biomecanoid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 παλιότερα στο pc τις αδερφής μου επειδή ηταν παλιό και και χωρίς κάτι το εξαιρετικό είχα βάλει speakers 5.25 και extra κουμπιά στο keyboard για power ON και reset, για να εχει κατι το περιεργο @ karmen1983 άμα βάλεις κουμπιά ON k Reset στο keyboard σου θα γίνει super Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 @ karmen1983 άμα βάλεις κουμπιά ON k Reset στο keyboard σου θα γίνει super Εγώ να τα βάλω. Το θέμα είναι θα τα πατήσω καμια φορά; Είναι 24/7 ανοικτός. Restart καμια φορά το μήνα ή σε κανένα windows update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 υπαρχουν και κουμπιά με καπακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 υπαρχουν και κουμπιά με καπακι χμμμμ τι θα έλεγες για ένα τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 μου το πας στα ακρα ... τστστστσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 μου το πας στα ακρα ... τστστστσ Ε είναι γνωστό ότι είμαι "παιδί" των άκρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 πάντως σοβαρά, κουμπιά power on και reset στο keyboard είναι κάτι το εξαιρετικό και έχει πολύ πλακα όταν πάει κάποιος να άνοιξει το pc σου και δεν μπορεί γιατί πατάει το κουμπί από το κουτί. πολύ παλιά κυκλοφορούσαν pc που από την μάνα του είχαν power on the reset στο keyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εχω τέτοια βρε. Εχει μπει και ένα ακριβώς το ίδιο με αυτό που δείχνεις αλλά σε μαύρο μπροστά στο case. Λες να το τολμήσω στο Keyboard? grrrrrrrrrr έλα ρε συ και έλεγα ότι θα σταματήσω με τις μόντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Το PC της υπογραφής μου : Αυτά τα άσπρα Sata καλώδια .. στο λαιμό μου κάθονται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Τελείωσα σχεδόν και με το πληκτρολόγιο παίδες Καλα δεν σε πιστευω οτι περασες carbon και στο spacebar! Nice! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλα δεν σε πιστευω οτι περασες carbon και στο spacebar! Nice! Είχα περάσει σε αρκετά πλήκτρα απλά δε μου καθόταν καλά στο μάτι. Επεφτε πολύ κόκκινο Αυτά τα άσπρα Sata καλώδια .. στο λαιμό μου κάθονται ... Sleeve rulezzz σε αυτές τις περιπτώσεις βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Sleeve rulezzz σε αυτές τις περιπτώσεις βρε Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πέρι sleeving. Είδα μερικά videακια στο youtube και απ'ότι βλέπω θέλει αρκετή δουλειά αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία. Αλήθεια που μπορώ να τα βρω όλα αυτά? Θα μου άρεσε πάντως ν'ασχοληθώ κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πέρι sleeving. Είδα μερικά videακια στο youtube και απ'ότι βλέπω θέλει αρκετή δουλειά αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία. Αλήθεια που μπορώ να τα βρω όλα αυτά? Θα μου άρεσε πάντως ν'ασχοληθώ κάποια στιγμή. Αν έχεις την διάθεση αλλά πάνω από όλα την υπομονή, μια και είναι πολύχρονοβόρα διαδικασία τότε μαγαζιά για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι υπάρχουν. Στην Ελλάδα το eworld και από εξωτερικό mdpc <---- ότι καλύτερο σε sleeves Τώρα αν παραγγείλεις από το mdpc θα σου έρθει και μία πρόσκληση για ένα φόρουμ. Εκει μέσα θα βρεις αναλυτικά ότι θα χρειαστείς για το Sleeve. Τεχνικές και οδηγούς που θα σε βοηθήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalarare13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 k Ωραίο το κουτάκι σου . Το τροφοδοτικό είναι για πέταμα nick#18 Τέλειο το lancool Αυτη τη στιγμη εχουν γινει καποιες μικρο αλλαγες στο pc και μια απο αυτες ειναι πως το τροφοδοτικο αντικατασταθηκε με Corsair Builder Series 500W V2 80+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Είχα περάσει σε αρκετά πλήκτρα απλά δε μου καθόταν καλά στο μάτι. Επεφτε πολύ κόκκινο Sleeve rulezzz σε αυτές τις περιπτώσεις βρε στο κόκκινο!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα