Doc1355 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα τελικά δεν μου την γλίτωσε το πάνω φίλτρο του κουτιού!!! Πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα και πολύ καλύτερο airflow..προτείνω να το κάνετε όσοι το έχετε..! Ερχονται περισσότερες φώτοζ απο βδομάδα..να το δείτε και καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Βαζω το mod του mousepad προς το παρον και προσεχως το updated case! Το υφασμα που ειχε επανω ξεκολλησε με αποτελεσμα να κανει βουναλακια... ετσι το εβγαλα και ειχα παρει απο βλακεια ενα wannabe carbon αυτοκολλητο για laptop απο το jumbo... το πηρα το κοψα και το ραψα και μπορω να πω πως ειναι πολυ πιο ομορφο... ακουω τις εντυπωσεις σας... ΑΑ! και το mouse τσουλαει πολυ καλυτερα πανω του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalarare13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Βαζω το mod του mousepad προς το παρον και προσεχως το updated case! Το υφασμα που ειχε επανω ξεκολλησε με αποτελεσμα να κανει βουναλακια... ετσι το εβγαλα και ειχα παρει απο βλακεια ενα wannabe carbon αυτοκολλητο για laptop απο το jumbo... το πηρα το κοψα και το ραψα και μπορω να πω πως ειναι πολυ πιο ομορφο... ακουω τις εντυπωσεις σας... ΑΑ! και το mouse τσουλαει πολυ καλυτερα πανω του! +1 απο εμενα Nick#18... Συντομα θα το δω και απο κονταα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Carbide 400R με mod για side window PC specs στο signature. Ελπίζω να σας αρέσει!! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2011 από dos659 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 @Nickδε παίζεσαι. Ωραίοοοοο @dos659 Προσεγμένο κουτί και ένα από τα αγαπημένα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 αν μπορεις κανε κατι για εκεινο το gx που ειναι κιτρινο..κατα τ'αλλα ωραιο το κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dos659 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 @dos659 Προσεγμένο κουτί και ένα από τα αγαπημένα μου Ευχαριστώ αν μπορεις κανε κατι για εκεινο το gx που ειναι κιτρινο..κατα τ'αλλα ωραιο το κουτι Το ξέρω για το αυτοκόλλητο απλά θέλω να βρω το ίδιο σε μπλε ή να το φτιάξω σε κανένα ταμπελά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Παίδες ωραίες οι μόντες μας αλλά είπα να πρωτοτυπήσω modaroume κουτιά, Modaroume καρτάρες παιχνιδιών. Οποιος όμως σκέφτηκε να μοντάρει quadro να μου το πει. Και δεν τελείωσε ακόμα Κοπελια εσυ πες μου λιγο πως το εχεις κανει αυτο γιατι αρχιζω και σκεφτομαι να βαλω νερο στην καρτα μονο για να ειναι μονιμα στα 1030 με το ρευμα στο 1.300 και θελω και ενα τετοιο backplate.Αφου θα το κανω που θα το κανω. Λοιπόν παίδες έχουμε και λέμε! Sleevάρισα το pc του φίλου billst21 το μοντάραμε και ιδού το αποτέλεσμα.. Τα μπλέ ledάκια στο coolerάκι της Zalman και στον 200mm ανεμιστήρα μπροστά,ο φωτισμός γενικότερα και το side panel είναι δουλειά του Βασίλη και όχι δική μου Aκούω γνώμες!!! Εμένα προσωπικά ο συνδυασμός χρωμάτων με το κουτί μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ... Εσυ παλιο κουφαλα θα σου στειλω να μονταρεις και το δικο μου,κανονισε την πορεια σου.Αλλα τα χρωμματα θα τα επιλεξω εγω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αγόρι το backplate είναι από κομμάτι αλουμινίου. Κόπηκε, βάφτηκε, μπήκαν αποστάτες και βιδώθηκε. Εσύ btw δε θα χρειαστείς backplate. Εχει η 6950 Για νερά ότι θέλεις απλά ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ναι εχει η 6950 αλλα αφου θα βει η εργοστασιακη ψυχτρα,δεν θα χρειαστει να βγει και αυτο? Οσο για τα νερα,ξερω ξερω......(που να μην ηξερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ολα θα γίνουν. Στην ανάγκη μου την στέλνεις και το κανονίζω. Αν θες κάτι εντός των ημερών πες το. Θα φύγει παραγγελία για aqua Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ολα θα γίνουν. Στην ανάγκη μου την στέλνεις και το κανονίζω. Αν θες κάτι εντός των ημερών πες το. Θα φύγει παραγγελία για aqua Μαλλον ετσι θα γινει γιατι θα ειναι η πρωτη προσπαθεια για νερο και δεν θελω να παει στραβα.Εχεις καλη εμπειρια πανω στο θεμα.(Τα υπολοιπα σε pm γιατι θα το ξεχειλωσουμε). Thanks παντως και μονο που το λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μαλλον ετσι θα γινει γιατι θα ειναι η πρωτη προσπαθεια για νερο και δεν θελω να παει στραβα.Εχεις καλη εμπειρια πανω στο θεμα.(Τα υπολοιπα σε pm γιατι θα το ξεχειλωσουμε). Thanks παντως και μονο που το λες. Για το Θανο γίνομαι χαλί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εσυ παλιο κουφαλα θα σου στειλω να μονταρεις και το δικο μου,κανονισε την πορεια σου.Αλλα τα χρωμματα θα τα επιλεξω εγω.... Στείλε στείλε :P btw ποιός ο λόγος να παίζεις μόνιμα 1030; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Για το Θανο γίνομαι χαλί Έμενα ούτε να με φτύσεις ε; Μας έφαγαν τα κυκλώματα Μάνο πολύ καλή δουλεία έχεις κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα