Thanos1972 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ρε συ,πολυ καλο βγηκε(οπως παντα).αλλα please τραβα βιντεο οταν δουλευεις το dremmel....να δω θελω πως το κανεις.χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ρε συ,πολυ καλο βγηκε(οπως παντα).αλλα please τραβα βιντεο οταν δουλευεις το dremmel....να δω θελω πως το κανεις.χαχαχα οτι πει ο Θάνος Θα το έχεις αλλά prive δε θα αποκαλύψω το φύλο μου δημόσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού τα έφτυσε οπότε καιρός ήταν να τον αντικαταστήσω.. κάτι που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες: Thing is ότι θυμήθηκα το ρητό "one is good, double is better". Αποφασισα λοιπον να βαλω ενα επιπλεον fan, σαν exhaust. Συγκεκριμένα ένα ανεμιστήρι που ειχα ενός pentium 3 (ή ήταν από Celeron 300A?). Το δεύτερο το συνδεσα στο header του ιδιου του τροφοδοτικού και το πρωτεύον στη motherboard. Για να μην το φιμώσω όμως έκοψα τη γύρω περιοχή: Δεν μου άρεσε το αποτελεσμα: ..γι'αυτο απόφασισα να κουρέψω κι άλλο την περιοχή και να βάλω το fan που έχει η stock ψύκτρα του X2 + ένα grill: Το θέμα είναι οτι ο 14άρης ανεμιστηρας του τροφοδοτικού 'βρίσκει' πάνω στο Foxconnάκι. Mου ήρθε τότε η φώτιση --γι'αυτο βγηκε φωτεινή η εικόνα-- και έκοψα τα "πόδια" του ανεμιστηριού με αυτό το λεπτό και διακριτικό εργαλείο που δεν θυμόμουν ότι είχα: Έβαλα και το grill εξωτερικά και κάθισε κανονικά. Τελικό αποτέλεσμα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 χεχε όντως κάηκε το "φιλμ" Ωραίος ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ΝΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΝΑΑ ΤΑΑΑ.... πήρε φόρα αυτή και "έσφαξε" και το μικρό Challenging το 240άρι στο μικρό case, plz μην βάλεις ασημένια fan grill απ' έξω @Obsidian Σωστός! Και ωραίο gifάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ασημένια;;;;;; Μπαααααα γυφτιά είναι... phobya rulezzzz Τάσο http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8467_radiator-grill-dual--240--Stripes---black.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 για να γεμίσει λίγο και το front panel... μάνο για βάλε και τις δικές σου ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αγαπη επειδη απο αυτα που μαθαινω θα μας τρελανεις ολους,δες λιγο τι γίνεται εδω μεσα οποτε ποτε θα μπορεσεις να σου το στειλω να το αναλαβεις εξ'ολοκληρου και τα αλλα που ειπαμε? Εδω ειναι και οι τρυπες γιαυτα που λεγαμε,προσεξε λιγο εχει και επανω απο τον πισω ανεμιστηρα και στο πλαι κατω αριστερα.(τις διαστασεις στις εχω δωσει ηδη εαν θυμασαι αλλα και τον επανω χωρο του κουτιου για να δω τι θα μπορεσουμε να κανουμε). Εδω το χαος. Επι της ευκαιριας να σε ευχαριστησω και μεσα απο το forum για το δωρακι και το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να σου ποσταρω μια φωτο. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoluti0n Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αγαπη επειδη απο αυτα που μαθαινω θα μας τρελανεις ολους,δες λιγο τι γίνεται εδω μεσα οποτε ποτε θα μπορεσεις να σου το στειλω να το αναλαβεις εξ'ολοκληρου και τα αλλα που ειπαμε? Εδω ειναι και οι τρυπες γιαυτα που λεγαμε,προσεξε λιγο εχει και επανω απο τον πισω ανεμιστηρα και στο πλαι κατω αριστερα.(τις διαστασεις στις εχω δωσει ηδη εαν θυμασαι αλλα και τον επανω χωρο του κουτιου για να δω τι θα μπορεσουμε να κανουμε). Εδω το χαος. Επι της ευκαιριας να σε ευχαριστησω και μεσα απο το forum για το δωρακι και το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να σου ποσταρω μια φωτο. Thanks Τι ακριβως θες να κανεις να σε βοηθησω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα στα πιο καλά παιδιά της Θεσσαλονίκης... Thano ¨οτι θες. Ναι έχω κρατήσει το mail Με τις διαστάσεις. Οποτε το αποφασίσεις μου λες, πλέον έχω χρόνο. Οσο για το ευχαριστώ δεν ήταν ανάγκη. Να είσαι καλά πάντως και καλοδούλευτη @evo πάντα πρώτος στη βοήθεια Καμάρια μια χάρη Οποιος έχει τέτοιο καλώδιο και έχει κέφια ας μου μετρήσει την απόσταση που έχω σημειώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 εχω αλλα θα το μετρισω αυριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Να 'σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ετσι οπως το βλεπω περισσοτερο απο 2,5 εκατοστα δεν πρεπει να ειναι...tespa αυριο το βραδακυ θα το κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 overpower ευχαριστώ που προσφέρθηκες μου αρκεί. Τελικά πήρα το θάρρος και έψαξα στην αποθήκη. Δεν έπαιζε να μην είχα και ναι ναι βρήκα 2-3 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoluti0n Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα