karmen1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν είδες τίποτα ακόμα. Δίνω tip για κάποιο λόγο του παίρνω τα μέτρα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Α,τα μετρα του κουτιου περνεις με το μετρο....ειπα και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 εγώ πάντως προσφέρθηκα να μοντάρω Quadro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 I know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 επίσης είσαι offtopic,αυτό πάει στο ghetto κ μια απορία...γιατί δεν είναι μέσα στον dellako η κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέσα είναι απλά είχα βάλει προσωρινά μία άλλη μέχρι να τελειώσει το μοντάρισμα. Τα μέτρα είναι πριν μπει η κάρτα μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 α εντάξει τότε,αγχώθηκα μήπως ατύχησε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 όχι ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν παίδες έχουμε και λέμε! Sleevάρισα το pc του φίλου billst21 το μοντάραμε και ιδού το αποτέλεσμα.. Τα μπλέ ledάκια στο coolerάκι της Zalman και στον 200mm ανεμιστήρα μπροστά,ο φωτισμός γενικότερα και το side panel είναι δουλειά του Βασίλη και όχι δική μου Aκούω γνώμες!!! Εμένα προσωπικά ο συνδυασμός χρωμάτων με το κουτί μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ωραία δουλειά Μάνο και ωραία επιλογή χρωμάτων. Με μερικά ακόμα θα δείξει περισσότερο. Backplates για τις vga Ντύσιμο του cf bridge είτε με sleeve είτε με αυτοκόλλητο Βάψιμο στο πίσω άσπρο μέρος του Psu dvd Και ίσως το παράθυρο να μου άρεσε καλύτερα με u-channel Πάντως υπέροχη δουλειά και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ωραία δουλειά Μάνο και ωραία επιλογή χρωμάτων. Με μερικά ακόμα θα δείξει περισσότερο. Backplates για τις vga Ντύσιμο του cf bridge είτε με sleeve είτε με αυτοκόλλητο Βάψιμο στο πίσω άσπρο μέρος του Psu dvd Και ίσως το παράθυρο να μου άρεσε καλύτερα με u-channel Πάντως υπέροχη δουλειά και πάλι Ναι συμφωνώ ότι παίρνει ακόμα αρκετά πράγματα (ειδικά για το bridge) αλλα όλα είναι θέμα του Μπίλ αν θα βάλει ή οχι Ωραίες ιδέες όμως..!!! Για το u-channel εγώ προσωπικά έχω αρνητική άποψη και προτιμώ να είναι σκέτο το plexy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 τα χρωματα εδεσαν πολυ καλα ομορφο αποτελεσμα Backplates για τις vga και ντύσιμο του cf bridge οπως λεει η καρμεν απαραιτητα εγω θα ματακινουσα και τους σκληρους δινοντας χωρο για περισοτερο Air Flow,δειχνει και πιο μεγαλο το κουτι εκανες εξαιρετικη δουλεια και με τα sleeve μπραβο Μανο μεγιες στο φιλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 τα χρωματα εδεσαν πολυ καλα ομορφο αποτελεσμα Backplates για τις vga και ντύσιμο του cf bridge οπως λεει η καρμεν απαραιτητα εγω θα ματακινουσα και τους σκληρους δινοντας χωρο για περισοτερο Air Flow,δειχνει και πιο μεγαλο το κουτι εκανες εξαιρετικη δουλεια και με τα sleeve μπραβο Μανο μεγιες στο φιλο Nα'σαι καλά Σωτήρη!!! Ναι πιστεύω ότι θα κάνει 2-3 αλλαγές ακόμα ώστε να βγεί ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.. Περιμένω για το rma..έκανα και 2 ακόμα αλλαγές εκτός απο αυτό που ξέρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 με την σειρά μου και εγώ θέλω και απο εδώ να πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου τον μάνο για την υπομονή του και για το υπέροχο αποτέλεσμα που βγήκε θα γίνουν ακόμα κάποιες βελτιώσεις όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 με την σειρά μου και εγώ θέλω και απο εδώ να πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου τον μάνο για την υπομονή του και για το υπέροχο αποτέλεσμα που βγήκε θα γίνουν ακόμα κάποιες βελτιώσεις όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. :) Τίποτα φίλε τίποτα! εχμμ με ενα 50αρικο ξόφλησες σσσσ μας ακούνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα