sotos 1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Για να γυρίσουμε λίγο ontopic σωστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 σωστος Ετσι!!! +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Σώτο ωραίος ρε συ. /offtopic Θα περάσω αύριο απόγευμα από εκεί edit: Βρεεεε βίδωσε καλά τη Mobo μη πεσει. Δεν είναι εποχές να μας λείπουν βίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ετσι!!! +1 καμια αλλαγη τωρα τελευταια Σώτο ωραίος ρε συ. /offtopic Θα περάσω αύριο απόγευμα από εκεί edit: Βρεεεε βίδωσε καλά τη Mobo μη πεσει. Δεν είναι εποχές να μας λείπουν βίδες ειναι απο το μονταρισμα ευχαριστω παντος offtopic εδω θα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 καμια αλλαγη τωρα τελευταια Ναι φίλε μου απλά περιμένω το RMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 update dellakoy Σήμερα είπα να δω τι απρόοπτα θα συναντήσω στο νέο εγχείρημα να χωρέσω μέσα στο μικρό νεράκι. Η σκέψη είναι ένα ψυγείο 2χ120mm στην οροφή. Φυσικά αυτό που έπρεπε να εξαφανιστεί είναι το psu. Οπότε οι επιλογές μου για μέσα στο case ήταν δύο. Ή να μπει κάτω αριστερά κάτω από την κάρτα (κάτι που δεν ήθελα) ή να μπει στο σημείο των δίσκων. Και αρχίζουν τα απρόοπτα Στο σημείο των δίσκων η πόλυ καλή Dell μου είχε λάμες για διαδρόμους των δίσκων. Ε έπρεπε να εξαφανιστούν λίαν συντόμως αφού πήραν δρόμο με τρόμο πήρα το psu να δω αν χωράει και αν ήταν δυνατόν να μην καταργήσω τον ανεμιστηρα μπροστά <_< Με μεγάλη χαρά λοιπόν αφού έφυγε το βάρος του Psu πήρα στα χέρια μου ένα διπλό ψυγείο και άρχισα τις δοκιμές για κάτι χιλιοστά διαπιστώνω ότι το 2πλο ψυγείο δε χωράει στην οροφή και η αιτία ήταν μία ράγα στο σημείο των DVD και η βάση του psu Καλό μου dremel και παλι, να φύγει ένα κομμάτι από τη ράγα και οι βάσεις του psu Και φυσικά μετά το ψυγείο δεν είχε κανένα άλλο λόγο να μην κάτσει Οπότε το μεγάλο άγχος έφυγε και μένει κόψιμο οροφής για το ψυγείο, πατώματος για το Psu του οποίου πήρα και τα μέτρα Και πως μοιάζει ένας τροχός dremel μετά από μετωπική σύγκρουση με delloκούτι Αυτά για σήμερα Ο Dellakos μετακόμισε σε νέο κουτάκι για να μπορώ να δουλεύω άνετα. Το μόνο κακό είναι ότι σίγουρα θα πρέπει να τριφτεί και πάλι το κουτί καλά και να ξαναβαφτεί μετά και τα τελευταία κοψίματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το μόνο κακό είναι ότι σίγουρα θα πρέπει να τριφτεί και πάλι το κουτί καλά και να ξαναβαφτεί μετά και τα τελευταία κοψίματα... αυτό ήταν σίγουρο οτι θα το πείς οι δίσκοι πού θα πάνε?? κ μερικές συμβουλές αν θες....τάπωσε κάπως το ψυγείο όσο κάνεις εργασίες,είναι Must! επίσης γιατί να κρατήσεις το μπροστινό φουρφούρι?αφού ό,τι βάζει θα το ρουφάει το Psu...σπρώξ'το psu τελείως μπροστά κ βάλε intake στο πάτωμα ή στο plexi παράθυρο (αουτς)!κ για να εξαερίζεται σωστά το psu πρέπει να ανυψωθεί λίγο το κουτί νομίζω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 αυτό ήταν σίγουρο οτι θα το πείς οι δίσκοι πού θα πάνε?? κ μερικές συμβουλές αν θες....τάπωσε κάπως το ψυγείο όσο κάνεις εργασίες,είναι Must! επίσης γιατί να κρατήσεις το μπροστινό φουρφούρι?αφού ό,τι βάζει θα το ρουφάει το Psu...σπρώξ'το psu τελείως μπροστά κ βάλε intake στο πάτωμα ή στο plexi παράθυρο (αουτς)!κ για να εξαερίζεται σωστά το psu πρέπει να ανυψωθεί λίγο το κουτί νομίζω!! μουαχαχα σε περίμενα στη γωνία Το ψυγείο ταπωμένο είναι dont worry και εννοείται δεν ήταν εκεί στα κόψε ράψε Στο πάτωμα θα είναι ο ανεμιστήρας εξαγωγής του psu. Οπότε οι πόροι που έχει από τη μεριά του ανεμιστήρα στο μπροστά τμήμα του case θα γεμίζουν με αέρα από τον ανεμιστήρα μπροστά και ο αέρας θα φεύγει από το πάτωμα. Το όποιο είναι υπερυψωμένο αλλά θα ψηλόσει λίγο ακόμα μια και το καλώδιο τροφοδοσίας θα θέλει το χώρο του tip http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8943_mod-smart-case-feet-silver-aluminium-style--4-pcs-.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 μουαχαχα σε περίμενα στη γωνία μικρότητες!!!!! νόμιζα οτι έχει 12αρη το Psu! επίσης....στην 2η κ 3η φώτο φαίνεται ξεκάθαρα οτι θα χρειαστεί να ξαναsleevareis λίγο KAI γιατί διαφημίζεις το πλαίσιο? για να μάθεις :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 μικρότητες!!!!! νόμιζα οτι έχει 12αρη το Psu! επίσης....στην 2η κ 3η φώτο φαίνεται ξεκάθαρα οτι θα χρειαστεί να ξαναsleevareis λίγο KAI γιατί διαφημίζεις το πλαίσιο? για να μάθεις :P δε το ήξερες ότι πέρα από διευθύντρια της dell είμαι και διευθύντρια πωλήσεων στο πλαίσιο Για το αν χρειαστώ να ξανασλιβάρω πρέπει να το ξανασκεφτείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 χαχαχα!! γιατί να το ξανασκεφτώ?το έκανες ήδη ρε θηρίο?γι'αυτό λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 το έκανες ήδη ρε θηρίο? Ω ναι Αν και δε θα χρειαζόταν. Tο psu θα καλυφθεί εντελώς με φύλλο αλουμινίου ή λαμαρίνα ή plexi μέχρι τέρμα πάνω στο dvd οπότε δε θα φαινόταν αλλά με έπιασε η τρέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 χεχε έλεγα να παίξω με την μανία σου αλλά το έκανες μόνη σου!! οι δίσκοι πού θα πάνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ενας δίσκος είναι και μάλλον θα πάει ακριβώς πάνω από το psu και κάτω απο τον fan controller Αλλά θα βολευτεί σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ωραίιιια...κ αφού τα διευθετήσαμε όλα ....many many congrats...το thread is back on its rails,real case modding!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα