Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το ξέρω οτι δεν λές οχι αλλά την πάτησα...

πιο φτηνά θα μου στοιχήσει ενα 50αρικο παρά με την μάσα που ρίχνεις εσύ :P :P :P

:lol: :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήρα 1 μέτρο, κόβονται ανα 3 led, τα δοκίμασε μπροστά μου και είναι γαμάτα.

θα περισέψουν να σου δώσω και εσένα ρε.

Με καλοπιάνεις ή ιδέα μου; :devil: :lol: :lol:

Ωραία αλλα να τα δώ και απο κοντά να καταλάβω καλύτερα!

Για αυτό που σου έδειξα δέν είπες γνώμη...

ε ναι ρε αν δεν προλάβω αύριο σίγουρα το σαββάτο.

είναι πολύ ωραίο αλλά να βάλεις και κάτι άλλο πχ Asus να γεμίσουν λίγο ακόμα οι 5,25

ε ναι ρε αν δεν προλάβω αύριο σίγουρα το σαββάτο.

είναι πολύ ωραίο αλλά να βάλεις και κάτι άλλο πχ Asus να γεμίσουν λίγο ακόμα οι 5,25

Κρύβε λόγια :P

Kάτι έχω στο μυαλό μου!

Ρε μην του φουσκώνετε τα μυαλά! Ποιος τον ακούει μετά...

Σιγά την δουλεία! Χάλια είναι! Και χρώμα είναι αυτό που διαλέξατε??? Σαν καγκουραμαξο Toyota Celica το κάνατε, με διπλό spoiler, και νέον από κάτω να φωτίζει την άσφαλτο. Και σιγά το sleevarisma! Το ανηψάκι μου με το ένα χέρι στον γύψο καλύτερα θα το έκανε!!! Κι αυτό το κουτί... ούτε για σοκολατάκια δώρο δεν κάνει! Βάλτε και μια νεκροκεφαλή πάνω, να δέσει το γλυκό! Εγώ πάντως θα το πετούσα (*) :shock:

Σοβαρά τώρα, σας χαίρομαι πραγματικά εσάς που βγάζετε μεράκι, στο να φτιάχνεται ωραία κουτάκια. Μπράβο στον Μάνο κυρίως που έκανε την χοντρή δουλειά και το μεράκι, και στον Billy για την διάθεση που είχε να το κάνει. Κουκλάκι έγινε. Άντε κι εις ανώτερα :mrgreen:

Και είστε κ...φαρδοι που πέφτει η Σαλόνικα μακρυά, αλλιώς θα σας έλεγα εγώ αν θα τα πίνατε μόνοι σας. Και πάλι μπράβο :-)

(*) Απλώς πείτε μου που, για να περάσω μια βόλτα :devil:

Ρε μην του φουσκώνετε τα μυαλά! Ποιος τον ακούει μετά...

Σιγά την δουλεία! Χάλια είναι! Και χρώμα είναι αυτό που διαλέξατε??? Σαν καγκουραμαξο Toyota Celica το κάνατε, με διπλό spoiler, και νέον από κάτω να φωτίζει την άσφαλτο. Και σιγά το sleevarisma! Το ανηψάκι μου με το ένα χέρι στον γύψο καλύτερα θα το έκανε!!! Κι αυτό το κουτί... ούτε για σοκολατάκια δώρο δεν κάνει! Βάλτε και μια νεκροκεφαλή πάνω, να δέσει το γλυκό! Εγώ πάντως θα το πετούσα (*) :shock:

Σοβαρά τώρα, σας χαίρομαι πραγματικά εσάς που βγάζετε μεράκι, στο να φτιάχνεται ωραία κουτάκια. Μπράβο στον Μάνο κυρίως που έκανε την χοντρή δουλειά και το μεράκι, και στον Billy για την διάθεση που είχε να το κάνει. Κουκλάκι έγινε. Άντε κι εις ανώτερα :mrgreen:

Και είστε κ...φαρδοι που πέφτει η Σαλόνικα μακρυά, αλλιώς θα σας έλεγα εγώ αν θα τα πίνατε μόνοι σας. Και πάλι μπράβο :-)

(*) Απλώς πείτε μου που, για να περάσω μια βόλτα :devil:

Nα΄σαι καλά φίλε μου! Και επειδή ξέρω ότι το ζαχαρώνεις και εσυ..αντε χτύπα το :devil:

Οσο για το ότι πέφτει μακριά με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...