Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σώτο ωραίος ρε συ.

/offtopic

Θα περάσω αύριο απόγευμα από εκεί ^_^

edit: Βρεεεε βίδωσε καλά τη Mobo μη πεσει. Δεν είναι εποχές να μας λείπουν βίδες :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι!!! +1

καμια αλλαγη τωρα τελευταια :devil:

Σώτο ωραίος ρε συ.

/offtopic

Θα περάσω αύριο απόγευμα από εκεί ^_^

edit: Βρεεεε βίδωσε καλά τη Mobo μη πεσει. Δεν είναι εποχές να μας λείπουν βίδες :lol:

ειναι απο το μονταρισμα ;) ευχαριστω παντος

offtopic

εδω θα ειμαι

update dellakoy

Σήμερα είπα να δω τι απρόοπτα θα συναντήσω στο νέο εγχείρημα να χωρέσω μέσα στο μικρό νεράκι.

Η σκέψη είναι ένα ψυγείο 2χ120mm στην οροφή. Φυσικά αυτό που έπρεπε να εξαφανιστεί είναι το psu.

Οπότε οι επιλογές μου για μέσα στο case ήταν δύο. Ή να μπει κάτω αριστερά κάτω από την κάρτα (κάτι που δεν ήθελα) ή να μπει στο σημείο των δίσκων.

Και αρχίζουν τα απρόοπτα

Στο σημείο των δίσκων η πόλυ καλή Dell μου είχε λάμες για διαδρόμους των δίσκων. Ε έπρεπε να εξαφανιστούν λίαν συντόμως

pb170489.jpg

αφού πήραν δρόμο με τρόμο πήρα το psu να δω αν χωράει και αν ήταν δυνατόν να μην καταργήσω τον ανεμιστηρα μπροστά <_< <_<

pb170474.jpg

pb170475.jpg

pb170474.jpg

pb170471i.jpg

Με μεγάλη χαρά λοιπόν αφού έφυγε το βάρος του Psu πήρα στα χέρια μου ένα διπλό ψυγείο και άρχισα τις δοκιμές

pb140467.jpg

pb140466.jpg

για κάτι χιλιοστά διαπιστώνω ότι το 2πλο ψυγείο δε χωράει στην οροφή και η αιτία ήταν μία ράγα στο σημείο των DVD και η βάση του psu :mrgreen:

pb170479.jpg

pb170480.jpg

Καλό μου dremel και παλι, να φύγει ένα κομμάτι από τη ράγα και οι βάσεις του psu :devil:

pb170476.jpg

pb170478.jpg

pb170477.jpg

Και φυσικά μετά το ψυγείο δεν είχε κανένα άλλο λόγο να μην κάτσει B)

pb170488.jpg

pb170487.jpg

pb170486.jpg

pb170485.jpg

Οπότε το μεγάλο άγχος έφυγε και μένει κόψιμο οροφής για το ψυγείο, πατώματος για το Psu του οποίου πήρα και τα μέτρα :P

pb170495.jpg

Και πως μοιάζει ένας τροχός dremel μετά από μετωπική σύγκρουση με delloκούτι :devil:

pb170484.jpg

pb170494.jpg

Αυτά για σήμερα :)

Ο Dellakos μετακόμισε σε νέο κουτάκι για να μπορώ να δουλεύω άνετα.

Το μόνο κακό είναι ότι σίγουρα θα πρέπει να τριφτεί και πάλι το κουτί καλά και να ξαναβαφτεί μετά και τα τελευταία κοψίματα... :eek:

Το μόνο κακό είναι ότι σίγουρα θα πρέπει να τριφτεί και πάλι το κουτί καλά και να ξαναβαφτεί μετά και τα τελευταία κοψίματα... :eek:

αυτό ήταν σίγουρο οτι θα το πείς :P

οι δίσκοι πού θα πάνε??

κ μερικές συμβουλές αν θες....τάπωσε κάπως το ψυγείο όσο κάνεις εργασίες,είναι Must!

επίσης γιατί να κρατήσεις το μπροστινό φουρφούρι?αφού ό,τι βάζει θα το ρουφάει το Psu...σπρώξ'το psu τελείως μπροστά κ βάλε intake στο πάτωμα ή στο plexi παράθυρο (αουτς)!κ για να εξαερίζεται σωστά το psu πρέπει να ανυψωθεί λίγο το κουτί νομίζω!!

αυτό ήταν σίγουρο οτι θα το πείς :P

οι δίσκοι πού θα πάνε??

κ μερικές συμβουλές αν θες....τάπωσε κάπως το ψυγείο όσο κάνεις εργασίες,είναι Must!

επίσης γιατί να κρατήσεις το μπροστινό φουρφούρι?αφού ό,τι βάζει θα το ρουφάει το Psu...σπρώξ'το psu τελείως μπροστά κ βάλε intake στο πάτωμα ή στο plexi παράθυρο (αουτς)!κ για να εξαερίζεται σωστά το psu πρέπει να ανυψωθεί λίγο το κουτί νομίζω!!

μουαχαχα σε περίμενα στη γωνία :P

Το ψυγείο ταπωμένο είναι dont worry και εννοείται δεν ήταν εκεί στα κόψε ράψε ;)

Στο πάτωμα θα είναι ο ανεμιστήρας εξαγωγής του psu. Οπότε οι πόροι που έχει από τη μεριά του ανεμιστήρα στο μπροστά τμήμα του case θα γεμίζουν με αέρα από τον ανεμιστήρα μπροστά και ο αέρας θα φεύγει από το πάτωμα. Το όποιο είναι υπερυψωμένο αλλά θα ψηλόσει λίγο ακόμα μια και το καλώδιο τροφοδοσίας θα θέλει το χώρο του ;)

tip http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8943_mod-smart-case-feet-silver-aluminium-style--4-pcs-.html

μουαχαχα σε περίμενα στη γωνία :P

μικρότητες!!!!! :P

νόμιζα οτι έχει 12αρη το Psu!

επίσης....στην 2η κ 3η φώτο φαίνεται ξεκάθαρα οτι θα χρειαστεί να ξαναsleevareis λίγο KAI γιατί διαφημίζεις το πλαίσιο?

για να μάθεις :P:P

μικρότητες!!!!! :P

νόμιζα οτι έχει 12αρη το Psu!

επίσης....στην 2η κ 3η φώτο φαίνεται ξεκάθαρα οτι θα χρειαστεί να ξαναsleevareis λίγο KAI γιατί διαφημίζεις το πλαίσιο?

για να μάθεις :P:P

δε το ήξερες ότι πέρα από διευθύντρια της dell είμαι και διευθύντρια πωλήσεων στο πλαίσιο :devil:

Για το αν χρειαστώ να ξανασλιβάρω πρέπει να το ξανασκεφτείς :P

το έκανες ήδη ρε θηρίο?

Ω ναι :P

Αν και δε θα χρειαζόταν. Tο psu θα καλυφθεί εντελώς με φύλλο αλουμινίου ή λαμαρίνα ή plexi μέχρι τέρμα πάνω στο dvd ;)

οπότε δε θα φαινόταν αλλά με έπιασε η τρέλα :P

Ενας δίσκος είναι και μάλλον θα πάει ακριβώς πάνω από το psu και κάτω απο τον fan controller

Αλλά θα βολευτεί σίγουρα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...