Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το wd40 δεν κατάλαβα που κολλάει να πω την αλήθεια μου...

Για να μην φαγωθεί γρήγορα ο τροχός του dremel :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το wd40 δεν κατάλαβα που κολλάει να πω την αλήθεια μου...

Ναι,νομιζει οτι κοβει ατσαλι παχους 2 εκατοστων...χαχαχα.

Karmen,διακρινω αρκετη σκονη στα πτερυγια του ανεμιστηρα του τροφοδοτικου.Ανεπιτρεπτο για εσενα.γρηγορα την σκουπα και ασε το dremmel.:P

Ναι,νομιζει οτι κοβει ατσαλι παχους 2 εκατοστων...χαχαχα.

Karmen,διακρινω αρκετη σκονη στα πτερυγια του ανεμιστηρα του τροφοδοτικου.Ανεπιτρεπτο για εσενα.γρηγορα την σκουπα και ασε το dremmel.:P

Είδες τι έπαθε ο προηγούμενος τροχός ε; :P

Το τροφοδοτικό θα λυθει έτσι και αλλιώς ΟΛΟ για μόντα :P

Οπότε υπομονή

Tι ακριβώς σκέφτεσαι να κάνεις;

Ξεστησιμο και στήσιμο με μαζεμα και sleevαρισμα στα case & fan cables μαζι με μαυρα sata,individually sleeved ανταπτορες για VGA, motherboard και βαφή το εσωτερικό του μαύρο μαζί με μπλε λάμπες, αυτά για αρχή και ίσως κάποια άλλη στιγμή και βαφή το εξωτερικό του κουτιού σε μαύρο επίσης. Καλός ο λογισμός μου?

Ξεστησιμο και στήσιμο με μαζεμα και sleevαρισμα στα case & fan cables μαζι με μαυρα sata,individually sleeved ανταπτορες για VGA, motherboard και βαφή το εσωτερικό του μαύρο μαζί με μπλε λάμπες, αυτά για αρχή και ίσως κάποια άλλη στιγμή και βαφή το εξωτερικό του κουτιού σε μαύρο επίσης. Καλός ο λογισμός μου?

Μια χαρά ακούγεται για αρχή :)

Αντε ξεκινάτε να δούμε αποτελέσματα

Καλός ο λογισμός σου αλλα θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου..Μήπως μπορείς να τα κάνεις μόνος σου όλα αυτά;

αν δεν έχεις δισκάκια με πλέγμα ενισχυμένα σπάνε εύκολα και θέλουν πολύ σταθερό χέρι. Η καλύτερη λύση είναι ψιλόδοντο πριονάκι σεγας πάνω σε σέγα βέβαια και κόβεται η λαμαρίνα λες και κόβεις βούτυρο. Οι λεπτομέριες μετά με το dremel. Και ούτε λαδίλες ούτε τίποτα

αν δεν έχεις δισκάκια με πλέγμα ενισχυμένα σπάνε εύκολα και θέλουν πολύ σταθερό χέρι. Η καλύτερη λύση είναι ψιλόδοντο πριονάκι σεγας πάνω σε σέγα βέβαια και κόβεται η λαμαρίνα λες και κόβεις βούτυρο. Οι λεπτομέριες μετά με το dremel. Και ούτε λαδίλες ούτε τίποτα

H σέγα θα κόψει την οροφή για να μπει το ψυγειάκι σου ;)

Και μερικες νεες fotos με την καινουργια motherboard :D

Το μπλεδακι του παει!!

Benchmark με 3D Mark Vantage δινει αποτελεσμα P23902

post-221529-0-99626900-1322145141_thumb.jpg

post-221529-0-95003200-1322145151_thumb.jpg

post-221529-0-45293800-1322145162_thumb.jpg

post-221529-0-10262400-1322145174_thumb.jpg

post-221529-0-94425200-1322145188_thumb.jpg

πραγματικά όμως θαυμάζω την υπομονή σας που κάθεστε και ασχολείστε τσίκι τσίκι να κάνετε πατέντες και ανοίγετε δουλειές! εδώ και 2 μήνες σχεδόν που έχτισα την δικιά μου την υδρόψυξη βαριέμαι να βάλω 2 βισματάκια 3pin στους ανεμιστήρες του 2πλού ψυγείου μου (τα έχω απευθίας με ταινία στα 12V τροφοδοτικού) ωστέ να τα συνδέσω στο fan controller στην πρόσοψη και να τα χαμηλώσω μην ακούγεται σαν νταλίκα (οκ δεν είναι τόσο απελπιστικό αλλά όσο πιο σιγά τόσο το καλύτερο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...