτυπάει άσχημα.. Εβαλα και μία φώτο να δείτε πως φαίνονται τα fan απο πάνω χωρίς το πλαστικό που έκοψα Αυτά απο εμένα..τέλος προς το παρών (ελπίζω να ησυχάσω τώρα) Nα πώ και ένα ευχαριστώ στον sotos1 για την βοήθεια με το side panel το side panel! πως του εβαλες χερουλακια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 εύκολο είναι υπάρχουν οι τρύπες απο το plex glass,τα βγάζεις απο το side που είχε και τα βάζεις στο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 το side panel! πως του εβαλες χερουλακια? Όπως είπε και ο Βασίλης έχει κοπεί πάνω στο plexy το πλαίσιο για τα κλιπς και κουμπώνουν όπως στο κανονικό side panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Doc... τα λογια ειναι περιττα θα ελεγα! Απλα υπεροχο το τελικο αποτελεσμα... Εγω τελικα αυτη τη στιγμη ειμαι με το κακασχημο στο spoiler παρακατω μιας και η DFI ηταν με το 1 ποδι στον ταφο και την πηγα πισω πριν τα παιξει εντελος και περιμενω νεα...To fan στο nb ειναι πατεντα και η μητρηκη asus p5kpl-vm... Περι του modding... Θελω να φτιαξω ενα καπακι ετσι πανω απο το psu like Doc's etc cases... Τι λετε? Καμια ιδεα ακομα? Για sleeve αν ειναι θα παρω προεκτασεις για 24pin kai 6pin... προς το παρον δεν εχω αλλη ιδεα... Eπισης οοολα αυτα οταν ερθει πισω η νεα DFI απο εξωτερικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Doc... τα λογια ειναι περιττα θα ελεγα! Απλα υπεροχο το τελικο αποτελεσμα... Εγω τελικα αυτη τη στιγμη ειμαι με το κακασχημο στο spoiler παρακατω μιας και η DFI ηταν με το 1 ποδι στον ταφο και την πηγα πισω πριν τα παιξει εντελος και περιμενω νεα...To fan στο nb ειναι πατεντα και η μητρηκη asus p5kpl-vm... Περι του modding... Θελω να φτιαξω ενα καπακι ετσι πανω απο το psu like Doc's etc cases... Τι λετε? Καμια ιδεα ακομα? Για sleeve αν ειναι θα παρω προεκτασεις για 24pin kai 6pin... προς το παρον δεν εχω αλλη ιδεα... Eπισης οοολα αυτα οταν ερθει πισω η νεα DFI απο εξωτερικο... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Για το cover,θές να είναι μαύρο απλά ή θα το ντύσεις και εσύ με carbon πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsogkoku Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Πολύ όμορφη δουλειά φίλε μου. Μέσα από κάτι τέτοια τελικά μάλλον σιγουρεύω το ότι το 600Τ είναι από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά κουτιά που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό (για το προσωπικό μου γούστο τουλάχιστον) . Να σου κάνω μια ερώτηση, επειδή είμαι άσχετος από αυτά. Έχω παραγγείλει κι εγώ ένα καινούργιο σύστημα και πήγαινα φουλ για το 600Τ αλλά λόγω περιορισμένου χώρου (το κουτί θα μπει επάνω στο γραφείο αναγκαστικά), πήγα σε κάτι λίγο πιο μικρό και συγκεκριμένα το fractal designs arc midi, το οποίο ενώ το θεωρώ αρκετά όμορφο, δυστυχώς δεν έχει side window. Πιστεύεις ότι γίνεται κάποια αντίστοιχη μόντα σε αυτό το κουτί; και αν ναι, είναι δύσκολο για κάποιον που δεν έχει πείρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Σταύρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Πολύ όμορφη δουλειά φίλε μου. Μέσα από κάτι τέτοια τελικά μάλλον σιγουρεύω το ότι το 600Τ είναι από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά κουτιά που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό (για το προσωπικό μου γούστο τουλάχιστον) . Να σου κάνω μια ερώτηση, επειδή είμαι άσχετος από αυτά. Έχω παραγγείλει κι εγώ ένα καινούργιο σύστημα και πήγαινα φουλ για το 600Τ αλλά λόγω περιορισμένου χώρου (το κουτί θα μπει επάνω στο γραφείο αναγκαστικά), πήγα σε κάτι λίγο πιο μικρό και συγκεκριμένα το fractal designs arc midi, το οποίο ενώ το θεωρώ αρκετά όμορφο, δυστυχώς δεν έχει side window. Πιστεύεις ότι γίνεται κάποια αντίστοιχη μόντα σε αυτό το κουτί; και αν ναι, είναι δύσκολο για κάποιον που δεν έχει πείρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Σταύρος. Καλησπέρα και ευχαριστώ! Καταρχάς να σου πώ ότι και εγώ έχω περιορισμένο χώρο και το κουτί μου είναι πάνω στο γραφείο...! Τώρα σχετικά με το panel δεν μπορείς να το κάνεις όπως αυτό που έκανα διότι είναι έτσι ο σχεδιασμός του 600t που επιτρέπει να γίνει,καθώς το σασί αγκαλιάζει γύρω γύρω το side panel κρατώντας το..(πέρα απο τα κλίπ που πιάνουν κανονικά) Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο δικό σου κουτάκι να μην υπάρχει τρόπος να "κρατηθεί" απο κάπου το panel,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις το πλαινό σου panel (ή ένα νέο αν δεν θές να χαλάσεις το δικό σου) σε τετράγωνο πλαίσιο με τα σημεία στήριξης κανονικά και να βάλεις πανω του ενα μεγάλο κομμάτι plexy glass. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ γιατί τα είπα λίγο μαζεμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsogkoku Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ναι, κατάλαβα τι λες. Το πρόβλημα με εμένα είναι ότι δεν καθορίζω εγώ το χώρο, καθώς είμαι σε εστία και το γραφείο είναι περιορισμένων διαστάσεων (το μισό το πιάνει η 2412 και το άλλο μισό μένει για το κουτί και δεν ξέρω καν αν θα ανοίγει το dvd player χωρίς να στρέψω την οθόνη ) και με το 600Τ είμαι πολύ οριακά καθώς θα μπει πλάγια, με το παράθυρο προς τα εμένα. Όσον αφορά το καινούργιο side panel, που μπορώ να βρω ένα που να ταιριάζει με το κουτί έτσι ώστε να μπορέσω να πειραματιστώ χωρίς να χαλάσω αυτό που έχει; Απλά επειδή είναι η 1η φορά που θέλω το pc να διακοσμεί κάπως και το δωμάτιο (όλα τα προηγούμενα ήταν χωμένα κάτω από γραφεία) και είμαι εντελώς άσχετος. Κρίμα πάντως που το arc δεν έχει παραθυρο, πιστεύω ότι θα το ανέβαζε πολύ ως σύνολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα