stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το τελευταίο της υπογραφής μου απέκτησε... Κουτί ! δεν ειναι κακό!! Αλλα δροσερό αέρα από που πέρνει?? Γτ αποτι βλεπω έχεις ανοιγμα μονο για το τροφοδοτικο!!
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 δεν ειναι κακό!! Αλλα δροσερό αέρα από που πέρνει?? Γτ αποτι βλεπω έχεις ανοιγμα μονο για το τροφοδοτικο!! Δεν έχω τελειώσει ακόμα το έχω σκεπάσει και κοιτάζω θερμοκρασίες έχω 33 βαθμούς στους δίσκους, και 36,38 στα cores.. θα το στρεσάρω λίγο και θα δω που πονάει,,και ανάλογα θα πράξω.δεν θέλω να το κάνω ηλεκτρική σκούπα κ αυτός είναι ο φόβος μου, γενικά όμως το κουτί είναι "χαλαρό" "μπάζει" ! χεχεχε 7 ευρώ από Σκλαβενίτη είναι το κουτί.. UpDate > Η Απόφαση πάρθηκε με πρωτεύων τρύπες χαμηλά και απέναντι από την ψήκτρα της Nvidia από εδώ έχει τις θήρες και 2 απέναντι δίπλα στους δίσκους για τα μνημακια..
teoefsta Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτησω παιδια,ξερετε κανενα μαγαζι να πουλαει πλεξι στην αθηνα??
kideias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτησω παιδια,ξερετε κανενα μαγαζι να πουλαει πλεξι στην αθηνα?? φιλε μου στο πρακτικερ στην πειραιως εχει,απο εκει πηρα και το δικο μου!!
teoefsta Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω ,σε τι διαστασεις εχει?και ποσο πανε περιπου?
biomecanoid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Το ταπεινό μου pc τα δυνατά σημεία αυτό που pc είναι το raid SSD OCZ Vertex, το hybrid SLI και τα laptop DVD σε ειναι 5.25 και η μεγάλη ψυχτρα.
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Τελείωσα σχεδόν και με το πληκτρολόγιο παίδες
profi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ωραιιιιιιγιοοοοο!! (το αλλο θέμα δεν το ξέχασα,δευτέρα)
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ωραιιιιιιγιοοοοο!! (το αλλο θέμα δεν το ξέχασα,δευτέρα) thanksss (ωραιιιιιγιααααα)
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 οπως και το κουτι και αυτο ειναι χαλια χαίρομαι που σου αρέσανε
caution Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Sweeeeeet Σιγά μην δεν sleevάρεις το καλώδιο του keyboard, όμως... Δόξα και τιμή στο cm590 @bio
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Sweeeeeet Σιγά μην δεν sleevάρεις το καλώδιο του keyboard, όμως... Δόξα και τιμή στο cm590 @bio Ασε να κάνω και καμιά έκπληξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα