Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 toimazw k ali modifa mexri se kana 2 meres peisteuw 8a exw anebsei foto me enan HDD me para8iro apo panw tou to 8ima 8a einai enas 40aris diskos k elpizw na doulepsei gaiti 8a stenaxwri8w gia ta leuta poueixa dwsei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Kala papabiris eise poli eleos xalases to sopranaki sou vgazontas to tzamaki gia na valeis tous solines!!! DLD Poli eleos. Kai ego sopranaki exo!!! Se 2 evdomadoules tha pao na paro kati led anamistires kai tha anevaso ka iego!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 telika to 8ima itan enas seagate 512MB giati den me pigene na pira3w ton 40ari alla malwn psinomai na fia3w mia kaliteri kataskeui me ton sarantari giati edw eixa ena mikro problima me tis koles alla telika to 8ima aka8ekto k as einai k toso xronon douleuei akoma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 dark shadow gia to diko mou sopranaki ti lees?? girna liges selides prin apo aftin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papabiris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 ela mh mas lypothimiseis kiolas to sopranaki den xalase to tzami vgainei kai ksanampainei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baal_ng Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Den exei teleiwsei akoma alla syntoma tha postarw teliko mod Apopseis??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Αρκετά όμορφο. Πολύ έξυπνο να βάλεις Gatewatch σε εκείνο το ύψος του κουτιού. ΥΓ: Στο Kandalf μόνο πλάγια μπαίνει το τροφοδοτικό; Σαν να ψιλοχαλάει το airflow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Den exei teleiwsei akoma alla syntoma tha postarw teliko modApopseis??? ποια ειναι η ψυκτρα που φορας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papabiris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 πολυ καλο το kandalf baal_ng. αυτη την ψυκτρα την εχω δει μονο σε ενα καταστημα στην κατω κιφησια και ειναι η πιο μεγαλη ψυκτρα που εχω δει στη ζωη μου απο κοντα.αληθεια ποσα κιλα ζυγιζει?αντεχει η μητρικη????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 emena pali me poronei to soprano!! TELEIO!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baal_ng Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Η ψύκτρα είναι της Titan Vanessa L-Type. Άψογη κατασκευή και εντελός αθόρυβη, μπαίνει σε όλα τα CPU. Την αγόρασα όπως τα περισσότερα από ένα μικρό μαγαζί στην Πλατεία Αμερικής MF System. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ODT Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Den exei teleiwsei akoma alla syntoma tha postarw teliko modApopseis??? Πολύ καλό, από θόρυβο όμως πως πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Παίδες ας μην ξεφεύγουμε από το topic... Φιλικά, Νίκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 dark shadow gia to diko mou sopranaki ti lees?? girna liges selides prin apo aftin Poli oreo file mou mono pou ego sto sopranaki mou to blue cathode pou exeis pano ex to evala kato kato!!! Kai thelo na valo akoma ena blue cathode ekei pou exeis kai to diko sou!!! Konta sto trofodotiko!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baal_ng Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μερικές νέες φωτό από το μοντ μου. Εβαψα και την παλαιά TFT μου. Βγήκε τελικά πολύ καλή (προσοχή στο σπρέυ που θα χρησιμοποιήστε). Το μόνο που θέλω τώρα είναι να βάλω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806157 και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806166 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα