Strategos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ade parte kai mia apo to diko mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ODT Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 φίλε Strategos πολύ ζόρικο το κουτί σου, μοναδική παρατονία εκείνος ο ανεμιστήρας που κρέμεται πάνω από τις μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Signomi pou sto leo kai ego alla strategos o fanakias pou eine stis ram den pai katholou kata ta alla to pc to exeis kanei oreo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 πολυ χρωμα πολυ διαφορετικό χρωμα...αλλα πρασινα αλλα μπλε αλλα πολυχρωμα...εγω θα το πρωτιμουσα ή ολα μπλε ή ολα πρασινα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCidER Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 To sopranaki einai mia xaroula!!! einai to midi pou xriazomoun! kala re paidia pws eksigitai i aristi roi aera se afto to koutaki?? poli cool case!! Oreo to Soprano kai egoafto exw.. prospatho na vro tropona pirakso to plastiko portaki... ti idus leds tu exeis valei mesa?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 katarxin gia na fenete orea ta led me tis lampes prepei na einai diaforetiko etsi to fan stous sklirous kai to piso ta exw kokkina, tou psigeiou kai to uv igro prasino kai to fan pou kremete einai tis akasa to chimera pou vgazei 8 diaforetika xromata den einai mple kanei fusion xromatwn an to traviksw video tha deite oti xaris auto travaei tin prosoxi to kouti, se 2-3 meres tha paw na kanw kai to tsami sto stacker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 greqdais na sou po giro ston anemistira pou eine sto tzamaki pano exei san mikres gratzounitses??? Giati kai ego sopranaki exo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Liges kai apo emena alla tha kanw k kati allages... :) Ti lete?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 greqdais mporeis na mou apantiseis??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCidER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 greqdais mporeis na mou apantiseis??? kai gw soprano exw, den exei tpt gratsunies ekei pu les... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 den eine akrivos gratzounies eine poli mikres kai fenonte mono apo plagia sto case mporei na eine apo thermokrasia!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Dark-Shadow, oxi file mou den exw oute rimagma oute gratzounies giro apo to plexi tou plainou fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 εψαξα στο τοπικ,αλλα δεν μπορεσα να βρω ενα λινκ που ειχε δωσει καποιος,με καμοια 100αρια φωτογραφιες,που εδειχνε βημα προς βημα,εναν τυπα σιδερα,που εφτιαξε ενα δικο του κουτι με υδροψυξη. οποιος το θυματε,ας ποσταρει λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Να προσθέσω κι εγώ το link με τις εικόνες ενός ταπεινού Pentium S / 64MB RAM που πρόσφατα μετέτρεψα σε κατεβαστήρι. Έχω κάνει μόντες και σε άλλα δύο pc που έχω σπίτι μου, αλλά ακόμα δεν έχω βρει το χρόνο να βγάλω κάποιες σχετικές φώτο. Θα ήθελα να το κάνω σε μορφή αφιερώματος / review για να είναι και εικαστικά πιο καλό το αποτέλεσμα... Είδωμεν! Προς το παρόν το link από το κον-σερβο-κουτοειδές κατεβαστηράκι! >LOVE ME, ΗΙΤ ΜΕ, CLICK ME! < Φυσικά δεν είναι τόσο όμορφο όσα πολλά άλλα που έχω δει εδώ αλλά έκανα ότι μπορούσα ώστε να είναι τουλάχιστον πρακτικό! :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ODT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 LOVE ME, ΗΙΤ ΜΕ, CLICK ME![/url'] Αυτό κι αν είναι extreme pc εύγε!!!!Και πολύ καλές φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα