Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πολυ χρωμα πολυ διαφορετικό χρωμα...αλλα πρασινα αλλα μπλε αλλα πολυχρωμα...εγω θα το πρωτιμουσα ή ολα μπλε ή ολα πρασινα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To sopranaki einai mia xaroula!!! einai to midi pou xriazomoun! kala re paidia pws eksigitai i aristi roi aera se afto to koutaki?? poli cool case!!

Oreo to Soprano kai egoafto exw.. prospatho na vro tropona pirakso to plastiko portaki... ti idus leds tu exeis valei mesa??

katarxin gia na fenete orea ta led me tis lampes prepei na einai diaforetiko etsi to fan stous sklirous kai to piso ta exw kokkina, tou psigeiou kai to uv igro prasino kai to fan pou kremete einai tis akasa to chimera pou vgazei 8 diaforetika xromata den einai mple kanei fusion xromatwn an to traviksw video tha deite oti xaris auto travaei tin prosoxi to kouti, se 2-3 meres tha paw na kanw kai to tsami sto stacker

εψαξα στο τοπικ,αλλα δεν μπορεσα να βρω ενα λινκ που ειχε δωσει καποιος,με καμοια 100αρια φωτογραφιες,που εδειχνε βημα προς βημα,εναν τυπα σιδερα,που εφτιαξε ενα δικο του κουτι με υδροψυξη.

οποιος το θυματε,ας ποσταρει λινκ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Να προσθέσω κι εγώ το link με τις εικόνες ενός ταπεινού Pentium S / 64MB RAM που πρόσφατα μετέτρεψα σε κατεβαστήρι. Έχω κάνει μόντες και σε άλλα δύο pc που έχω σπίτι μου, αλλά ακόμα δεν έχω βρει το χρόνο να βγάλω κάποιες σχετικές φώτο. Θα ήθελα να το κάνω σε μορφή αφιερώματος / review για να είναι και εικαστικά πιο καλό το αποτέλεσμα... Είδωμεν!

Προς το παρόν το link από το κον-σερβο-κουτοειδές κατεβαστηράκι! :mrgreen: >LOVE ME, ΗΙΤ ΜΕ, CLICK ME! < :mrgreen:

Φυσικά δεν είναι τόσο όμορφο όσα πολλά άλλα που έχω δει εδώ αλλά έκανα ότι μπορούσα ώστε να είναι τουλάχιστον πρακτικό! :razz: :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...